Refren

Moderator: Krokodil Behko
Dosada...nemam fobijeMorgen wrote: 18 May 2023, 13:32JelJulia-Klara wrote: 18 May 2023, 13:23 Uzivajte, Calla![]()
KOliko dugo ste letjeli?
Ja sve gledam te egzoticne destinacije, sjetim se leta, i sve padne u vodu.
Samo Klaustrofobija ili aerofobija?
Evo nas sa masaze na masazu, uzivamo u ovoj vlaznosti zraka, kosa ko u pumuckl, samo strsiii na sve straneJulia-Klara wrote: 18 May 2023, 13:23 Uzivajte, Calla![]()
KOliko dugo ste letjeli?
Ja sve gledam te egzoticne destinacije, sjetim se leta, i sve padne u vodu.
Djeca su cudo, bolje podnesu put od nas odraslih.Beni wrote: 18 May 2023, 14:01 Ja bukiro 8 nocenja pred kraj jula u Dobrim Vodama.
Nece zena u Grcku kaze dijete jos malo ovo nam je blizu i et popustim![]()
Ma ja, plesala bih i ja i ljubakala redom da mi nije kise 20 dana i temperatura jedva preko 10°, a ured ljeto doslo
Cvjetni pozdrav tebi
Kako koje i kako kad.
Prdni im dok te budu masirali.Calla wrote: 19 May 2023, 06:58Evo nas sa masaze na masazu, uzivamo u ovoj vlaznosti zraka, kosa ko u pumuckl, samo strsiii na sve straneJulia-Klara wrote: 18 May 2023, 13:23 Uzivajte, Calla![]()
KOliko dugo ste letjeli?
Ja sve gledam te egzoticne destinacije, sjetim se leta, i sve padne u vodu.dobro je imati kapu uza se..
Mada sam prosli put sa Thai air I direktno 14 sati preletjela u komadu I prebrodim vrjeme
gledanjem filmova, citanje knjiga, muzikom,
otrni ti dupe skroz,
zato sam sad 3 puta na dan u maserskom salonu![]()
Misici se upale od ovih Thai stiskanja
Probaj I ti jednom, kasnije je sve lakse..
Kuba ti je prva na redu..
ovaj je jos mali i za tablete, a svko 2-3 mjeseca ide na kontrolu u Tuzlu, pa muke ziveBeni wrote: 19 May 2023, 12:33 Ma.kod nas je to lutrija s malcem, dam mu tabletu protiv mucnine on se nakon sat i po ispovraca.
Sad kad smo isli na vlasic bez problema i tableta savladao put.
Nek se.najave kad zavrsis s moretomChan wrote: 19 May 2023, 14:58 Ove godine vjerovatno nigdje. Najavila se familija iz dijaspore u 3-4 ture i moja i njena.
Tako meni prvi rodjak kaze ja doso juce, haj neka si fino sto si doso al ja nema sad vremenaChan wrote: 19 May 2023, 16:46 Izbjegavali smo ih 3 ljeta pa su digli nos
Malo da spustimo tenzije pa onda opet izbjegavanje![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests