Etnički miješani brakovi smanjuju broj Bošnjaka

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

General War
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 105 times
Been thanked: 139 times
Status: Offline

Re: Etnički Mješani Brakovi Smanjuju Broj Bošnjaka

Post by General War » 10 Dec 2021, 21:34

MunDzi wrote: 10 Dec 2021, 20:39 A vidi kako strucno i perfidno ubaci sve pod istu kapu - Aliju, Islam i Bosnjake.
Jos umilno objasnjava ko nas bre zavadi - dijaspora naravno. :D.

Ima li jos ko da pusi ovu pricu osim djenerala i Sabahudina?
Mozda cigara, Adis, hajte brate nema skrivanja, slobodno se izjasnite. :oo
Vidim imas iskustva oko ovih stvari, pusenje pa cigara...sve po protokolu. :oo
“Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”

MunDzi
Svadjalica
Svadjalica
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1390 times

Post by MunDzi » 10 Dec 2021, 21:37

General War wrote: 10 Dec 2021, 21:34
MunDzi wrote: 10 Dec 2021, 20:39 A vidi kako strucno i perfidno ubaci sve pod istu kapu - Aliju, Islam i Bosnjake.

Na stranu tvoje bljuvotine koje su slika tvog duhovnog stanja, evidentno je da su se u kolo uhvatili pobrojani.

A to samo po sebi govori sasvim dovoljno.

Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 1936 times
Been thanked: 2121 times

Post by Šabović Adis » 10 Dec 2021, 21:38

Nisam prije vidio ovo, šta te tačno interesuje - izjašnjavanje o čemu?
Ne mereeee 👉👌

General War
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by General War » 10 Dec 2021, 21:39

MunDzi wrote: 10 Dec 2021, 21:37

Na stranu tvoje bljuvotine koje su slika tvog duhovnog stanja, evidentno je da su se u kolo uhvatili pobrojani.

A to samo po sebi govori sasvim dovoljno.
Ko mi kaze, imas li ti ogledalo :123

General War
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by General War » 10 Dec 2021, 21:42

Nista ti Burlamudine nisi bolji i raja ti od cetnika i stasaU, nedo bog da ti stitis bosnjake niti te je ko birao.

MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 890 times
Been thanked: 1335 times

Post by MorningStar » 10 Dec 2021, 21:45

Ne mozes zaobici ovu ludjakinju ni sa ignorom, i dalje ronda preko drugih tito dragi :grana , svasta - svega na kugli zemajskoj :123

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3893 times
Been thanked: 3591 times

Post by Naseef Mushroom » 10 Dec 2021, 21:49

General War wrote: 10 Dec 2021, 20:20 Ti khoces Adis da bude banovan, ali banovani ce ili su (jer ih znam) ovi likovi koji svoj nacionalisticki zanos samo pakuju u zrtvu..pa ako prodje prodje. Koja je razlika izmedju nasifa &C0 i bilo kojeg Srpskog ili Hrvatskog nacionaliste sa kamenjarskog foruma? Nikakva, samo zamjeni Bosnjak u bilo sta drugo i imas text za foruma.
Nema razlike između mene i nekog srpskog i hrvatskog nacionaliste sa kamenjarskog foruma?
Ja nikada nisam kao na tim forumima ikome negirao nečiju nacionalitet kao što rade na tim forumima što Bošnjake zovu muslimanima.
Šta više ja sam sto puta pisao da se BiH sastoji od više naroda gdje oni čine Bosance i Hercegovce.

Vi ste ti koji pokušavate smanjiti broj Bošnjaka rečenicama popit "Ima u društvu neki Haris gdje ne znam je li Bošnjak, Bosanac ili Klingonac" kao da je na Popisu bilo 33% Bošnjaka, 33% Bosanaca i 33% Klingonaca a ne omjer 99% prema 1% gdje je zbog toga mala vjerovatnoća sresti nekog Bosanca sa Popisa Harisa.

Vi ste ti koji ste Jevrejima i Romima oduzeli fotelje u Klubu ostalih u parlamentu što vuče na antisemitizam i stereotipu da nije za "Cigu" fotelja.
FGR je taj koji ne želi pripadati svom narodu jer ima muslimana. Svaki drugi FGR u svijetu nemaju problem pripadati narodu koji je dominantno katolički iako su ti FGRovci ateisti, samo naš FGR ima problem sa tim jer ih je zapao islam.

Vi ste ti koji Bošnjake zovete često Bosancima muslimanima (Dodik bi bio ponosan) ili Sandžaklije Srbima islamske vjeroispovjesti (Šešelj bi bio ponosan)
i postavljajući slike Tvrka u kontekstu da smo Bošnjaci prodali vjeru za večeru.

I onda vi imate obraza drugima govoriti da nema razlike između njih i nacionalista sa drugih foruma iako vi pokazujete sve simptome.

Ja mogu nekome biti simpatičan, antipatičan, jedan od boljih forumaša što su se ikada registrovali ili najveća budaletina koja je ikada kročila na forum ali svi će se složiti da sam jedan od nakiskrenijih i nakdirektnijih forumaša i vjeruj mi, ja da sam stvarno fašista, šovinista i nacionalista ti bi to osjetio da ne bi od šoka tri dana se pojavio na forumu ali to je samo jeftin spin sa tvoje strane u nedostatku argumenata.
Last edited by Naseef Mushroom on 10 Dec 2021, 21:51, edited 1 time in total.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

General War
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by General War » 10 Dec 2021, 21:49

MorningStar wrote: 10 Dec 2021, 21:45

Ne mozes zaobici ovu ludjakinju ni sa ignorom, i dalje ronda preko drugih tito dragi :grana , svasta - svega na kugli zemajskoj :123
:DD
Sto, ona je meni car,neka je ba bas me zabavi. :oo

MunDzi
Svadjalica
Svadjalica
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1390 times

Post by MunDzi » 10 Dec 2021, 23:08

Dvojica kmekmeketala. :lup

General War
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by General War » 10 Dec 2021, 23:18

Naseef Mushroom wrote: 10 Dec 2021, 21:49
General War wrote: 10 Dec 2021, 20:20 Ti khoces Adis da bude banovan, ali banovani ce ili su (jer ih znam) ovi likovi koji svoj nacionalisticki zanos samo pakuju u zrtvu..pa ako prodje prodje. Koja je razlika izmedju nasifa &C0 i bilo kojeg Srpskog ili Hrvatskog nacionaliste sa kamenjarskog foruma? Nikakva, samo zamjeni Bosnjak u bilo sta drugo i imas text za foruma.
Nema razlike između mene i nekog srpskog i hrvatskog nacionaliste sa kamenjarskog foruma?
Ja nikada nisam kao na tim forumima ikome negirao nečiju nacionalitet kao što rade na tim forumima što Bošnjake zovu muslimanima.
Šta više ja sam sto puta pisao da se BiH sastoji od više naroda gdje oni čine Bosance i Hercegovce.

Vi ste ti koji pokušavate smanjiti broj Bošnjaka rečenicama popit "Ima u društvu neki Haris gdje ne znam je li Bošnjak, Bosanac ili Klingonac" kao da je na Popisu bilo 33% Bošnjaka, 33% Bosanaca i 33% Klingonaca a ne omjer 99% prema 1% gdje je zbog toga mala vjerovatnoća sresti nekog Bosanca sa Popisa Harisa.

Vi ste ti koji ste Jevrejima i Romima oduzeli fotelje u Klubu ostalih u parlamentu što vuče na antisemitizam i stereotipu da nije za "Cigu" fotelja.
FGR je taj koji ne želi pripadati svom narodu jer ima muslimana. Svaki drugi FGR u svijetu nemaju problem pripadati narodu koji je dominantno katolički iako su ti FGRovci ateisti, samo naš FGR ima problem sa tim jer ih je zapao islam.

Vi ste ti koji Bošnjake zovete često Bosancima muslimanima (Dodik bi bio ponosan) ili Sandžaklije Srbima islamske vjeroispovjesti (Šešelj bi bio ponosan)
i postavljajući slike Tvrka u kontekstu da smo Bošnjaci prodali vjeru za večeru.

I onda vi imate obraza drugima govoriti da nema razlike između njih i nacionalista sa drugih foruma iako vi pokazujete sve simptome.

Ja mogu nekome biti simpatičan, antipatičan, jedan od boljih forumaša što su se ikada registrovali ili najveća budaletina koja je ikada kročila na forum ali svi će se složiti da sam jedan od nakiskrenijih i nakdirektnijih forumaša i vjeruj mi, ja da sam stvarno fašista, šovinista i nacionalista ti bi to osjetio da ne bi od šoka tri dana se pojavio na forumu ali to je samo jeftin spin sa tvoje strane u nedostatku argumenata.
-Ima, i to masa Harisa koji se ne izjasnjavaju tako, ne znam sta si navalio da ih trpas na silu tamo gdje nece da bude..ima drugih 50 i kusur % sto hoce po popisu i njih se drzi, zato te i nogiraju sa foruma jer trpas ljude tamo gdje te niko nije ovlastio.
-Nisam ja pisao ustav, tebe sikira sto MI uzmemo mjesto nekog jevreja (pod ostali), ali je u drugu stranu TEBI sasvim OK birat predstavnika hrvata (pod konstitutivni) :oo
Tipican nacionalisticki arsin i dvolicnost, glupi ali dosadni :grana
-Ne lazi, niko ne zove Bosnjake Bosancima...opet nacionalisticko maliciozno podmetanje, jedino ti koliko vidim nekog Almira smjestas tamo gdje on nece.
- Nisu ni srbi ni hrvati stvoreni sa pravoslavljem i katolicizmom, u nekom vremenskom periodu se pokrstili, tako da nemaju razloga prozivat bosnjake...to je opet tvoje nacionalisticko izmisljanje, koga je briga osim nacionalistu ko je kakve vjere.

Opet kazem, Ti si po klepetanju pravi BosnjoSeselj, i ovo gore napisano je potvrda toga...A ti opet brzo bjezi iza plasnta Bosnjaka...to sto si iskren ne znaci da si i pametan.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3893 times
Been thanked: 3591 times

Post by Naseef Mushroom » 11 Dec 2021, 01:36

General War wrote: 10 Dec 2021, 23:18
Naseef Mushroom wrote: 10 Dec 2021, 21:49

-Ima, i to masa Harisa koji se ne izjasnjavaju tako, ne znam sta si navalio da ih trpas na silu tamo gdje nece da bude..ima drugih 50 i kusur % sto hoce po popisu i njih se drzi, zato te i nogiraju sa foruma jer trpas ljude tamo gdje te niko nije ovlastio.
-Nisam ja pisao ustav, tebe sikira sto MI uzmemo mjesto nekog jevreja (pod ostali), ali je u drugu stranu TEBI sasvim OK birat predstavnika hrvata (pod konstitutivni) :oo
Tipican nacionalisticki arsin i dvolicnost, glupi ali dosadni :grana
-Ne lazi, niko ne zove Bosnjake Bosancima...opet nacionalisticko maliciozno podmetanje, jedino ti koliko vidim nekog Almira smjestas tamo gdje on nece.
- Nisu ni srbi ni hrvati stvoreni sa pravoslavljem i katolicizmom, u nekom vremenskom periodu se pokrstili, tako da nemaju razloga prozivat bosnjake...to je opet tvoje nacionalisticko izmisljanje, koga je briga osim nacionalistu ko je kakve vjere.

Opet kazem, Ti si po klepetanju pravi BosnjoSeselj, i ovo gore napisano je potvrda toga...A ti opet brzo bjezi iza plasnta Bosnjaka...to sto si iskren ne znaci da si i pametan.
-Samo si potvrdio šta pišem, kada govoriš o masi Harisa rekao bi čovjek da je najmanje 20% Harisa gdje se ne zna ko su a ustvari je 99% naroda potvrdilo ko su.
Ja nikoga nigdje ne moram trpati jer je bošnjački narod poslao poruku ko su, vi ste ti koji ih vadite jer pokušavate umanjiti impresivnu cifru od 99%

-"Kme kme kme birate nelegitimnog Sejdu" hvala i na potvrdi da si više ti bliže onima sa kamenjarskog foruma jer se baš tamo mogu pročitati takvi komentari

-Nađi od Lavlje Srce komentare na temi o Željku Mitroviću gdje Bošnjake zove bosanskim muslimanima a i svi se sjećamo FGR komentara pred Popis kada ste bili arogantni jer ste mislili da ce vas biti najmanje 30% gdje ste pisali da ne treba nasjedati na igru islamske zajednice i SDA da prihvatimo Dodikovu i Čovićevu torovsku igru jer smo mi Bosanci muslimani. Samo vas je sramotna cifra od 1% napravila skromnijim pa ste okrenuli ploču.

-Nije mene niko nogirao ni sa kojeg foruma, ne mora se biti banovan da bi se negdje prestalo pisati. Samo nemam volje negdje pisati gdje se SDS zove najdržavotvornija stranka, Mirko Šarović najveći BH patriota a Draško se bori protiv nacionalizma.

-A to što zoveš Bošnjake Bošnjama i nekima upućuješ da su bošnjačka verzija šešelja iako niti ijedan bošnjački političar ili forumaš nije izjavio nešto pogano kao što je izjavljivao šešelj je samo dokaz da tačno preklinješ da neko nasjedne na tvoje provokacije, uzvrati ti pa da imaš razlog da kažeš da se ne razlikuje od onih sa kamenjarskih foruma.
Na tvoju žalost možeš samo šipak dobiti.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9568 times
Been thanked: 11306 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko » 11 Dec 2021, 10:44

General War wrote: 10 Dec 2021, 21:27
Ma znas wrote: 10 Dec 2021, 20:43 Kad govoris o BiH onda zamjeras nama na etnickom odredjenju Bosnjak. Pominjes Bosance i Hercegivce regionalnu pripadnost.

Da li bi Srbi u BiH mogli da se odredjuju kao: Podrinjci, Krajisnici, Hercegovci a da se nigdje ne pomene etnicko odredjenje Srbin. Ista stvar vazi i za Srbiju: Sumadinac, Sandzaklija, Banacanin itd.

:pivo
Jel tesko shvatiti, da Srbi i Hrvati zele podjeliti BiH?
Ako hoces kao oni, bujrum...pa sta dobijes.

Pa nije terško to shvatiti, međutim isti bi trebali shvatiti, da stvari u Evropi, ne funkcionišu tako.
Evropa je postala mirna i prosperitetna, tek kad su se svi odrekli plemenskih granica.
Znači, suverenitet je na državi kao na teritoriji koja je u određenom trenutku, u prošlosti, obeznjedila taj izvorni suverenitet. Unutar nje, suverenitet je na građanima, a oni mogu biti svi koji žive tu plus u skaldu sa zakonima, omže se doseliti i živiti ko hoće.

Znači, ovo što žele srpska i hrvatska politika, jednostavno je neevropski standard, ne odgovara ni pravu ni vremenu u kojem se živi. Zadnji koji je ganjao plemenske granice bio je Hitler.
Evropa ovo neće podržati, jer bi to bio presedan za ko zna kakve secesije širom kontinenta. Ugrozilo bi koncept Evrope. Mogli bi podržati, smao ako postupe poput britanskog premijera Neville Chamberlaina, koji za Čehoslovačku reče kako je on postighao mir s Hitlerom i nije bitno to što mu je poklonio slobodu Čeha i Slovaka jer kako on reče "Mi ionako o tim narodima ne znamo ništa"

Znamo kako je ot završilo. Ali, Evropa je ovo nama već uradila 1992. pa nije išlo. Jasno su nas pustili niz vodu.

Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Šabović Adis » 11 Dec 2021, 12:09

Zato vi sad Evropu pustite niz vodu. Koga nema bez njega se može, haja.
Ne mereeee 👉👌

MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by MorningStar » 11 Dec 2021, 12:17

Šabović Adis wrote: 11 Dec 2021, 12:09 Zato vi sad Evropu pustite niz vodu. Koga nema bez njega se može, haja.
Sa'ce Bajden - nema zime :kafa

The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1008 times

Post by The 51st State » 11 Dec 2021, 12:22

Bez jugoslovena i bosanaca (cast iznimkama) smo pregurali 92 95, nekako cemo i ovo, od placenika i komunjara nam ne trebaju savjeti.

Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Šabović Adis » 11 Dec 2021, 12:23

MorningStar wrote: 11 Dec 2021, 12:17
Šabović Adis wrote: 11 Dec 2021, 12:09 Zato vi sad Evropu pustite niz vodu. Koga nema bez njega se može, haja.
Šta će ti i Bajden? Ko god da ti iza leđa stoji zabiće ti nož u nož u njih. Jesi suveren? Jesi. Jesi neovisan? Jesi. Dakle niko ti ne treba.
Ne mereeee 👉👌

MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by MorningStar » 11 Dec 2021, 12:24

Šabović Adis wrote: 11 Dec 2021, 12:23

Šta će ti i Bajden? Ko god da ti iza leđa stoji zabiće ti nož u nož u njih. Jesi suveren? Jesi. Jesi neovisan? Jesi. Dakle niko ti ne treba.
Nema to , doce stranci i srediti drzavu - i svima po 5000 eura na kafu kad sve bude sredjeno da se ima za jedan odmor fin :kafa

Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Šabović Adis » 11 Dec 2021, 12:29

MorningStar wrote: 11 Dec 2021, 12:24

Nema to , doce stranci i srediti drzavu - i svima po 5000 eura na kafu kad sve bude sredjeno da se ima za jedan odmor fin :kafa
Eto, predajem se onda, digo sam ruke u nebesa. :valja
Ne mereeee 👉👌

Hurija
Pandora
Pandora
Has thanked: 874 times
Been thanked: 1051 times

Post by Hurija » 11 Dec 2021, 12:31

Tako je Adisu,branićemo svoje .

:D
Ostalo je cutanje.

Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Šabović Adis » 11 Dec 2021, 12:44

Hurija wrote: 11 Dec 2021, 12:31

Tako je Adisu,branićemo svoje .

:D
Samo naprijed! :cudi
Ne mereeee 👉👌

Post Reply

Return to “Politika u BiH”