Zašto je važno biti Bosanac?
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21783 times
- Been thanked: 19824 times
- Status: Offline
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2760 times
- Been thanked: 22810 times
Re: Zašto je važno biti Bosanac?
Ja bi radje onog u lijevi guz poljubio nego kafu popio sa zahiragicem. Rijetkost sresti tako antipaticnog lika i supljatora. Inace oni su specijalci kako vazda najveceg debila pronadju. Nece to normalnog nikog, vazda tenkre nakav, ne pale valjda normalni kod ciljane skupine...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Zahiraga je ćelovina i kreten samo takav, a to je bilo jasno i prije parade.
Nema veze što je u SDA i to bar meni nije bitno.
- HAVANA
- Forumaš godine
Opština Centar ne može urediti trg ispred objekta “Sarajevo-šume”.Chan wrote: 29 Jun 2022, 23:41 Zahiraga je ćelovina i kreten samo takav, a to je bilo jasno i prije parade.
Ispred popularnog objekta “Bičakčić”.
Ne može jer je SDA isporučila glavni grad Bosne i Hercegovine u ruke SNSD/HDZ kadrova koji sad zvanično odlučuju o gradnji, rekonstrukcijama, investicijama u Sarajevu.
Ne odlučuje Komisija o dozvolama u Banja Luci, Širokom, Mostaru, Tesliću, Doboju, samo u Sarajevu odlučuju.
U svom očaju, u svojoj mržnji prema “Trojci”, u svom bijesu zbog gubitka vlasti, ta je korumpirana građevinska hobotnica “zaštitila” kompletan urbani prostor Sarajeva, nezakonito, i dovela do toga da se sve odluke o gradnji u 4 gradske opštine u Sarajevu donose u centralama HDZ/SNSD.
Zato nam danas poruči SNSD da se ne može rekonstruisati trg ispred Bičakčića jer su “određene intervencije neiskrene, a neke nepotrebne”.
Da obraza imaju nikad ovim gradom prohodali ne bi, ni Kapidžić dia, a ni njegovi nalogodavci.
Nemaju, zato je važno da više nikad u ovom gradu ništa ne odlučuju!!
Nije šala, dokument je autentičan.

- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13881 times
- Been thanked: 22813 times
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
A dobro... nakon Srebrenice kod njih me više ništa ne može iznenaditi.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3893 times
- Been thanked: 3591 times
Pa eto vidiš, da ti je prije pola godine neko napisao da bi nekom mudonji poljubio guz, samo neka je protiv Zahiragića, ti bi ga poslao u tri lijepe a danas to dobrovoljno pišešHAVANA wrote: 29 Jun 2022, 23:36 Ja bi radje onog u lijevi guz poljubio nego kafu popio sa zahiragicem. Rijetkost sresti tako antipaticnog lika i supljatora. Inace oni su specijalci kako vazda najveceg debila pronadju. Nece to normalnog nikog, vazda tenkre nakav, ne pale valjda normalni kod ciljane skupine...

Dovoljna je Zahiragiću bila jedna rečenica "Ja sam bio taj koji je golom muškarcu pozvao policiju" i to je dovoljno da vas zbuni i da postanete primorani nekom mudonji što mu se vidi penis da aplaudirate

I onda vam krivi botovi, glasači koji se kupuju za 20 maraka, naštimani i zbori i bugarski vozovi što SDA vlada. Ne krivi ste vi, sto vas zeleni uspješno driblaju čak i na sitnicama a vi i ti nemate lijeka protiv toga.
Shame on you if you fool me omce, shame on me if you fool me twice, možda je narod i zaslužio da mu vlada SDA 30 godina
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- HAVANA
- Forumaš godine
Naravno da je zasluzio. Nama je tacno onako kako smo zasluzili.
- Hurija
- Pandora
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times

Ne razumijem gornji tekst zar nije Sarajevo ,multikulturalno otvoreno za sve narode ,trebalo bi biti i za stranke u čemu je problem ,naće se valjda sve ukinuti da samo budu na vlasti ovi iz FGR-a.
Ostalo je cutanje.
- HAVANA
- Forumaš godine
Nemoj ni razmisljat, cesi guzove.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1207 times
- Been thanked: 3819 times
Sve sami nacionalista.
A najžešći su ovi Bosanci.
A najžešći su ovi Bosanci.

Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 9622 times
- Been thanked: 8305 times
Jesi li vidio fotografiju na kojoj je grupa mladića na igralištu u centru grada i jedini je on od njih svukao hlače i pokaza svoju guzu za fotografisanje?Naseef Mushroom wrote: 30 Jun 2022, 19:37Pa eto vidiš, da ti je prije pola godine neko napisao da bi nekom mudonji poljubio guz, samo neka je protiv Zahiragića, ti bi ga poslao u tri lijepe a danas to dobrovoljno pišešHAVANA wrote: 29 Jun 2022, 23:36 Ja bi radje onog u lijevi guz poljubio nego kafu popio sa zahiragicem. Rijetkost sresti tako antipaticnog lika i supljatora. Inace oni su specijalci kako vazda najveceg debila pronadju. Nece to normalnog nikog, vazda tenkre nakav, ne pale valjda normalni kod ciljane skupine...![]()
Dovoljna je Zahiragiću bila jedna rečenica "Ja sam bio taj koji je golom muškarcu pozvao policiju" i to je dovoljno da vas zbuni i da postanete primorani nekom mudonji što mu se vidi penis da aplaudirate
I onda vam krivi botovi, glasači koji se kupuju za 20 maraka, naštimani i zbori i bugarski vozovi što SDA vlada. Ne krivi ste vi, sto vas zeleni uspješno driblaju čak i na sitnicama a vi i ti nemate lijeka protiv toga.
Shame on you if you fool me omce, shame on me if you fool me twice, možda je narod i zaslužio da mu vlada SDA 30 godina

Voli izgleda da se bavi guzama.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3893 times
- Been thanked: 3591 times
To ne znamZizi wrote: 30 Jun 2022, 21:48Jesi li vidio fotografiju na kojoj je grupa mladića na igralištu u centru grada i jedini je on od njih svukao hlače i pokaza svoju guzu za fotografisanje?Naseef Mushroom wrote: 30 Jun 2022, 19:37
Pa eto vidiš, da ti je prije pola godine neko napisao da bi nekom mudonji poljubio guz, samo neka je protiv Zahiragića, ti bi ga poslao u tri lijepe a danas to dobrovoljno pišeš![]()
Shame on you if you fool me omce, shame on me if you fool me twice, možda je narod i zaslužio da mu vlada SDA 30 godina![]()
Voli izgleda da se bavi guzama.

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9511 times
- Been thanked: 11249 times
DRAMA U NOVOM TRAVNIKU: "Prijedlog SDA o uklanjanju zastava tzv. 'Herceg-Bosne' nije prošao zahvaljujući glasovima vijećnika iz Stranke za BiH i SDP-a!"
Na danas održanoj 15. redovnoj sjednici Općinskog vijeća Novi Travnik većinom glasova tačke koje je predložila SDA su odbijene i skinute sa dnevnoga reda.
Jedna od tačaka koja je izazvala veliki odjek u bh. javnosti je i prijedlog da se uklone zastave "Hrvatske zajednice Herceg-Bosne" postavljene na jarbolima duž puteva u toj općini.
Umjesto podrške ovoj odluci, Općinsko vijeće Novi Travnik se na prijedlog Kluba vijećnika SDP-a odlučilo za duži i teži put. Naime, na prijedlog vijećnika SDP-a na glasanje je stavljena tačka: "Prijedlog zaključka o upućivanju Inicijative za donošenje Zakona o isticanju zastava".
Ova tačka dobila je podršku prilikom glasanja većine vijećnika čime je i zvanično Općinsko vijeće Novi Travnik sa svoje 15. redovite sjednice uputilo Inicijativu nadležnim državnim zakonodavnim tijelima za donošenje zakonskih i podzakonskih propisa kojima će regulirati način i mjesto na kojima će biti dozvoljeno i zabranjeno isticanje zastava, kao i nezvanična upotreba zastava na teritoriju Bosne i Hercegovine. Drugim riječima, poznavajući kako se na državnom nivou donose odluke, od ovoga neće biti ništa.
Nakon sjednice Općinskog vijeća Novi Travnik na svom Facebook profilu oglasili su se iz SDA Novi Travnik u kojem su istakli da Zaključak o uklanjanju jarbola sa zastavama tzv. Herceg-Bosne nije prošao zahvaljujući glasovima vijećnika Bošnjaka iz Stranke za BiH i SDP-a.
"Na danas održanoj sjednici Općinskog vijeća razmatran je prijedlog Kluba vijećnika SDA o Zaključku za uklanjanje jarbola sa zastavama uz regionalni i magistralni put u Novom Travniku.
Načelnik Općine je prethodno najavio protivljenje ovome zaključku i danas to potvrdio tražeći da se ova tačka povuče sa dnevnog reda.
To su očekivano podržali vijećnici iz Kluba HDZ-a, ali i vijećnici Bošnjaci iz Stranke za Bosnu i Hercegovinu i SDP-a što smatramo posebno neodgovornim, nesavjesnim i nemoralnim prema građanima bošnjačke nacionalnosti koji su ih birali za pozicije vijećnika.
Radi interesovanja javnosti i građana navodimo njihova imena:
- Nevzudin Brljak (SBiH)
- Senad Džaja ( SBiH)
- Šaban Delić (SBiH)
- Besim Belegić (SDP)
- Jasmina Haskić (SDP)
- Asmir Brljak (SDP)
Vijećnik NiP-a Alen Kapetan je bio suzdržan.
Sa dnevnog reda su povučene (ponovo zahvaljujući glasovima prethodno navedenih) i tačke koje se tiču zabrane rada sportskim kladionicama nedjeljom i smanjenja iznosa komunalne naknade građanima.
Također je razmatran rebalans budžeta i njegovo izvršenje za prvih šest mjeseci ove godine što Klub SDA nije podržao ukazavši na diskriminatornu i neravnomjernu raspodjelu budžetskih sredstava.
Također smo iskazali protivljenje Dopuni odluke o kreditnom zaduženju Općine u iznosu od 2.5 miliona KM naglašavajući da se radi o nezakonitom zaduženju građana.
Posebno osuđujemo neprimjereno i neprofesionalno ponašanje načelnika Stjepana Duje prema predsjedniku Kluba vijećnika SDA Sanelu Silajdžiji kojem je uputio uvredljive riječi na ličnoj osnovi zbog čega su vijećnici Kluba SDA napustili sjednicu ne želeći nastaviti rad u takvom ambijentu", poručili su iz SDA.
Inače, današnja sjednica Općinskog vijeća Novi Travnik protekla je u žučnoj raspravi i svađama pa su šef Kluba SDA Sanel Silajdžija i Selver Zukić napustili sjednicu.
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12835 times
- Been thanked: 13777 times
Samo drzavna zastava I nikakava druga na podrucju cijele drzave a ne ko sad na svakoj njivi druga..
- Duh
- Inventar foruma
- Has thanked: 1707 times
- Been thanked: 2324 times
mnogi zvuce doduse, kao oni jugosloveni 90-ih.
ima laser pravo.
emocije su energija koja uvijek nesto stvori...rece alhemicar.
ima laser pravo.
emocije su energija koja uvijek nesto stvori...rece alhemicar.
-
- Poneki mu pročitamo
- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 216 times
Ne kontam zasto sahara u Novom Travniku smeta vise od silnih sahara svih ovih godina po Stocu, Capljini,...?
Naravno da sam protiv sahare u N.T., ali protiv sam i prihvatanja nase i njihove teritorije gdje je eto normalna sahara u Capljini a nenormalna u N.T. samo zato sto po popisu imamo tu natpolovicnu bosnjacku vecinu. Ovom populitstickim postupkom SDA samo dokazuje da prihvata tamo nesto njihovo gdje sahara eto kao moze.
Vezano za poentu ove teme u pocetnik postovima,..... ja sam Bosanac i samo to,.. ali nisam fgr i protiv bosnjastva. Nazalost zivimo u vremenu stereotipa gdje je obavezno napomenuti "ALI".
Naravno da sam protiv sahare u N.T., ali protiv sam i prihvatanja nase i njihove teritorije gdje je eto normalna sahara u Capljini a nenormalna u N.T. samo zato sto po popisu imamo tu natpolovicnu bosnjacku vecinu. Ovom populitstickim postupkom SDA samo dokazuje da prihvata tamo nesto njihovo gdje sahara eto kao moze.
Vezano za poentu ove teme u pocetnik postovima,..... ja sam Bosanac i samo to,.. ali nisam fgr i protiv bosnjastva. Nazalost zivimo u vremenu stereotipa gdje je obavezno napomenuti "ALI".
- sehohari
- Sitna buranija
- Mood:
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 113 times
Zato što je na glavnom putu, postavljena čak i u gorem obliku nego u Hercegovini.Superhik wrote: 21 Oct 2022, 12:42 Ne kontam zasto sahara u Novom Travniku smeta vise od silnih sahara svih ovih godina po Stocu, Capljini,...?
U Stocu ili Mostaru npr. postave one seljačke zastavice na bandere. Ovdje su idioti kupili jarbol i stavili ogromnu zastavu na nju kao da ideš na granični prelaz. I to odmah uz magistralu.
È solo una questione di tempo...
Di molto tempo...
Di molto tempo...
- sehohari
- Sitna buranija
- Mood:
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 113 times
Meni je to šuplja priča.HAVANA wrote: 30 Jun 2022, 00:02Opština Centar ne može urediti trg ispred objekta “Sarajevo-šume”.Chan wrote: 29 Jun 2022, 23:41 Zahiraga je ćelovina i kreten samo takav, a to je bilo jasno i prije parade.
Ispred popularnog objekta “Bičakčić”.
Ne može jer je SDA isporučila glavni grad Bosne i Hercegovine u ruke SNSD/HDZ kadrova koji sad zvanično odlučuju o gradnji, rekonstrukcijama, investicijama u Sarajevu.
Ne odlučuje Komisija o dozvolama u Banja Luci, Širokom, Mostaru, Tesliću, Doboju, samo u Sarajevu odlučuju.
U svom očaju, u svojoj mržnji prema “Trojci”, u svom bijesu zbog gubitka vlasti, ta je korumpirana građevinska hobotnica “zaštitila” kompletan urbani prostor Sarajeva, nezakonito, i dovela do toga da se sve odluke o gradnji u 4 gradske opštine u Sarajevu donose u centralama HDZ/SNSD.
Zato nam danas poruči SNSD da se ne može rekonstruisati trg ispred Bičakčića jer su “određene intervencije neiskrene, a neke nepotrebne”.
Da obraza imaju nikad ovim gradom prohodali ne bi, ni Kapidžić dia, a ni njegovi nalogodavci.
Nemaju, zato je važno da više nikad u ovom gradu ništa ne odlučuju!!
Nije šala, dokument je autentičan.![]()
Eto, kao sad će doći komisija za očuvanje spomenika sa bagerima pa sruštiti trg. How yes no.
Pola Sarajeva izgrađeno bez papira, ali je eto sad to problem.
È solo una questione di tempo...
Di molto tempo...
Di molto tempo...
-
- Poneki mu pročitamo
- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 216 times
Kakvom gorem obliku?sehohari wrote: 22 Oct 2022, 18:56Zato što je na glavnom putu, postavljena čak i u gorem obliku nego u Hercegovini.Superhik wrote: 21 Oct 2022, 12:42 Ne kontam zasto sahara u Novom Travniku smeta vise od silnih sahara svih ovih godina po Stocu, Capljini,...?
U Stocu ili Mostaru npr. postave one seljačke zastavice na bandere. Ovdje su idioti kupili jarbol i stavili ogromnu zastavu na nju kao da ideš na granični prelaz. I to odmah uz magistralu.
Sahara je sahara bila na glavnom putu pored N.T. ili na mostu Franje Tudzmana na ulazu u Capljinu. Bosne je i tamo koliko i vamo.
Ali ocito za SDA ima znacenje koliko je kojih gdje pa po tome i arsin.