Danas je fino oprah svojim uobicajenim samponom, i evo je divna, sjajna, glatka, meka, s volumenom
Sta ce dalje bit s opadanjem, da li je to sanirano vidjet cu u narednom periodu.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Uzmi pivski kvasac u tabletamaspacebound wrote: 25 May 2023, 15:33 Imala sam muka s kosom u zadnje vrijeme. Bas mi je puno opadala, vise nego inace u proljece. Toliko da sam se zabrinula. Ok, bila sam pod velikim stresom izvjestan vremenski period i to mi se odrazilo, izmedju ostalog, i na kosi. Cuh preporuku od par zena za neki sampon s bijelim lukom i narucim ga. Zaista mi se smanjilo opadanje ali po svemu drugom taj sampon mi je bio katastrofa, kosa zamrsena, spljostena, bezivotna, masna i frisko oprana. Ali hajde, izdrzim jedno mjesec, mjesec i po, ali kad me mama prije sva dana vidje frisko oprane kose i upita sta mi je s kosom, kako je tako objesena i masna rekoh - e neces vise!
Danas je fino oprah svojim uobicajenim samponom, i evo je divna, sjajna, glatka, meka, s volumenom
Sta ce dalje bit s opadanjem, da li je to sanirano vidjet cu u narednom periodu.

Je li to otvara apetitZanki wrote: 26 May 2023, 11:17Uzmi pivski kvasac u tabletamaspacebound wrote: 25 May 2023, 15:33 Imala sam muka s kosom u zadnje vrijeme. Bas mi je puno opadala, vise nego inace u proljece. Toliko da sam se zabrinula. Ok, bila sam pod velikim stresom izvjestan vremenski period i to mi se odrazilo, izmedju ostalog, i na kosi. Cuh preporuku od par zena za neki sampon s bijelim lukom i narucim ga. Zaista mi se smanjilo opadanje ali po svemu drugom taj sampon mi je bio katastrofa, kosa zamrsena, spljostena, bezivotna, masna i frisko oprana. Ali hajde, izdrzim jedno mjesec, mjesec i po, ali kad me mama prije sva dana vidje frisko oprane kose i upita sta mi je s kosom, kako je tako objesena i masna rekoh - e neces vise!
srediti će se i kosa i ten se poboljšava
samo moraš kontrolirati apetit, možeš ti to![]()

Otvara, ali ja san imala tih ozbiljnih problema sa opadanjem zbog štitnjačespacebound wrote: 26 May 2023, 11:19Je li to otvara apetitZanki wrote: 26 May 2023, 11:17
Uzmi pivski kvasac u tabletama
srediti će se i kosa i ten se poboljšava
samo moraš kontrolirati apetit, možeš ti to![]()
![]()
![]()

Vidjet cu za to ako mi opet bude opadala bez ovog sampona. Nadam se da je ta faza prosla.Zanki wrote: 26 May 2023, 11:22Otvara, ali ja san imala tih ozbiljnih problema sa opadanjem zbog štitnjače
i jedino su mi ove tablete pomogle, sad opada ponekad sezonski i ja opet uzmen njih
Što se tiće apetita i kile ja se debljam samo kad mi je dosadno u biti![]()
spacebound wrote: 26 May 2023, 12:15Vidjet cu za to ako mi opet bude opadala bez ovog sampona. Nadam se da je ta faza prosla.Zanki wrote: 26 May 2023, 11:22
Otvara, ali ja san imala tih ozbiljnih problema sa opadanjem zbog štitnjače
i jedino su mi ove tablete pomogle, sad opada ponekad sezonski i ja opet uzmen njih
Što se tiće apetita i kile ja se debljam samo kad mi je dosadno u biti![]()
Evo bas mi se danas mama zali, stabilizovali joj se hormoni konacno, nakon sto je proslog ljeta popila jod i sad kad su oni ok pocela dobijat kile.

Udebljala se kad su ti hormoni dosli u normalu?immuno wrote: 26 May 2023, 13:16spacebound wrote: 26 May 2023, 12:15
Vidjet cu za to ako mi opet bude opadala bez ovog sampona. Nadam se da je ta faza prosla.
Evo bas mi se danas mama zali, stabilizovali joj se hormoni konacno, nakon sto je proslog ljeta popila jod i sad kad su oni ok pocela dobijat kile.jos jedna jodirana debela
![]()
Ja, apetit gluho bilo
sas ti smrsat 4 kg zivaca, dok se budes druzila sa kolegicom.

Stepenasta ali zato jer je ono sto je najduze ona „stara“ kosa koja nije opala, ona nova kako je rasla, nije rasla ravnomerno i istovremeno, tako da sad imam onako kako sam uvek htelaVanilla wrote: 20 Nov 2023, 19:51 Duga![]()
Je li ti stepenasta?
I ja bih trebala makar vrhove, nisam se odavno šišala.

Smedja.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests