I ja sam "dole" burek,i ja sam "dole"....i molim te da se ne ponavljam,odi i procitaj moj post na temi "razvod i brak sa istom osobom"burek67 wrote:pustite raju nek rade ono sto su nakanili,nije to vas problem,niko od vas ne zna koji razlozi tjeraju nekoga na nesto...ljudi su dole totalno u qur.u,nemaju zaista nikakve perspektive,politika je sve pojela,zatvorilan i unistila..onih 5% kojima je dobro oni nikad nece otici odozgo sami a ljudski zivot nije 1000 godina da se ceka kad ce i kako ce da skinu lopovska od Alije I. i onih srbocetnika instalirana gamad na vrhu,samo ce se nadovezivat jedni na druge mijenjajuci "boje" a u sustini sve isti na kormilu...
dole je i nada umrla,ljudi doslovno vise nemaju ni nade za nesto(velik dio njih) pa je i to razlog za razmisljanje tipa-dole nema ni nade a vani moze covjek bar da se nada da ce ga nesto vanredno strefit ili da ce imat srece za ovo ili ono...
bas vi koji ste svoje dupe spakovali na suho galamite protiv ovih ideja-zagorka,tebi da dva dana zafali lak za nokte ti bi muzu sve izbojala...zar niej tako,Major,Mrki...i vas dvojica ste krenuli grlom u jagode,nista vam nije bilo sigurno,cak i u ona vremena nije bilo sigurnosti...
bilo je ono kao i svima-"ma odoh probat pa ako valja -valja,ako ne valja opet nazad"...jer dole ionako vecina nas ovih zadnjihsto-dvjesta godina nije nista izgubila,uvijek isto sranje...
Zagorki s neba palo,zato sada nosa pojas za kičmu....ehhhh...kako svi sve znate,blago meni....
Sad govore:"mozete vi",kad nismo mogli niko nije pitao "mozes li"......zagorka nasla muza sa lovom i sve joj s neba palo....da znas situaciju,ugrizao bi se za jezik.....