mrki62 wrote:Imaš li koji razlogVeca wrote:...zene varaju s dobrim razlogom,a muski,Bez stvarnog razloga!![]()
Zašto žene varaju?
Moderator: spacebound
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25598 times
- Been thanked: 6724 times
- Status: Online
Re: Zašto žene varaju?
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Status: Offline
Nije da nismo bar trilion puta čuli za ovu priču. Koju, dakako, žene pričaju.Veca wrote:...zene varaju s dobrim razlogom,a muski,Bez stvarnog razloga!![]()
Samo sabura
Šta bi prigoda bila, kad nema muža oko nje?
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
Pa dobro, može da se marišemo i bez razlogaVeca wrote:mrki62 wrote:Imaš li koji razlogVeca wrote:...zene varaju s dobrim razlogom,a muski,Bez stvarnog razloga!![]()
![]()
...razlog
![]()
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 197 times
- Been thanked: 844 times
Zbog nedostatka pažnje. Nije opravdanje, naravno. A opet ima i onih koje jednostavno ne mogu biti monogamne, takve se ne bi ni trebale na silu trpat u monogamnu vezu i dovodit u poziciju da varaju. Isto vrijedi i za muškarce
somehow I manage
Zbog nedostatka paznje, sta tu sve spada?gospođa Brams wrote:Zbog nedostatka pažnje. Nije opravdanje, naravno. A opet ima i onih koje jednostavno ne mogu biti monogamne, takve se ne bi ni trebale na silu trpat u monogamnu vezu i dovodit u poziciju da varaju. Isto vrijedi i za muškarce
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 197 times
- Been thanked: 844 times
Mogu ti reći iz prve ruke - nedostatak komunikacije, nedostatak incijative s njegove strane, nezainteresiranost, odsutstvo bilo čega što mi je pokazivalo ikakvu pažnju, ne govorim tu o poklonima, nego i lijepoj riječi, gesti itd. Nedostatak strasti. Pa čak i odsutstvo svađa i razmirica. Nije da se volim svađati ali ponekad prepirka može pokazati da je osobama i dalje stalo i da ima neke strasti.radeta62 wrote: Zbog nedostatka paznje, sta tu sve spada?
Uglavnom osjećaj da nisi voljen od strane te osobe onoliko koliko ti voliš nju. Jednostavno vidiš da se partner više ne trudi.
Naravno da varanje nije opravdano nikada, pa ni u tom slučaju, ali ja mislim da varanja neće biti u vezi u kojoj sve štima.
somehow I manage
..sad bi triba bit miran...gospođa Brams wrote:Mogu ti reći iz prve ruke - nedostatak komunikacije, nedostatak incijative s njegove strane, nezainteresiranost, odsutstvo bilo čega što mi je pokazivalo ikakvu pažnju, ne govorim tu o poklonima, nego i lijepoj riječi, gesti itd. Nedostatak strasti. Pa čak i odsutstvo svađa i razmirica. Nije da se volim svađati ali ponekad prepirka može pokazati da je osobama i dalje stalo i da ima neke strasti.radeta62 wrote: Zbog nedostatka paznje, sta tu sve spada?
Uglavnom osjećaj da nisi voljen od strane te osobe onoliko koliko ti voliš nju. Jednostavno vidiš da se partner više ne trudi.
Naravno da varanje nije opravdano nikada, pa ni u tom slučaju, ali ja mislim da varanja neće biti u vezi u kojoj sve štima.
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
I žene i ljudi, koji varaju su za mene sasvim ok, oni drugome ne misle i ne čine zlo.
Kad je kakav kurvar ratovao
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41732 times
- Been thanked: 28538 times
Ko kaze bas sam zainteresiran, pun paznje , poklone saljem svaki dan ustipke , kantu nes pjene pihgospođa Brams wrote:Mogu ti reći iz prve ruke - nedostatak komunikacije, nedostatak incijative s njegove strane, nezainteresiranost, odsutstvo bilo čega što mi je pokazivalo ikakvu pažnju, ne govorim tu o poklonima, nego i lijepoj riječi, gesti itd. Nedostatak strasti. Pa čak i odsutstvo svađa i razmirica. Nije da se volim svađati ali ponekad prepirka može pokazati da je osobama i dalje stalo i da ima neke strasti.radeta62 wrote: Zbog nedostatka paznje, sta tu sve spada?
Last edited by Rum on 27 Aug 2014, 15:26, edited 1 time in total.
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
..a jozo mafiozo...mrki62 wrote:I žene i ljudi, koji varaju su za mene sasvim ok, oni drugome ne misle i ne čine zlo.
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
S kim je ratovao?
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25598 times
- Been thanked: 6724 times
- Status: Online
...ama,narode,ne varam!...ako sam u vezi tuj sam 100% ...ako uvidim da mi nesto na emocionalnoj bazi (seksualnoj) fali,s njegove strane,ja bih njega prIdase
...a ako je falinka na mojoj strani,ma tu ni bog ne pomaze,ja sam weg!

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Gospodjo Brams,ako ovo postoji sve pa i sex zasto zene varaju?gospođa Brams wrote:Mogu ti reći iz prve ruke - nedostatak komunikacije, nedostatak incijative s njegove strane, nezainteresiranost, odsutstvo bilo čega što mi je pokazivalo ikakvu pažnju, ne govorim tu o poklonima, nego i lijepoj riječi, gesti itd. Nedostatak strasti. Pa čak i odsutstvo svađa i razmirica. Nije da se volim svađati ali ponekad prepirka može pokazati da je osobama i dalje stalo i da ima neke strasti.radeta62 wrote: Zbog nedostatka paznje, sta tu sve spada?