Krokodil Behko wrote: 18 Sep 2018, 22:53
Pa ne bi baš ovako, kao ova. Bilo bi sofisticiranije makar![]()

Moderator: spacebound
Krokodil Behko wrote: 18 Sep 2018, 22:53
Chloe wrote: 18 Sep 2018, 23:08Krokodil Behko wrote: 18 Sep 2018, 22:53
![]()
A kad primjenjuje metodeJulia-Klara wrote: 17 Feb 2019, 11:35 Kad vas neko osamari - to je zlostavljanje.
Kad vas vrijedja vrijedja po bilo kojoj osnovi - to je zlostavljanje.
Merlin246 wrote: 17 Feb 2019, 11:55 Pa jest..to zvocanje i stalno prigovaranje za nesto itekako moze nervirati. Ono ne zelis da te netko smara cim otvoris oci i da je kao energetski vampir
Da li te moze prijaviti za maltretiranje u braku
U principu da, ali ima svasta.Divlja_u_srcu wrote: 17 Feb 2019, 11:40 sama pala sama se ubila.
niko danas ne treba nikoga trpiti..fizičko ili psihičko zlostavljano isto boli.. kad pođe riječima udarati na sve strane, bježi.. ako ostaneš nakon svega....
To su ocajne mjere npr ostavit cu te i uzeti ti dijete, znam slucaj gdje je covjek rekao da ce zaklati zenu ako mu uzme dijete i ode sa njim, i da ce ubiti kasnije sebe.Zagorka wrote: 17 Feb 2019, 19:40U principu da, ali ima svasta.Divlja_u_srcu wrote: 17 Feb 2019, 11:40 sama pala sama se ubila.
niko danas ne treba nikoga trpiti..fizičko ili psihičko zlostavljano isto boli.. kad pođe riječima udarati na sve strane, bježi.. ako ostaneš nakon svega....
Covjek je prijetio zeni da ce joj pobit familiju ako ga ostavi, i fakat joj ubio oca,mater, pa nju.
Nekakvo ludilo doslo.
I kad cujes komentar:"ko zna sto je covjek bio iznerviran" znas da je sve otislo u honduras.
Mutevelija wrote: 17 Feb 2019, 20:03To su ocajne mjere npr ostavit cu te i uzeti ti dijete, znam slucaj gdje je covjek rekao da ce zaklati zenu ako mu uzme dijete i ode sa njim, i da ce ubiti kasnije sebe.Zagorka wrote: 17 Feb 2019, 19:40
U principu da, ali ima svasta.
Covjek je prijetio zeni da ce joj pobit familiju ako ga ostavi, i fakat joj ubio oca,mater, pa nju.
Nekakvo ludilo doslo.
I kad cujes komentar:"ko zna sto je covjek bio iznerviran" znas da je sve otislo u honduras.
Ali đavo je u detaljima.
Npr u Srbiji kazna ako udari muskarac zenu je visoka, kad bi dosli do kazne udarac na zenu dvije godine zatvora, a ubojstvo osobe 5 godina zatvora, sta mislis koja bi prevagnula![]()
U Japanu veca kazna da udaris pjesaka u saobracajnoj nego da ga ubijes, zato sam i govorio o tome ako bi povecali kazne zlostavljanja zena, postigli bi kontraefekt, jer bi muskarci ubijali zene ondaZagorka wrote: 17 Feb 2019, 20:05Mutevelija wrote: 17 Feb 2019, 20:03
To su ocajne mjere npr ostavit cu te i uzeti ti dijete, znam slucaj gdje je covjek rekao da ce zaklati zenu ako mu uzme dijete i ode sa njim, i da ce ubiti kasnije sebe.
Ali đavo je u detaljima.
Npr u Srbiji kazna ako udari muskarac zenu je visoka, kad bi dosli do kazne udarac na zenu dvije godine zatvora, a ubojstvo osobe 5 godina zatvora, sta mislis koja bi prevagnula![]()
Od udarca do ubistva, kratak je put. Ko ne vlada sobom, pitanje je trenutka nezgodnog.
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests