General War wrote: 10 Dec 2021, 20:20
Ti khoces Adis da bude banovan, ali banovani ce ili su (jer ih znam) ovi likovi koji svoj nacionalisticki zanos samo pakuju u zrtvu..pa ako prodje prodje. Koja je razlika izmedju nasifa &C0 i bilo kojeg Srpskog ili Hrvatskog nacionaliste sa kamenjarskog foruma? Nikakva, samo zamjeni Bosnjak u bilo sta drugo i imas text za foruma.
Nema razlike između mene i nekog srpskog i hrvatskog nacionaliste sa kamenjarskog foruma?
Ja nikada nisam kao na tim forumima ikome negirao nečiju nacionalitet kao što rade na tim forumima što Bošnjake zovu muslimanima.
Šta više ja sam sto puta pisao da se BiH sastoji od više naroda gdje oni čine Bosance i Hercegovce.
Vi ste ti koji pokušavate smanjiti broj Bošnjaka rečenicama popit "Ima u društvu neki Haris gdje ne znam je li Bošnjak, Bosanac ili Klingonac" kao da je na Popisu bilo 33% Bošnjaka, 33% Bosanaca i 33% Klingonaca a ne omjer 99% prema 1% gdje je zbog toga mala vjerovatnoća sresti nekog Bosanca sa Popisa Harisa.
Vi ste ti koji ste Jevrejima i Romima oduzeli fotelje u Klubu ostalih u parlamentu što vuče na antisemitizam i stereotipu da nije za "Cigu" fotelja.
FGR je taj koji ne želi pripadati svom narodu jer ima muslimana. Svaki drugi FGR u svijetu nemaju problem pripadati narodu koji je dominantno katolički iako su ti FGRovci ateisti, samo naš FGR ima problem sa tim jer ih je zapao islam.
Vi ste ti koji Bošnjake zovete često Bosancima muslimanima (Dodik bi bio ponosan) ili Sandžaklije Srbima islamske vjeroispovjesti (Šešelj bi bio ponosan)
i postavljajući slike Tvrka u kontekstu da smo Bošnjaci prodali vjeru za večeru.
I onda vi imate obraza drugima govoriti da nema razlike između njih i nacionalista sa drugih foruma iako vi pokazujete sve simptome.
Ja mogu nekome biti simpatičan, antipatičan, jedan od boljih forumaša što su se ikada registrovali ili najveća budaletina koja je ikada kročila na forum ali svi će se složiti da sam jedan od nakiskrenijih i nakdirektnijih forumaša i vjeruj mi, ja da sam stvarno fašista, šovinista i nacionalista ti bi to osjetio da ne bi od šoka tri dana se pojavio na forumu ali to je samo jeftin spin sa tvoje strane u nedostatku argumenata.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.