Koga su oni silovali?
Pa puno je vise silovanja musko-zenskih,zar ne?
Ali to je ok. ona to hoće,jer zasto bi inače nosila kratku suknju?
Cak spomenuh da su jednog silovali grupa muskaraca?
Sta nam to govori?
Moderator: spacebound
Izvini,ali ako se uopće ne radi o silovanju,zasto ga onda spominješ?paparaci wrote:trpanje se vrsi na osnovu poremecaja. bolesni su i prvi i drugi i treci. ne radi se uopste o tome da li i koga je ko silovao i/ili slicno.
E nek si mu rekla ,............ balavac jedanmadam Bovary wrote: Izvini,ali ako se uopće ne radi o silovanju,zasto ga onda spominješ?![]()
I uz duzno postovanje,ne mozete vi davati dijagnoze,sta su poremećaji,sta nisu,ima ko je zaduzen za to i ko se razumije u to.
Ih,a ja imala prijatelja iz mjesovitog braka-postao vehabija,a sve naznake bile da bude ateistaalma75 wrote:Možda i nije poremećaj, ali sasvim sigurno nije ni prirodno. Šta će biti dijete odgojeno u takvoj "porodici"? - Homoseksualac!
to nema veze.. po toj logici bi svi koji su odrasli u heterosexualnoj porodici ne bi mogli bit homosexualcialma75 wrote:Možda i nije poremećaj, ali sasvim sigurno nije ni prirodno. Šta će biti dijete odgojeno u takvoj "porodici"? - Homoseksualac!
alma75 wrote:Možda i nije poremećaj, ali sasvim sigurno nije ni prirodno. Šta će biti dijete odgojeno u takvoj "porodici"? - Homoseksualac!
Sheval wrote:Opet ponavljam,ako me ne dira,ako mi se ne nameće neki stav,ako me ne uznemirava...ne zanima me.
Ni pojedinci,ni grupacija,niti išta vezano za njih.
Isto kao što me ne zanimaju i brojni drugi.
Ima onih baba,nisu nikad makle dalje od kuće,znaju šta se događa u Los Angelesu.Radile su dosta prljavije stvari od onih koje tračaju...ali to je tajna...važno je samo reći pu,sram ih bilo.
Nažalost,danas je puno baba.
Ma neda svoje pametnoLuna. wrote:to nema veze.. po toj logici bi svi koji su odrasli u heterosexualnoj porodici ne bi mogli bit homosexualcialma75 wrote:Možda i nije poremećaj, ali sasvim sigurno nije ni prirodno. Šta će biti dijete odgojeno u takvoj "porodici"? - Homoseksualac!
Ka istoricar,stidi se ovoga,jer je Aleksandar Makedonski imao ljubavnika,i Rimljani vladari mlade momculjke za seksualne uzitke...znaci uvijek bilo i biće,koliko se prica ili suti o tome,ovisi o dobu....ja nisam lezba,niko mi iz rodbine nije,ali ponavljam,bit je da ne koljemo nikog ko jest....tolikoKrokodil Behko wrote:Samo da znate, postovi ostaju i u narednih nekoliko godina
Pa kad homo fazoni, više ne budu inn, da priupitam ovaj fenseraj,
još jednom, šta misle po ovom pitanju
Moji neka ostanu.Krokodil Behko wrote:Samo da znate, postovi ostaju i u narednih nekoliko godina
E pa i ja to govorim cijelo vrijeme. Medjutim ovi fenseri, ne žele čitati.Sheval wrote:Moji neka ostanu.Krokodil Behko wrote:Samo da znate, postovi ostaju i u narednih nekoliko godina
Ne volim pederizam,smetaju mi ove serije u koje se homo likovi ubaciju da bi nekome nešto dokazali.Smetaju mi parade,smetaju mi modne piste,smeta mi Deen,modni Mačak,Emerik Gudelj...smeta mi pederizam.
Ne smetaju mi nenametljivi pojedinci.
Ne trudim se biti inn,niti sam ikad bio.
Pijem rakiju iz boce,jedem janjetinu rukama...daleko sam ja od elite.
ma kakvi ljutitmadam Bovary wrote:Behko procitaj raniji post,j.... te licemjernog....kad bih ja lizala nekoj trebi(evo uzecu npr. moju Lunu jer znam da se ona nece ljutiti)piqku,ti bi blenuo i digao bi ti se....pitao bi da se pridruzis....i haj ne dipr vise,strast obraza nema...
Neka ostanu i 350 godina, moje misljenje je oduviek bilo ovako i bilo bi isto gdje god zivjela ili koliko god mi godina bilo i najbitnije! neovisno od onoga sta masa misli ili sta je IN. Ostracirati ljude zbog seksualnosti, kao i mnogo cega drugog je cisti horor i meni licno nikad nece biti niti normalno niti nesto sto bih i u ludilu podrzavala.Krokodil Behko wrote:Samo da znate, postovi ostaju i u narednih nekoliko godina
Jesam li pominjao neko štricanje?dacina_curica wrote:Neka ostanu i 350 godina, moje misljenje je oduviek bilo ovako i bilo bi isto gdje god zivjela ili koliko god mi godina bilo i najbitnije! neovisno od onoga sta masa misli ili sta je IN. Ostracirati ljude zbog seksualnosti, kao i mnogo cega drugog je cisti horor i meni licno nikad nece biti niti normalno niti nesto sto bih i u ludilu podrzavala.Krokodil Behko wrote:Samo da znate, postovi ostaju i u narednih nekoliko godina
Naravno da ne trebamo da koljemo nekog koga jeste, ali ne vidim razlog da se to toliko promoviše. To što je neko homoseksualac, svemirac, musliman, kršćanin, seljak ili pisac je isključivo njegova lična stvar koja se ne tiče drugih ljudi.madam Bovary wrote:Ka istoricar,stidi se ovoga,jer je Aleksandar Makedonski imao ljubavnika,i Rimljani vladari mlade momculjke za seksualne uzitke...znaci uvijek bilo i biće,koliko se prica ili suti o tome,ovisi o dobu....ja nisam lezba,niko mi iz rodbine nije,ali ponavljam,bit je da ne koljemo nikog ko jest....tolikoKrokodil Behko wrote:Samo da znate, postovi ostaju i u narednih nekoliko godina
Ostraciranje nije isto sto i stricanje ali nejse...Krokodil Behko wrote:Jesam li pominjao neko štricanje?dacina_curica wrote: Neka ostanu i 350 godina, moje misljenje je oduviek bilo ovako i bilo bi isto gdje god zivjela ili koliko god mi godina bilo i najbitnije! neovisno od onoga sta masa misli ili sta je IN. Ostracirati ljude zbog seksualnosti, kao i mnogo cega drugog je cisti horor i meni licno nikad nece biti niti normalno niti nesto sto bih i u ludilu podrzavala.
Skoknider malo do početka teme pa iščitaj malo bolje
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest