Reality show
Moderator: Krokodil Behko
-
Ruana
- Status: Offline
Re: Peticiju za oduzimanje licence X-Factora potpisalo 10.00
Pa mozda bi se prije o tome dogovorili nego o ukidanju bijelog hljeba.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10017 times
- Been thanked: 11901 times
Bolje bi joj bilo da je dostojanstveno ovo otrpila.
Ovako mi je sad bzvz.
Ovako mi je sad bzvz.
-
Blackhawk
Svaki show ima neku svoju "dvorsku ludu" koja ce im donositi pare..
U Farmi je to bio Ekrem, Veliki brat ona Karabatic, a ovako u ovim muzickim se uvijek nadje neka mladja osoba 13-14 godina, koju vucu citavo vrijeme ali na kraju nikad ne pobijedi..
A zasto je ona popularna.. zato sto te emisije pretezno gleda mladja publika, pa se onda poistovjete sa njom i navijaju za nju..
A ona ako dobro pjeva sa 13 ne znaci to da nema neko ko pjeva bolje sa 25 i ako taj neko prodje da je to neka zavjera od strane zirija..
A cak i ako prodjes dalje, ne znaci da si bio najbolji, nego jednostavno imas vise raje na fb i okolini koji su dovoljno "budale" da bi zvali i trosili svoje novce da bi pokazali da si ti eto najbolji..
U Farmi je to bio Ekrem, Veliki brat ona Karabatic, a ovako u ovim muzickim se uvijek nadje neka mladja osoba 13-14 godina, koju vucu citavo vrijeme ali na kraju nikad ne pobijedi..
A zasto je ona popularna.. zato sto te emisije pretezno gleda mladja publika, pa se onda poistovjete sa njom i navijaju za nju..
A ona ako dobro pjeva sa 13 ne znaci to da nema neko ko pjeva bolje sa 25 i ako taj neko prodje da je to neka zavjera od strane zirija..
A cak i ako prodjes dalje, ne znaci da si bio najbolji, nego jednostavno imas vise raje na fb i okolini koji su dovoljno "budale" da bi zvali i trosili svoje novce da bi pokazali da si ti eto najbolji..
-
Ruana
Naravno ali trebali su joj reci na pocetku da ne moze ucestvovati jer je mala.Krokodil Behko wrote:Bolje bi joj bilo da je dostojanstveno ovo otrpila.
Ovako mi je sad bzvz.
Ja nemam Hayat ali sam jednom kod svekrve gledala one nase ZMBT i bila je Hanka u ziriju kad je neka djevojcica dosla na takmicenje, dijete pjeva sevdainke k'o slavuj ali joj objasnise da je nazalost mala i d ane moze. Sad je ponekad vidim kod na FACE da pjeva.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ama šta će HankaRuana wrote:Naravno ali trebali su joj reci na pocetku da ne moze ucestvovati jer je mala.Krokodil Behko wrote:Bolje bi joj bilo da je dostojanstveno ovo otrpila.
Ovako mi je sad bzvz.
Ja nemam Hayat ali sam jednom kod svekrve gledala one nase ZMBT i bila je Hanka u ziriju kad je neka djevojcica dosla na takmicenje, dijete pjeva sevdainke k'o slavuj ali joj objasnise da je nazalost mala i d ane moze. Sad je ponekad vidim kod na FACE da pjeva.
Ne znam kad je bila ta emisija ali svojevremeno, ta ista Hanka, tobože se nije mogla sjetiti ni imena, u to doba mlade i veoma perspektivne Aldijane Tuzlak, koja je za nju izmislila pjevanje. Kravetina obična.
-
Ruana
Ma samo sam se sjetila da je bila Hanka, oni su joj to rekli ona Ana i onaj zaboravila sam kako mu je ime. Hocu da kazem da je trebalo i Ilmi tako na pocetku reci.Krokodil Behko wrote:Ama šta će HankaRuana wrote:Naravno ali trebali su joj reci na pocetku da ne moze ucestvovati jer je mala.Krokodil Behko wrote:Bolje bi joj bilo da je dostojanstveno ovo otrpila.
Ovako mi je sad bzvz.
Ne znam kad je bila ta emisija ali svojevremeno, ta ista Hanka, tobože se nije mogla sjetiti ni imena, u to doba mlade i veoma perspektivne Aldijane Tuzlak, koja je za nju izmislila pjevanje. Kravetina obična.
A i ova Emina ko neka mi pjevacica i ona, da joj nije onog turcina jos bi ona po Pazaru trcala.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ajša rasturila (VIDEO)

Ajša Kapetanović, 13-godišnja djevojčica iz Sarajeva, oduševila je žiri i publiku showa “Zvezde Granda” svojom novom izvedbom.
Ajša je pjevala pjesme od Allegro benda i Aleksandre Radović a žiri je bio prezadovoljan, te je Ajša bez ikakvih problema prošla u naredni krug.
[ytube][/ytube]
-
Ciklama
Re: Ajša rasturila (VIDEO)
Nikako da shvatim roditelje koji odobre svojoj dječici učešće na ovakvim takmičenjima.
Ako dijete ima talenta, neka ga odvedu kod stručnih i školovanih osoba, nađu načina da dijete muzički obrazuju ali da i dalje bude dijete.
Meni se ovo ne sviđa.
Ako dijete ima talenta, neka ga odvedu kod stručnih i školovanih osoba, nađu načina da dijete muzički obrazuju ali da i dalje bude dijete.
Meni se ovo ne sviđa.
-
Ružni
Misliš da Šaban i ekipa nisu stručni? Ako ima potencijal doći će u kontakt i rad s njima.
U tom takmičenju ima baš dosta pjevača iz BiH, nevjerovatno kako pjevački talentovana zemlja
U tom takmičenju ima baš dosta pjevača iz BiH, nevjerovatno kako pjevački talentovana zemlja
Habibti, ya nour el - ain... 
-
Ruana
Bravo Ajsa samo nemoj kleti ko ona druga kad te izbace radi godina. Ustvari "bravo" za mamu i tatu.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8242 times
- Been thanked: 19398 times
Učesnica turskog talent showa ranjena u glavu

Kaya dolazi iz konzervativne regije Diyarbakir na jugoistoku zemlje, gdje živi većinski kurdsko stanovništvo. Prije nego se pojavila na takmičenju, dobila je prijetnje smrću. Napadnuta je u svom domu u distriktu Ergani u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak. Napadač je ispalio hitac iz vrta kroz prozor.

Policija je pokrenula istragu s ciljem pronalaska napadača.
Kurdska zajednica na jugoistoku Turske je poznata po svojim konzervativnim običajima, a od žene se očekuje da ima tradicionalnu ulogu.
klix.ba
- Maja
- Administrator

Re: Učesnica turskog talent showa ranjena u glavu
[ytube][/ytube]
Obratite pažnju na majku i brata u publici.
Ajme nesreće, ona baš ranjena u glavu dok svi drugi iz tog šova samo udareni.
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
- Podrinjac
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
aa upucana je sigurno od nekog islamističkog radikala koji ne dozvoljava javne nastupe i bavljenje muzikom jer to je po Islamu zabranjeno.
A inače je cura prelijepa.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Gore piše da je iz Kurdske regije. Jesi li slučajno upućen oko toga, kako Kurdi stoje s Islamom uopće, kao i kakvi su to njihovi lokalni običaji? Naravno da nisi.Podrinjac wrote:aa upucana je sigurno od nekog islamističkog radikala koji ne dozvoljava javne nastupe i bavljenje muzikom jer to je po Islamu zabranjeno.![]()
- Maja
- Administrator

Pade mi na pamet, majka i brat su plakali u publici, ganuti, ponosni, a sad plaču jer joj život visi o koncu.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
To ti je život, začas se sve promijeni za 180 stepeni.
Samo sabura
- Maja
- Administrator

Što ti je gledati turske serije
Mutlu Kaya'dan güzel haber
Guzel haber, lijepe vijesti. Znači da je bolje.
Mutlu Kaya'dan güzel haber
Guzel haber, lijepe vijesti. Znači da je bolje.