storm wrote:uči leb...kako je maja navalila, uskoro bi ti moglo zatrebatiLebowski wrote:Dje me nađe.
Navalila je baš.
Moderators: spacebound, Duminjo
storm wrote:uči leb...kako je maja navalila, uskoro bi ti moglo zatrebatiLebowski wrote:Dje me nađe.
Ja sam još uvijek ok....nisam ja staraJohny wrote:razbolje se lijepa Fatma

Jao jao pokvarise i Fatmu stalno na ovim temama bezobraznimFatma wrote:Ja sam još uvijek ok....nisam ja staraJohny wrote:razbolje se lijepa Fatma
Ne brini ti Rume za mene....nego se ovi stari izvlače....Rum wrote:Jao jao pokvarise i Fatmu stalno na ovim temama bezobraznimFatma wrote:Ja sam još uvijek ok....nisam ja staraJohny wrote:razbolje se lijepa Fatma

španac uvijek dosljedan do dna i predan filozofijiSpanac_113 wrote:ma ja mislim da smo se svi vec oko toga slozili ovde i to vise putavolimo se slagat jel
to sto smo svi pofino preko 30 nema veze ni s cim je nismo pristrani nikako![]()
jedino bi se awe mozda nesto mogla tu bunit ali i to se moze isprobat brate pa cemo dati ocjenu ako treba
Ma i mi iznad 60laganini wrote:..ja bi reka pogotovo iznad četrdesete
hahahahahahahahahahahahaTrepavica wrote:A tek nakon pedsetih - i uz to male šanse da se zatrudniti![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
vazektomija-samo jednom platis i rijesis problemlaganini wrote:..dobro kažeš dosta mi svaki misec davat deset eura za tablete..

Da Laki ne prica o onim plavim tableticama?!Julia-Klara wrote:vazektomija-samo jednom platis i rijesis problemlaganini wrote:..dobro kažeš dosta mi svaki misec davat deset eura za tablete..
laganini wrote:plave..zar su viagre plave
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests