mrki62 wrote:Imaš li koji razlogVeca wrote:...zene varaju s dobrim razlogom,a muski,Bez stvarnog razloga!![]()

Moderator: spacebound
mrki62 wrote:Imaš li koji razlogVeca wrote:...zene varaju s dobrim razlogom,a muski,Bez stvarnog razloga!![]()
Nije da nismo bar trilion puta čuli za ovu priču. Koju, dakako, žene pričaju.Veca wrote:...zene varaju s dobrim razlogom,a muski,Bez stvarnog razloga!![]()
Pa dobro, može da se marišemo i bez razlogaVeca wrote:mrki62 wrote:Imaš li koji razlogVeca wrote:...zene varaju s dobrim razlogom,a muski,Bez stvarnog razloga!![]()
![]()
...razlog
![]()
Zbog nedostatka paznje, sta tu sve spada?gospođa Brams wrote:Zbog nedostatka pažnje. Nije opravdanje, naravno. A opet ima i onih koje jednostavno ne mogu biti monogamne, takve se ne bi ni trebale na silu trpat u monogamnu vezu i dovodit u poziciju da varaju. Isto vrijedi i za muškarce
Mogu ti reći iz prve ruke - nedostatak komunikacije, nedostatak incijative s njegove strane, nezainteresiranost, odsutstvo bilo čega što mi je pokazivalo ikakvu pažnju, ne govorim tu o poklonima, nego i lijepoj riječi, gesti itd. Nedostatak strasti. Pa čak i odsutstvo svađa i razmirica. Nije da se volim svađati ali ponekad prepirka može pokazati da je osobama i dalje stalo i da ima neke strasti.radeta62 wrote: Zbog nedostatka paznje, sta tu sve spada?
..sad bi triba bit miran...gospođa Brams wrote:Mogu ti reći iz prve ruke - nedostatak komunikacije, nedostatak incijative s njegove strane, nezainteresiranost, odsutstvo bilo čega što mi je pokazivalo ikakvu pažnju, ne govorim tu o poklonima, nego i lijepoj riječi, gesti itd. Nedostatak strasti. Pa čak i odsutstvo svađa i razmirica. Nije da se volim svađati ali ponekad prepirka može pokazati da je osobama i dalje stalo i da ima neke strasti.radeta62 wrote: Zbog nedostatka paznje, sta tu sve spada?
Uglavnom osjećaj da nisi voljen od strane te osobe onoliko koliko ti voliš nju. Jednostavno vidiš da se partner više ne trudi.
Naravno da varanje nije opravdano nikada, pa ni u tom slučaju, ali ja mislim da varanja neće biti u vezi u kojoj sve štima.
Ko kaze bas sam zainteresiran, pun paznje , poklone saljem svaki dan ustipke , kantu nes pjene pihgospođa Brams wrote:Mogu ti reći iz prve ruke - nedostatak komunikacije, nedostatak incijative s njegove strane, nezainteresiranost, odsutstvo bilo čega što mi je pokazivalo ikakvu pažnju, ne govorim tu o poklonima, nego i lijepoj riječi, gesti itd. Nedostatak strasti. Pa čak i odsutstvo svađa i razmirica. Nije da se volim svađati ali ponekad prepirka može pokazati da je osobama i dalje stalo i da ima neke strasti.radeta62 wrote: Zbog nedostatka paznje, sta tu sve spada?
Uglavnom osjećaj da nisi voljen od strane te osobe onoliko koliko ti voliš nju. Jednostavno vidiš da se partner više ne trudi.
Naravno da varanje nije opravdano nikada, pa ni u tom slučaju, ali ja mislim da varanja neće biti u vezi u kojoj sve štima.
..a jozo mafiozo...mrki62 wrote:I žene i ljudi, koji varaju su za mene sasvim ok, oni drugome ne misle i ne čine zlo.
Kad je kakav kurvar ratovao
Gospodjo Brams,ako ovo postoji sve pa i sex zasto zene varaju?gospođa Brams wrote:Mogu ti reći iz prve ruke - nedostatak komunikacije, nedostatak incijative s njegove strane, nezainteresiranost, odsutstvo bilo čega što mi je pokazivalo ikakvu pažnju, ne govorim tu o poklonima, nego i lijepoj riječi, gesti itd. Nedostatak strasti. Pa čak i odsutstvo svađa i razmirica. Nije da se volim svađati ali ponekad prepirka može pokazati da je osobama i dalje stalo i da ima neke strasti.radeta62 wrote: Zbog nedostatka paznje, sta tu sve spada?
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests