Molimo da nas Bosnjake iz Zapadne Hercegovine ostavite na miru. Sanin i ovi koji ga podrzavaju se ne “bore” u nase ime. Ja sam Bosnjak iz mjesta izmedju Sirokog Brijega i Mostara, vjerovatno vam je sok kada ste daznali cinjenicu da nas ima i na ulazu u Siroki Brijeg

Mozda to znaju samo oni Bosnjacki koju su za vrijeme rata u Sirokom Brijegu zivjeli kao izbjeglice…
Nas nitko za vrijeme rata nije dirso, imali smo svu potrebnu pomoc… tj od rata do danas zivimo sa svim pravima kao i Hrvati, od poslovnih obaveza do djecijih doplataka. Takodjer isto vtijedi i za Srbe koji su zivjeli i zive na ulazu u Sitoki Brijeg, gdje nikada niti jednom nije falila dlaka sa glave…
Sa obzirom da nase mjesto forsirate kao Ustasko ognjiste, nama je bolje da je tako nego da smo oznaceni kao antifasisticko multietnicko mjesto, koje je za vrijeme rata upamtilo strasne zlocine medju susjedima, za razliku od nas.
Ovo nije prvi put, Arapi masovno vec duze vremena gore klanjaju po ulicama.
Btw puna je BiH britanskih tajnih sluzbi, a znamo da su svaki rat poceli… ne bi me cudilo da du Sanina unovcili.