Ne vjeruj zenama brt

Moderator: spacebound
Kad ti kaze dobar dan prvo izadjes napolje da provjeris je l' dan uopce
Ja ne znam kako tako vi muskarci sami o sebi mozete da kazete.. cuj jebati ce sve sta mu se ponudiprog321 wrote: 07 Jan 2021, 10:32 zena uvijek odlucuje hoce li biti seksa ili ne.
musko ce jebati sve, osim ako si mrtvi grob.![]()
Braco, ako je pocetna premisa pogresna, ne mozemo doci do ispravnog zakljucka.pizarro wrote: 07 Jan 2021, 10:22sekana, ti nikako da shvatis da sam se samo nadovezao na njegovu izjavu i zelio reci da ne mozes sve svaliti na jednu stranu.Lavlje_srce wrote: 07 Jan 2021, 10:05Samo sto krivica nije zenska, niti 'krivica' kao takva postoji. Odgovornost je na oboma.
ako je zakljucak da je zenska krivica za trudnocu onda je muski part odgovornost za to dijete u smislu da se brine za dijete i da ne bjezi.
Ja mislim da bi vise birali da imaju opasnost da ostanu trudni.Merlin246 wrote: 07 Jan 2021, 10:36Ja ne znam kako tako vi muskarci sami o sebi mozete da kazete.. cuj jebati ce sve sta mu se ponudiprog321 wrote: 07 Jan 2021, 10:32 zena uvijek odlucuje hoce li biti seksa ili ne.
![]()
Pa valjda imas neki svoj kriterij, neke zelje, zahtjeve da bi bio s nekim![]()
Naravno da imam JA kriterij. Prosao sito i reseto. Ali kad si mladi junac i neki polugrob ponudi seks tesko ces ga odbiti.Merlin246 wrote: 07 Jan 2021, 10:36Ja ne znam kako tako vi muskarci sami o sebi mozete da kazete.. cuj jebati ce sve sta mu se ponudiprog321 wrote: 07 Jan 2021, 10:32 zena uvijek odlucuje hoce li biti seksa ili ne.
![]()
Pa jest. Musko uvijek moze da placa alimentaciju i da vodi svoj zivot il da nikad i ne vidi to dijete, nije mali broj takvih slucajeva gdje zene onda same s dijetetom se snalaze kako znajuMutevelija wrote: 07 Jan 2021, 10:37Ja mislim da bi vise birali da imaju opasnost da ostanu trudni.Merlin246 wrote: 07 Jan 2021, 10:36
Ja ne znam kako tako vi muskarci sami o sebi mozete da kazete.. cuj jebati ce sve sta mu se ponudi![]()
Veci je rizik kod zena.
E ybg, a mislio sam da ce to biti ponuda koja se ne odbija
A i muskarci nemaju toliko bas izbora za sex, rijetki imaju.Merlin246 wrote: 07 Jan 2021, 10:46Pa jest. Musko uvijek moze da placa alimentaciju i da vodi svoj zivot il da nikad i ne vidi to dijete, nije mali broj takvih slucajeva gdje zene onda same s dijetetom se snalaze kako znajuMutevelija wrote: 07 Jan 2021, 10:37
Ja mislim da bi vise birali da imaju opasnost da ostanu trudni.
Veci je rizik kod zena.
To nisu muskarci, ima jedan naziv na nasem za takve 3,14ckeMerlin246 wrote: 07 Jan 2021, 10:46Pa jest. Musko uvijek moze da placa alimentaciju i da vodi svoj zivot il da nikad i ne vidi to dijete, nije mali broj takvih slucajeva gdje zene onda same s dijetetom se snalaze kako znajuMutevelija wrote: 07 Jan 2021, 10:37
Ja mislim da bi vise birali da imaju opasnost da ostanu trudni.
Veci je rizik kod zena.
Djubre malo brezobrazno. Usi cu mu izguliti za ovo.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest