"deminera" za sihirerethna wrote:Trebalo bi jednog istjerivaca dovesti Barceloni

"deminera" za sihirerethna wrote:Trebalo bi jednog istjerivaca dovesti Barceloni
Kako se dvoriste pali?Bla wrote:ne znate s čime se sprdate, trebalo bi vas sve spaliti, zajedno s onom kućom i dvorištem
Bile bi pune ruke poslastorm wrote:"deminera" za sihirerethna wrote:Trebalo bi jednog istjerivaca dovesti Barceloni
Nisam ja to nalazio ali jest moj otac, čudno obolio je od epilepsije, išao je tamo hodžama nekim i svi su mu govorili da mu je "napravljeno".Zagorka wrote:Kako se dvoriste pali?Bla wrote:ne znate s čime se sprdate, trebalo bi vas sve spaliti, zajedno s onom kućom i dvorištem![]()
Mute, jesi ti kad nasao jaja?
Ja sam sigurna da nisi. Mislim, pod abdestom si ugl valjda i to..
Nije to isto, kod tebe je drugačiji nijet nego kod sihirbaza.Bijeli badem wrote:Ne znam sada smijem li reći da i ja kore od jaja kopam u zemlju...da biljčicama dodajem kalcij tako.
Hajd sad udrite
""Kome se rodi dijete pa mu prouči Ezan na desno a Ikamet na lijevo uho dijete neće oboljeti od padavice." (IPH 1747) http://www.islamskazajednica.ba/compone ... evanje-imeBijeli badem wrote:Mutevelija wrote:Rijaset Islamske Zajednice badema.
TE "naše".
Čitaš bolan NUM
Moja mama stavlja ljusku u vodu s kojom zalijeva cvijeće.......Bijeli badem wrote:Ne znam sada smijem li reći da i ja kore od jaja kopam u zemlju...da biljčicama dodajem kalcij tako.
Hajd sad udrite
i moja tetka iz Dervente je to radila, garant neki lokalni fazon.storm wrote:Moja mama stavlja ljusku u vodu s kojom zalijeva cvijeće.......
Surovi joj dohakoMutevelija wrote:Kod mene toga više nema bilo jest kobejagi sihirbašcia ali je umrla.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests