Još da pije pivo, kradem je odmah

Moderator: Krokodil Behko
AhaMelek wrote: 29 Aug 2019, 14:08 Lanci prava cura, ima moj smisao za humor
Još da pije pivo, kradem je odmah![]()
Tako je dragaNice try wrote: 29 Aug 2019, 19:08 Šta znam,neću o ovom slučaju,ne znam ni šta bih rekla na ovu curinu dilemu.Najviše mi je smiješno.
A što se tiče mene,pa normalno,volim dobiti poklon,drago mi je da misli na mene,razmišlja šta da kupi,a većinom neće ni da mi kaže cijenu,mada nekad insistiramali i da mi ne kupi ništa,ne zamjerim.
Više se šalim oko toga.
Imam druga kojeg svi tjeruju da se zeni. 4-5 godina sa curom.. Vakat.. Al on kaže "necu dok je med i mlijeko. Moram skontat neki belaj, neku situaciju, da vidim kako ce se ponasati. Pa ako bude dobro, onda se ženim.. Da je testirao".Julia-Klara wrote: 29 Aug 2019, 19:41 Ne oslikava. I ne treba da oslikava. Pokloni su znaci paznje, tako da je totalno nebitno koliko vrijedi.
Cak ni vjerenicki prsten nije ogledalo nicega, cista simbolika.
Sto se mene tice nije ni potreban. Ni burme
Moji roditelji nemaju burme, nikad ih nisu imali, a u braku su preko 45 godina.
Pa slobodno, necu se bunit
Pa kako brate.. Treba ići, isprobaci, pogledat i reci.. Eh daj ovaj..
Zasto se ti obracas lanci ako ne pricate?
Pa ne napisa kad ti i sta poklanjasDuminjo wrote: 29 Aug 2019, 20:03
I te poklone izbjegavam. Mislim da nisam nikad zeni poklonio ni nakit ni parfem.. Bezveze mi. Isto što mi je bezveze poklanjati za neke odredjene Datume. 8 mart, valentinovo, rodjendani, bajram, nove godine.. Vrazije Matere. Ko da mi neko stavi pistolj iza ledja i kaže "moraš joj kupit".. E jebo te poklon.
Volim kad me neko iznenadi nekom neobičnom sitnicom i to bez ikakvog povoda.. Cisto onako..
Nije mi jasno bilo..
HvalaDuminjo wrote: 29 Aug 2019, 20:22Pa kako brate.. Treba ići, isprobaci, pogledat i reci.. Eh daj ovaj..
Bogami imas lijepe oci, fino lice.. A kad metnes selfi sa onim naocalama nekako sva cudna.. Steta jebemu![]()
Jako me zainteresivalo koja je poveznica..
Ne volim se hvalitMaja wrote: 29 Aug 2019, 20:25Pa ne napisa kad ti i sta poklanjasDuminjo wrote: 29 Aug 2019, 20:03
I te poklone izbjegavam. Mislim da nisam nikad zeni poklonio ni nakit ni parfem.. Bezveze mi. Isto što mi je bezveze poklanjati za neke odredjene Datume. 8 mart, valentinovo, rodjendani, bajram, nove godine.. Vrazije Matere. Ko da mi neko stavi pistolj iza ledja i kaže "moraš joj kupit".. E jebo te poklon.
Volim kad me neko iznenadi nekom neobičnom sitnicom i to bez ikakvog povoda.. Cisto onako..
Samo da ne volis poklanjati ovo i ono na taj i onaj dan i onda okrenes sta volis da tebi poklanjaju.
Pa nesto mi se tad svidjele,ne znam ni sama zasto
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests