Moderators: spacebound, Duminjo
Sheval wrote:Najveći fetiš...definitivno kad se Anđa istušira i onako naga i spontana stane ispred mene i kaže...šta si reko?
Ja bih rekao, da si je baš ti i upraksao. Tek sad ste ravnopravni,Sheval wrote:Uglavom joj to bude zadnja rečenica,kasnije nešto nekontolirano i nerazgovjetno mumlja![]()
Anđa je u mene ko avion,što starija sve bolja...i pohotnija bokte,nije vaka prije bila.
Kaže meni sinoć,što si me zapostavio,nismo se mazili od subote![]()
Ne mognem li pratiti njen zadani ritam,naće zagondžiju nekog.
a slikavanjeAngelino croft wrote:inace,imam ih puno...mozda ponajvise igre dominacije sa ili bez uniformi,te maske ali ne preko cijelog lica vec samo tipa "macje oci" i zorro"...@![]()
Ova bi te stakom medju noge pa da vidis kad ces joj opet priciRum wrote: Cast fetis
Ukratko rečeno, u ovom fetišu se casterima (onaj ko ima ovaj fetiš) dopada osoba koja ima gips na nozi ili ruci, dok neki casteri više vole da oni nose gips (ili zavoj ili da hodaju uz pomoć štaka, ...).
Ako ste nekad zavijdeli drugu/drugarici iz razreda dok su mu se drugi potpisivali na gips onda imate blagu predstavu šta ovo znači i za castere.
moze i to,ali samo pod uvjetom ako ces sudjelovati...@Luna. wrote:a slikavanjeAngelino croft wrote:inace,imam ih puno...mozda ponajvise igre dominacije sa ili bez uniformi,te maske ali ne preko cijelog lica vec samo tipa "macje oci" i zorro"...@![]()
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests