Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14167 times
- Been thanked: 9771 times
- Status: Offline
Re: Donald Trump

Za koji dan ce mo znati .Poslije utorka.
On zna , amere i ide na tu kartu.
Republikanski glasaci se dijele , i vecina ce glasati za Trumpa koji ne predstavlja rep. partiju. Jer su ljuti na svoju partiju koja se-uljuljkala.
Obama sta je zamislio -sve je odradio , niko ga u tome nije sprijecio.

Bernie Sanders je meni ok.. Onako malo ispod oka pratim.. Ostalo je onako sve 

Habibti, ya nour el - ain... 

Evo upravo polemisu.
On isto kao i TRUMP nisu na tracnicama svojih partija. I on je jako dobro prosao do sada, no, veliki je sanjar -obecava djabane --ne ide ni to bas.
Svejedno -crnci ce dati glasove HILARY.
On isto kao i TRUMP nisu na tracnicama svojih partija. I on je jako dobro prosao do sada, no, veliki je sanjar -obecava djabane --ne ide ni to bas.
Svejedno -crnci ce dati glasove HILARY.

Trump je sad izgubio Wyoming i još neke, koliko sam čitao....sad ide taj "super utorak" ....ma meni je taj elektorski način izbora i dalje malo zamršen 
Na kraju vidim i ja Hillary samo....Nole bi volio da bude Trump.....da bude opet ono ....bad america
eh tko ne bi znao te srbe

Na kraju vidim i ja Hillary samo....Nole bi volio da bude Trump.....da bude opet ono ....bad america

Ne nego onu kučko koja je bila na nišanu srpskih snajpera. Njen muž je lažov a i ona je već pokazala da je lažov.storm wrote:Trump je sad izgubio Wyoming i još neke, koliko sam čitao....sad ide taj "super utorak" ....ma meni je taj elektorski način izbora i dalje malo zamršen
Na kraju vidim i ja Hillary samo....Nole bi volio da bude Trump.....da bude opet ono ....bad america![]()
aj ni vi 'Rvati niste nešto boljistorm wrote:....a vi ne trpite konkurenciju

Tramp je obećao kraj hladnog rata i zato navijam za njega.
Iskreno....politički ebe mi se i za 'rvate a za vas pogotovo....dokazani ste ...Nole wrote:aj ni vi 'Rvati niste nešto boljistorm wrote:....a vi ne trpite konkurenciju![]()
nekad ne mogu prehvaliti boga, da sam tu gdje jesam

Ako navijaš za njega, komentar ću ipak sebi zadržati

Da li bi ti mogao navijati za Miru Marković, suprugu čoveka koji je bombardovao tvoj grad?storm wrote:Iskreno....politički ebe mi se i za 'rvate a za vas pogotovo....dokazani ste ...Nole wrote:aj ni vi 'Rvati niste nešto boljistorm wrote:....a vi ne trpite konkurenciju![]()
nekad ne mogu prehvaliti boga, da sam tu gdje jesam
Ako navijaš za njega, komentar ću ipak sebi zadržati
Ne....imao bi zamjerke....jer nisu temeljito odstranili svu gamad iz mog okruženja...

to se bombama ne može uraditi. Zna se kako se gamad uništava. U moje ime niko ni jednu granatu ispalio nije. Ko su gamad iz tvog okruženja ne znam:storm wrote:Ne....imao bi zamjerke....jer nisu temeljito odstranili svu gamad iz mog okruženja...
Mislio sam pri tome na tvoje okruženje.... oko mene su samo glupi, ne i toliko zli....ti imaš kompletan paketNole wrote:to se bombama ne može uraditi. Zna se kako se gamad uništava. U moje ime niko ni jednu granatu ispalio nije. Ko su gamad iz tvog okruženja ne znam:storm wrote:Ne....imao bi zamjerke....jer nisu temeljito odstranili svu gamad iz mog okruženja...

Koliko me sećanje služi na hercegovačkom ratištu su ratovali samo Hrvati protiv Bošnjaka...ko je tu boio zao? Može se reći i za srednju Bosnu isto.storm wrote:Mislio sam pri tome na tvoje okruženje.... oko mene su samo glupi, ne i toliko zli....ti imaš kompletan paketNole wrote:to se bombama ne može uraditi. Zna se kako se gamad uništava. U moje ime niko ni jednu granatu ispalio nije. Ko su gamad iz tvog okruženja ne znam:storm wrote:Ne....imao bi zamjerke....jer nisu temeljito odstranili svu gamad iz mog okruženja...
A šta to ja imam sa hercegovinom?
Vidiš tu se razlikujemo....ja se ne identificiram sa svim budalama, pripadnicima mog etnosa.... dok je tebi to normalno.
Sad da ti idem objašnjavati tko sa kim i zbog čega....vjerojatno znaš... budalasti potez i agresija tuđmana....umjesto da su zajedno srokali pravog neprijatelja samostalne bih....jednom zauvijek
No dogovorom je tako postupio jer je bio u talu sa onim zlom oko tebe o čemu ti pričam....a vidim da ni sad nije stanje bolje....da se vratim na početak ove konverzacije.
Naravno došli smo do hercegovine jer se koprcaš i izmićeš, relativiziraš....nikad katarze kod vas, jer uvijek su sve drugi krivi, belosvetska urota, zapad se uročio protiv jedne od najnaprednijih zemalja, ne znam koja sila na svijetu ....i slični debilizmi u koje još samo vi vjerujete
funny guy
Vidiš tu se razlikujemo....ja se ne identificiram sa svim budalama, pripadnicima mog etnosa.... dok je tebi to normalno.
Sad da ti idem objašnjavati tko sa kim i zbog čega....vjerojatno znaš... budalasti potez i agresija tuđmana....umjesto da su zajedno srokali pravog neprijatelja samostalne bih....jednom zauvijek

No dogovorom je tako postupio jer je bio u talu sa onim zlom oko tebe o čemu ti pričam....a vidim da ni sad nije stanje bolje....da se vratim na početak ove konverzacije.
Naravno došli smo do hercegovine jer se koprcaš i izmićeš, relativiziraš....nikad katarze kod vas, jer uvijek su sve drugi krivi, belosvetska urota, zapad se uročio protiv jedne od najnaprednijih zemalja, ne znam koja sila na svijetu ....i slični debilizmi u koje još samo vi vjerujete

funny guy

Da je sreće rata ne bi ni bilo...milion puta sam ti napisao da mi draža Juga od ovih 6 sranja. Gde si ti pročitao da ja branim srpske zlikovce? Ja samo ne dozvoljavam da poistovećujete ceo narod sa ubicama i zločincima. Nisam glasao ni za Slobu ni za Šešelja, a ni Draškovića, koji je takođe bio ratni huškač u početku pa ga Francuzi napraviše demokratom. 09.03. 1991. prvi tenkovi su izašli u centar Beograda pa kad je Sloba video da je prošao nekažnjeno krenuo dalje na Vukovar. Tu su morali reagovati svetski moćnici. Ja mislim da su ga baš oni tapšali po ramenu i govorili mu da je on car i da sme sve i čekali momenat da mu se najebu keve. Sloba je ispao glup ko noć. Za vreme rata u EXYU ja sam bio u Sofiji. Nisam hteo da budem deo tog svinjca...storm wrote:A šta to ja imam sa hercegovinom?
Sad da ti idem objašnjavati tko sa kim i zbog čega....vjerojatno znaš... budalasti potez i agresija tuđmana....umjesto da su zajedno srokali pravog neprijatelja samostalne bih....jednom zauvijek![]()
funny guy