Oprostiti , nego šta , budite modernog shvatanja - kao ja

Kako ono ide ; i u dobru i u zlu,........... sve dok nas smrt ne odvoji

Moderator: spacebound
Maja wrote:da ja varam oprostila bih i da mene prevare. logično
al ako ja mogu biti vjerna, onda može i on
Pa počni varat već jednom , šta čekaš,.............. evo , ja ti mogu pomoći kod prevareMaja wrote:da ja varam oprostila bih i da mene prevare. logično
al ako ja mogu biti vjerna, onda može i on
.aaaaaaa....Luna. wrote:ovdje sam mislila na brak, koji vec duze traje... mozda je jednostavno doslo do kratke zelje za promjenom, mozda zbog svakodnevnih problema, mozda se jednostavno omaklo...
al´ u vezi ne bi oprostila prevaru, to je kratak period da bi se nekog varalo, cak i ako je veza od 2-3 godine...
dobro procitala?sann wrote:.aaaaaaa....Luna. wrote:ovdje sam mislila na brak, koji vec duze traje... mozda je jednostavno doslo do kratke zelje za promjenom, mozda zbog svakodnevnih problema, mozda se jednostavno omaklo...
al´ u vezi ne bi oprostila prevaru, to je kratak period da bi se nekog varalo, cak i ako je veza od 2-3 godine...
misljenje malo cudno..
cuj u braku NE bi oprostila zbog porodice..![]()
a u vezi...hmmm...
na ja.....
JA..neoprastam.....jer zivjetu u trouglu...
moze se samo na Bermudskim ostrvima...po meni..![]()
inace puca kad tad..vec i onako truhlo,ako je prevara....
Luna. wrote:jednom bi´ oprostila... svako nekad pogrijesi...ne bi zbog jedne prevare razorila pordicau tek tako... i prevara ima svoje zasto...
ali samo jednom... ako se to ponovi, znaci da je nesto truhlo u drzavi danskoj... onda vise nista nema smisla...
mislim da vecina zena ima takvo misljenje..Luna. wrote:nisi usamljena sa svojim misljenjem, vecina ljudi ima takav stav... tako sam i ja ranije razmisljala, al´ s godinama vidim da to nije najgora stvar koja se u braku moze desit...
imam par primjera iz svoje okoline, gdje su brakovi pukli zbog prevare...
a mozda je bilo dovoljno da se poradilo na tome zbog cega je doslo do prevare i probalo preko svega prec... znam isto tako brakove koji su prebrodili prevaru i izgledaju sretniji nego ranije...
jok......kad smo mi u pitanju....Luna. wrote:mozda vecina zena ima takav stav, mada ja ipak mislim da danas vise nije tako. sve moje prijateljice govore da ne bi oprostile nikada, pa i sama sam bila takva. ali muskarci nazalost svi imaju takav stav, da prevaru ne oprastaju... oni to ne vare nikako
ima i toga...komsija wrote:Neki zaista zasluzuju da budu prevareni s obzirom koliko pruzaju partneru-partnerki
Kada se to desi budu sokirani a dotle su mislili da je dovoljno leci na krevet i turati ono u ono
Da li oprostiti ili ne zavisi od okolnosti jer kao sto rekoh ima mnogo muskih ali i zenskih koji to zasluzuju
pa zasto onda biti u vezi, ako dodje do prevare na samom pocetku... ja bi tako nesto smatrala krajem veze... takva veza definitivno nema smisla...mandibulas wrote:vjeronst je - odsustvo prilika za prevaru
ja ih (hvala Bogu) imam i previse pa mi nije tesko biti (ne)vjeran ....ali znam kako se osjecaju oni prevareni i ostavljeni (valjda se zato trudim da prevarim "prvi").
ali kontam da bi trebalo biti zaljubljen pa da te to nesto boli. ako si s nekim tek poceo i nema ljubavi samo mozda strast ili sta ja znam - zasto bi ta prevara trebala boljeti, cak je dobro da se desi tada, prije nego se zaljubis (reko jedan pozitivan ugao na to da "bacim")
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest