Deee, šališ se.Melek wrote:Ma izdrzace ona, i sama nekad ode u celibat
Evo, da se testiram - vracam se 'vamo 12. februara tamo iza 16:00.
So long

Moderator: Krokodil Behko
Deee, šališ se.Melek wrote:Ma izdrzace ona, i sama nekad ode u celibat
Evo, da se testiram - vracam se 'vamo 12. februara tamo iza 16:00.
So long
Heidi wrote:Ne znam. Upravo sam procitala naslov teme 'Slike vaše SAhrane '.
Umjesto da ovo iskoriste i vrate svoju ljubav u prvobitno stanje (zaljubljenosti) jer je ocito da se razumiju,i da ustvari, i jesu bili sa osobama s kojima zele provesti cijeli zivot, oni se razvodeMutevelija wrote:Ja ja samo se vi oženjeni i udate dopisujte na forumu.
"Sana Klarić i njezin muž Adnan, otvorili su svoja srca jedno drugome na internetu te si ispričali sve svoje probleme o braku. Pritom su se i zaljubili.
Koristeći se imenima 'Slatkica' i 'Princ radosti', ovaj sada bivši bračni par iz Zenice vjerovao je da je pronašao partnera s kojim će provesti ostatak života.
Kada su saznali za međusobne 'prijevare', više nije bilo povratka. Sana i Adnan pokrenuli su razvod braka međusobno se optužujući za nevjeru.
'Odjednom sam bila zaljubljena. Bilo je prekrasno, mislila sam da sam napokon pronašla nekoga tko me razumije, a nalazi se u istoj situaciji, odnosno zaglavio je u lošem braku kao i ja', priča 27-godišnja Sana.
Kad je saznala što se dogodilo, Sana se osjećala izdanom i povrijeđenom.
'Još mi je uvijek teško vjerovati da Slatkica, koja mi je izgovorila toliko prekrasnih stvari i razumjela me, zapravo je žena s kojom sam oženjen i nije mi godinama rekla ni jednu lijepu riječ', objašnjava 32-godišnji Adnan. -
Joj pa kak ne znas..nas angel cuvar...greeneyes wrote:Vala baš. Koji je to lik?!
De reci mi kako si proveo ove dane.Melek wrote:Uf, evo me napokon nazad!
Ja dubioze na 'noj strani
Neka, ne bih da se eksponiram.Maja wrote:Prenosim post
De reci mi kako si proveo ove dane.Melek wrote:Uf, evo me napokon nazad!
Ja dubioze na 'noj strani
Koliko si siromasnih nahranio, koliko knjiga procitao, koliko love zaradio, kolika puta akrepa zadovoljio?
Mrš, mali!greeneyes wrote:Vala baš. Koji je to lik?!
A sad znadem, to je ona naša sirovina!Melek wrote:Mrš, mali!greeneyes wrote:Vala baš. Koji je to lik?!
Users browsing this forum: No registered users and 19 guests