danas svi nose plastikugreeneyes wrote:De nos'te te francuske plastikanere
Sent from my D5103 using Tapatalk

Moderator: Krokodil Behko
danas svi nose plastikugreeneyes wrote:De nos'te te francuske plastikanere
Ma ovo bjese u saljivom tonu.storm wrote:Pa je...ima plastike...greeneyes wrote:De nos'te te francuske plastikanere
ugodan je voziti i solidan omjer uloženo dobiveno....sad da je neki doseg auto industrije, daleko od toga
Da, i?statebriga wrote:danas svi nose plastikugreeneyes wrote:De nos'te te francuske plastikanere
dokaz da nemas pojma kako su francuzi inovativnigreeneyes wrote:Da, i?statebriga wrote:danas svi nose plastikugreeneyes wrote:De nos'te te francuske plastikanere
Istina, da mu nije bilo francuza jos bi se na federe oslanjali za amortizovanje rupahijastatebriga wrote:dokaz da nemas pojma kako su francuzi inovativnigreeneyes wrote:Da, i?statebriga wrote:danas svi nose plastikugreeneyes wrote:De nos'te te francuske plastikanere
Zato jer je to jedno od prvih auta koje je imalo neovisno vjesanje svakog tocka ponaosob.storm wrote:Auto koji je mogao i sa tri točka voziti
Zar to nije onaj renaultov megane IIstorm wrote:auto najružniie pozadine u svijetu automobilizma
Kakvu glupost? Od plastikanera dosli do amortizera i upitnosti francuske inovativnosti? Jeste vas dvoje u vinklu?statebriga wrote:DocSportello storm![]()
![]()
zelenooki, vidis li sad , kakvu si glupost ranije napisao
troje,a ne dvojegreeneyes wrote:Kakvu glupost? Od plastikanera dosli do amortizera i upitnosti francuske inovativnosti? Jeste vas dvoje u vinklu?statebriga wrote:DocSportello storm![]()
![]()
Pa decko ne znam sa koje si ti planete, i odakle tolika diskonektovanost od reale, ali pricamo o serijskim automobilima, ne pricamo o egzotici i pilama od karbonskih vlakana i slicnim furkama.greeneyes wrote:Kakvu glupost? Od plastikanera dosli do amortizera i upitnosti francuske inovativnosti? Jeste vas dvoje u vinklu?statebriga wrote:DocSportello storm![]()
![]()
Znači od tad ti stari govori, da hodaš ko da si se usroHannibal wrote:meni se onaj mali pezo okrenuo jednom u krivini za citav krug haha sad kad su bili ovi minusi, usro sam see
ma sta on znastorm wrote:Znači od tad ti stari govori, da hodaš ko da si se usroHannibal wrote:meni se onaj mali pezo okrenuo jednom u krivini za citav krug haha sad kad su bili ovi minusi, usro sam see
Koju mrcinu ti voziš?Socrates wrote:Ko sta vozi ovdje?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests