To je to. Trebalo je samo mućnuti lijevom polutkom mozga.

Majo, pa imam našu tastaturu.
Moderator: Krokodil Behko
Cula sam da su ljevaci u prosjeku inteligentniji, ali za ovo 'istrazivanje' nisam cula.Tempy wrote:Kaže se da su ljevaci pravljeni sguza (od pozadi), ali tu teoriju treba i dokazati.
Eis. Cesto se prevare pa mi to kazu.Krokodil Behko wrote:Odmah sam primjetio da si ti veoma pametna cura
Dobri Bošnjani su inače konstantno-konstantni bastion metroseksualnih shvatanja, pa ne vidim razlog zašto bi se to prihvatalo nekako ofirno.Lavlje_srce wrote:Eis. Cesto se prevare pa mi to kazu.Krokodil Behko wrote:Odmah sam primjetio da si ti veoma pametna curaNije ni tebi maHAne btw. Malo te zeza ono s bosnjastvom, ali niko nije savrsen.
Aha. Mislila sam da moraš držati shift pa na s da dobiješ š, za što ti trebaju dvije ruke.Katja wrote:Bla, hvala dude.![]()
To je to. Trebalo je samo mućnuti lijevom polutkom mozga.![]()
Majo, pa imam našu tastaturu.
Potpuno isto i kod mene..kontam ko se odrazi desnom, ne sjećam se nikog.Bla wrote:Sad skontah da, kao dešnjak, ako želim iz trka skočiti u dalj da se moram odraziti lijevom nogom
ako hoću da napravim zvijezdu, moram se prvo dočekati na lijevu ruku.
Jel' tako i kod ostalih?
Mala_Mu wrote:Cuj ljesnjak..
Zezancija bolan, zezancija.Podrinjac wrote:hahaha ozbiljno ja za tu riječ 'lješnjak' prvi put čujem![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests