U Mrkonjiću, doslovno štampaju prigodna pakovanja za kafu, od 10 deka, i dijele je narodu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Mora se priznati da znaDu šta je dobra kafa. I ka'će taj paket doć' u moj dvor.SPINERKA wrote:![]()
--izborni podsticaji -
Nije prije dvije godine meni rodjak dao pet ovih paketa on u stranci. Ove godine nista moracu ga zvat da prodam ovoFemea wrote:Jel' ovo neka zezancija ili se stvarno dešava
Ono, ko kad ti dodju na zalost.greeneyes wrote:Mora se priznati da znaDu šta je dobra kafa. I ka'će taj paket doć' u moj dvor.SPINERKA wrote:![]()
--izborni podsticaji -
Podrinjac wrote:Sda bar šalje pakete narodu, a šta ostale stranke dijele?
SDA do pobjede !
Najjace sto sam vidio u zadnjih ih ih ih godinaKrokodil Behko wrote:Proučio Fatihu sa pivom u ruciSinoć je u tuzlanskom naselju Mosnik održan predizborni skup Saveza za bolju budućnost BiH (SBB).
Kako prenosi portal Tuzlanski.ba, okupljeni građani, simpatizeri političke opcije Fahrudina Radončića, pružili su podršku svim kandidatima, a naročito kandidatu za poziciju gradonačelnika Tuzle Bahrudinu Hadžiefendiću.
Fotografija koju je objavio tuzlanski portal također pokazuje da je na predizbornim skupovima sve moguće. Pa čak i učenje Fatihe sa pivom u ruci?!
je li se stvarno ovako prezivaju?SPINERKA wrote:Biće tijesno u Gornjem Vakufu
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests