Krokodil Behko wrote:Zaboravili su reći da se većina vremena potroši na kuhanje, a jest će i same i kako bi se to reklo, gdje ima za dvoje ima i za trećeg. Odnosno, ionako bi kuhala, pa makar bila sama.

Najmanji je problem kuhanje .
Moderator: spacebound
Krokodil Behko wrote:Zaboravili su reći da se većina vremena potroši na kuhanje, a jest će i same i kako bi se to reklo, gdje ima za dvoje ima i za trećeg. Odnosno, ionako bi kuhala, pa makar bila sama.
Danci wrote:Krokodil Behko wrote:Zaboravili su reći da se većina vremena potroši na kuhanje, a jest će i same i kako bi se to reklo, gdje ima za dvoje ima i za trećeg. Odnosno, ionako bi kuhala, pa makar bila sama.![]()
Najmanji je problem kuhanje .
SPINERKA wrote:![]()
U Americi se ovo smatra -ozbiljnim , odgovornim poslom, koji se na sadu ako dodje do razvoda smatra istim -ravnim muzevljevim- Makar on bio i Obama.
Mada -te iste imaju pomoc u kuci -oko ciscenja , nekoliko sati cuvanja djece itd.
Normalno je da zene bogatijih ne rade ako imaju djecu--jer je nemoguce da neko to radi , sta sve skolstvo zahtjeva. Vozaju ih po cijeli dan na kojekakve casove i obaveze.
sam si dao odogovor u svom pitanjuKrokodil Behko wrote:SPINERKA wrote:![]()
U Americi se ovo smatra -ozbiljnim , odgovornim poslom, koji se na sadu ako dodje do razvoda smatra istim -ravnim muzevljevim- Makar on bio i Obama.
Mada -te iste imaju pomoc u kuci -oko ciscenja , nekoliko sati cuvanja djece itd.
Normalno je da zene bogatijih ne rade ako imaju djecu--jer je nemoguce da neko to radi , sta sve skolstvo zahtjeva. Vozaju ih po cijeli dan na kojekakve casove i obaveze.
Ako već toliko računa vode o djeci, otkud tolika narkomanija, kriminal, pucnjave, masakri itd?
Šta kaže Tramp, kako će on to riješiti?
..Tacno , ima --ali nije 'tolika'.Ako već toliko računa vode o djeci, otkud tolika narkomanija, kriminal, pucnjave, masakri itd?
Šta kaže Tramp, kako će on to riješiti?
Meni se cini da ova koristi usisivac u sasvim neke druge svrheString wrote:Pa i ne krepala....vid' u cemu usisava...potpetice??![]()
Nije ovo moj krov brte nego pokazujem primjer krova. E ona letvicu u špicu sam ja zakvoao pokazujem nepristupačnost.Hannibal Lecter wrote:dobro si ovo uradio brt
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests