Koliba

Eto, riješeno gdje se zimuje.
samo na kuhano vino mislis.. pa jeli ovo moguce
Čuj, ja mislim stalno na kuhano vino.vrhbosnica wrote: 16 Dec 2019, 20:03samo na kuhano vino mislis.. pa jeli ovo moguce![]()
ma vino je manje vise, skije nove ili starije - nebitno... samo je staza vazna..![]()
i vrijeme... mene uhvatila jednom kisha na pola staze, smrzla se ko luda...![]()
ti ponesi vino, ja imam ostalodadojović wrote: 16 Dec 2019, 20:09
Čuj, ja mislim stalno na kuhano vino.
A ti i Zagorka svako malo idete.
A ja ga samo ponekad spomenem u nedostatku snijega o kojom bih pričao da ga ima.
Kao u onoj pjesmi od Silentea: "Ja ću pozvati ljude, ti se pobrini o vinu....samo terca na tišinu..."vrhbosnica wrote: 16 Dec 2019, 20:34ti ponesi vino, ja imam ostalodadojović wrote: 16 Dec 2019, 20:09
Čuj, ja mislim stalno na kuhano vino.
A ti i Zagorka svako malo idete.
A ja ga samo ponekad spomenem u nedostatku snijega o kojom bih pričao da ga ima.![]()
![]()
jedno vino, pa dva puta spust...pa opetdadojović wrote: 16 Dec 2019, 21:33
Kao u onoj pjesmi od Silentea: "Ja ću pozvati ljude, ti se pobrini o vinu....samo terca na tišinu..."
Za takve stvari moras imati dobru jaknu i hlace i onda "nema zime za Eskime".vrhbosnica wrote: 16 Dec 2019, 20:03samo na kuhano vino mislis.. pa jeli ovo moguce![]()
ma vino je manje vise, skije nove ili starije - nebitno... samo je staza vazna..![]()
i vrijeme... mene uhvatila jednom kisha na pola staze, smrzla se ko luda...![]()
Naravno.Krokodil Behko wrote: 14 Feb 2020, 10:13 Doveli su Kostelića. Sinoć sam čitao intervju i na osnovu pročitanog, zaključio kako tu ima mnogo posla.
Treba mnogo stručnih osoba, za organizaciju i vođenje treninga, ili sam ja bar tako razumio![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest