Pa dedera i ti nesto napisi...oli si premlad more bit, a?!rethna wrote:Evo savrsene teme za bibu.Sad ce to stotinjak stranica ko nista

Moderator: Krokodil Behko
Pa dedera i ti nesto napisi...oli si premlad more bit, a?!rethna wrote:Evo savrsene teme za bibu.Sad ce to stotinjak stranica ko nista
Nema to veze sa mojim godinama,nego mi je mahala dosadnaBiba wrote:Pa dedera i ti nesto napisi...oli si premlad more bit, a?!rethna wrote:Evo savrsene teme za bibu.Sad ce to stotinjak stranica ko nista
Moram malo mamu priupitati o dogadjajima...ma sve je to istina...Mohr wrote:Hjoooooj Bibo...
![]()
Poštuju te, to nema veze sa stupnjem obrazovanosti.Maja wrote:Ja ba. Jašta nego dođe.
Oba ova posta su jaka,dirljiva.Salahuddin wrote:E, ovo je jako. Kao da ih gledam. Siguran sam da ce biti vremena da ces moci da za njih uradis nesto, sto ce te uciniti zadovoljnom. Zaista mislim, da ce nakon te generacije, biti jako, jako tesko naci covjeka, koji ce biti kao jedno od ovih dvoje iz Majinog komsiluka. Bilo ih je prilicno u mom prijeratnom komsiluku. No, odlaze polakoMaja wrote:Nekad pređem kod ovih prvih komšija, kuća uz kuću, a oni su stari ljudi, oko 73-74 ali nekako fini brate. Imaju troje djece i svi vani a njih dvoje sami. Često me komšinica zovne na kafu a zna da popijem ovu našu samo radi reda i da inače pije nes. Govori kako je rekla muzu da kupi nes 3 u 1 koji pijem i pita ona mene kako se tačno zove ta kafa. Ja rekoh ma bježi bona još da mi ugađaš, nećeš, mogu ja i ovu kafu. Hoćeš i gotovo.. Kad skoči njen muž, uze papir i olovku da zapiše naziv i pokazuje meni papirić, kaže de vidi jesam li tačno napisao. Ja gledam kad piše štampanim slovima NES KAFE. Nešto mi bi tužno oko srca. Skoro nepismeni ljudi i trude se da mi ugode.
Ja znam za ŠuhruAlpha wrote:jesam vam pricao za karananu?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests