Slatko ćoše.....
Moderators: spacebound, Duminjo
-
Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3869 times
- Been thanked: 2911 times
-
Status:
Rum wrote:Maja wrote:A što bi vam smetalo. Vaš je. Valjda držite do higijene

Ja cak svog mazem lanenim uljem da ga vidis sto sija milina ga cmoknuti + uvijek obrijan i namiruhan

Imam jednog radnog kolegu,mislim da je finac...
veli,da je mogo ikako sam sebi

,nikad se nebi zenio...

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
-
Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
-
Status:
Maja wrote:Tempy wrote:Rum wrote:AJmo da vas cujem forumasi volite li da lizete , forumasice volite li da vam lizu /
Fuj kunilingus fuj, to nije nikakav način zadovoljstva. Milijarde raznih bakterija su tu, a i felacio je ponižavajući za ženu. Ako bi nekad i uradila to , mene tim usnama neka više ne ljubi jer isto mi kao da radim autofelacio, fuj.
Ima stotine drugih načina kako naći zadovoljstvo kod partnera, a stavljanje spolnih organa u usta je primitivno i životinjski, ne priliči moralnim osobama.
Jel to ti ozbiljno

ja sam skontala da se zajebava... dje moze mislit ozbiljno

Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
-
Trepavica
-
Status:
Pasaga wrote:Rum wrote:Maja wrote:A što bi vam smetalo. Vaš je. Valjda držite do higijene

Ja cak svog mazem lanenim uljem da ga vidis sto sija milina ga cmoknuti + uvijek obrijan i namiruhan

,nikad se nebi zenio...

-
Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40370 times
- Been thanked: 26489 times
-
-
Status:
Pasaga wrote:Rum wrote:Maja wrote:A što bi vam smetalo. Vaš je. Valjda držite do higijene

,nikad se nebi zenio...

Znaci da mu je mali ja mogu svoga cmoknuti kad se napregnem

ali to cisto iz ljubavi nista sam sebi zato je Bog dao zene

Neka ti veća briga bude šta ti misliš i pričaš o drugima, nego šta drugi misle i pričaju o tebi.
-
Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23064 times
- Been thanked: 6082 times
-
Status:
...samo sladoled,lizem!

...a kada procitam ove postove,dodje mi zlo!...samo jedan mi se svidio! ...nedam vise nikom,da mi se priblizi!

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
-
Luna.
- Inventar foruma

-
Status:
Veca wrote:...samo sladoled,lizem!

...a kada procitam ove postove,dodje mi zlo!...samo jedan mi se svidio! ...nedam vise nikom,da mi se priblizi!

daj ba zene i ljudi uozbiljte se.. jel se vi to zajebavate

bas ni ti ne volis lizing i pusin
ja vala volim oboje

Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
-
Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
-
-
Status:

Neka ti veća briga bude šta ti misliš i pričaš o drugima, nego šta drugi misle i pričaju o tebi.
-
Tempy
- Aktivni forumaš

-
Status:
Maja wrote:Tempy wrote:Rum wrote:AJmo da vas cujem forumasi volite li da lizete , forumasice volite li da vam lizu /
Fuj kunilingus fuj, to nije nikakav način zadovoljstva. Milijarde raznih bakterija su tu, a i felacio je ponižavajući za ženu. Ako bi nekad i uradila to , mene tim usnama neka više ne ljubi jer isto mi kao da radim autofelacio, fuj.
Ima stotine drugih načina kako naći zadovoljstvo kod partnera, a stavljanje spolnih organa u usta je primitivno i životinjski, ne priliči moralnim osobama.
Jel to ti ozbiljno

Mrtav sam ozbiljan, ne idem glavom niže od pupka i prepona. Šta ja znam ako bi nekad zahtjevala partnerica moralo bi biti sve depilirano bez dlačice ijedne, sterilno sve bez bakterija jer rijetka je vagina bez ešerihije makar i u tragu bez obzira što se Rum tješi da su to dobre bakterije.
Zatim sve oprano okolo u tri vode i opet taj smrad se mora pretrpiti. Ako jedna žena kaže moja nimalo ne smrdi skidam kapu i povlačim šta sam rekao. Može se i bez toga postići uzbuđenje i to veće nego gubiti vrijeme palacajući jezikom.
-
Anonimus 9
- Poneki mu pročitamo

-
Status:
jebo te sad sam se zabrino sta sam ja tih eserihija onda pojo auuuu

h
Em sam izbjeglica ,em rođen na carski rez ,nit kuce nit picke materine
-
Luna.
- Inventar foruma

-
Status:
e moj rume, prave se ba haman fini... dje moze bit zensko a da ne voli lizing
osim ako joj je lizo jednom neko behkovom tehnikom, te traume razumijem onda
i musko da ne voli pusing... samo moze bit da jos nije probo kako treba
i nek se ne ljuti niko, al ja ne mogu shvatit da u danasnje vrijeme zensko nece pusit i musko da nece lizat.. za moj pojam, tu nesto ne stima

Djole
-
Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
-
-
Status:
Meni nema drazeg mirisa od mirisa vagine, i to nista kupanje ja volim da je priorodno saftali plisnjiva

-
Tempy
- Aktivni forumaš

-
Status:
Anonimus 9 wrote:jebo te sad sam se zabrino sta sam ja tih eserihija onda pojo auuuu

h
Uradi ti papa test za svaki slučaj.

-
Anonimus 9
- Poneki mu pročitamo

-
Status:
Rum wrote:Meni nema drazeg mirisa od mirisa vagine, i to nista kupanje ja volim da je priorodno saftali plisnjiva

ma to ti pricam

-
Anonimus 9
- Poneki mu pročitamo

-
Status:
Tempy wrote:Anonimus 9 wrote:jebo te sad sam se zabrino sta sam ja tih eserihija onda pojo auuuu

h
Uradi ti papa test za svaki slučaj.

papa ne papa nema povratka

-
Luna.
- Inventar foruma

-
Status:

da sam juce umrla ne bi znala da jos ima svijeta kojemu je to fuj
Djole
-
Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
-
-
Status:
Sto bi se reklo da tukne ali mirisom vagine, jer ja kad jedem pljeskavicu jedem pljeskavicu ne stavljam razne dodatke , ja hocu da osjetim da jedem meso a pljeskavica se pravi od mesa, tako isto i vagina ja hocu da osjetim da lizem i:sex vaginu

-
Tempy
- Aktivni forumaš

-
Status:
Rum wrote:Meni nema drazeg mirisa od mirisa vagine, i to nista kupanje ja volim da je priorodno saftali plisnjiva

Dismr Rume, dismr pravo, ne pričaj džaba. Samo treba da ti kane kap kad počeo lizing za vrijeme PMS.
Bez kupanja užas.

-
Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23064 times
- Been thanked: 6082 times
-
Status:
Tempy wrote:Maja wrote:Tempy wrote:Rum wrote:AJmo da vas cujem forumasi volite li da lizete , forumasice volite li da vam lizu /
Jel to ti ozbiljno

Mrtav sam ozbiljan, ne idem glavom niže od pupka i prepona. Šta ja znam ako bi nekad zahtjevala partnerica moralo bi biti sve depilirano bez dlačice ijedne, sterilno sve bez bakterija jer rijetka je vagina bez ešerihije makar i u tragu bez obzira što se Rum tješi da su to dobre bakterije.
Zatim sve oprano okolo u tri vode i opet taj smrad se mora pretrpiti. Ako jedna žena kaže moja nimalo ne smrdi skidam kapu i povlačim šta sam rekao. Može se i bez toga postići uzbuđenje i to veće nego gubiti vrijeme palacajući jezikom.

...tebi,pod hitno,treba terapija!

...sorry!
Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
-
Tempy
- Aktivni forumaš

-
Status:
Rum wrote:Sto bi se reklo da tukne ali mirisom vagine, jer ja kad jedem pljeskavicu jedem pljeskavicu ne stavljam razne dodatke , ja hocu da osjetim da jedem meso a pljeskavica se pravi od mesa, tako isto i vagina ja hocu da osjetim da lizem i:sex vaginu

Ogadi mi pljeskavice, a baš one za jelo bile spremne. Odoh sebi napraviti sendwich od zelja.

-
Tempy
- Aktivni forumaš

-
Status:
Veca wrote:

...tebi,pod hitno,treba terapija!

...sorry!
A zašto?