Gdje se to upali

Kod nas je sve skupa,nema odvojeno,dzaba ti sva ventilacija.
Moderator: Krokodil Behko
Gdje se to upali
Ne znam ima li kod nas išta od toga.Pasaga wrote: 21 Mar 2019, 18:40 ... kodmene ima na kontrol panelu od klime,a imam i mehanicku u gepeku...
i nikakvi mirisi ne dolaze niti ostaju unutra ....
isto tako ima i za hladjenje,ako imas hranu,sokove...za ljeta ....i tak ....
Nice try wrote: 21 Mar 2019, 18:30 Jednom smo vozili pečenje u gepeku,od Jablanice do Mostara. Kad nisam umrla,a onaj moj,ništa![]()
Je li se ono o ukusima ne raspravlja
zanimljivo PasagaPasaga wrote: 21 Mar 2019, 18:40 ... kodmene ima na kontrol panelu od klime,a imam i mehanicku u gepeku...
Sta to ti vozaš u gepeku pa ti to treba ???statebriga wrote: 22 Mar 2019, 19:46zanimljivo PasagaPasaga wrote: 21 Mar 2019, 18:40 ... kodmene ima na kontrol panelu od klime,a imam i mehanicku u gepeku...
hajde, bitte, fotkaj nam![]()
Cupava, auto mi je prazan kao i firizider, zato nisma listala detalje o automobiluČupava wrote: 22 Mar 2019, 21:37Sta to ti vozaš u gepeku pa ti to treba ???
A trebala bi imati sve u onoj svesci auta..kako se zove, za svako dugme objašnjenje
prelistaj malo...
![]()
Onda sta te brigastatebriga wrote: 22 Mar 2019, 21:40Cupava, auto mi je prazan kao i firizider, zato nisma listala detalje o automobiluČupava wrote: 22 Mar 2019, 21:37
Sta to ti vozaš u gepeku pa ti to treba ???
A trebala bi imati sve u onoj svesci auta..kako se zove, za svako dugme objašnjenje
prelistaj malo...
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests