ZaebavašElfudin wrote:Presao sam Fallout 2 preko 50 puta, doslovno
Kako je to dobra igra bila..
Moderator: Krokodil Behko
ZaebavašElfudin wrote:Presao sam Fallout 2 preko 50 puta, doslovno

Ko ti je rekao ?????Salahuddin wrote:Crna.Rum wrote:Salahuddin wrote:Daltonista.koja je ovo boja

KOJA JE OVO

Meni bolja dvojka od keca, iso sam po oklop u onu bazu mutanta za Brotherhood of Steel power suit oklop bio je kod Hubologista u bazi lik koji moze par tih oklopa da poboljsa, mada ima jos dva bolja oklopa; Enclave power suit onaj crni i jedan pred kraj igre blizu predsednika. Nisam nikad koristio cheatove za Fallout samo sam igro sa raznim likovima,jednom naucnik, drugi put revolveras, pa malounik, pa krkan, lezba, kurva, zigolo i jos par hibridnih kombinacija. Mogo bi je opet odigratLebowski wrote:ZaebavašElfudin wrote:Presao sam Fallout 2 preko 50 puta, doslovno.. jesi li svaki put igrao pošteno, nisi nikad šao dole na jug prema SF da uzmeš onaj super oklop pa se vratio opet na sjever..
Kako je to dobra igra bila..![]()
![]()

igrao sam i ja dobraElfudin wrote:Meni bolja dvojka od keca, iso sam po oklop u onu bazu mutanta za Brotherhood of Steel power suit oklop bio je kod Hubologista u bazi lik koji moze par tih oklopa da poboljsa, mada ima jos dva bolja oklopa; Enclave power suit onaj crni i jedan pred kraj igre blizu predsednika. Nisam nikad koristio cheatove za Fallout samo sam igro sa raznim likovima,jednom naucnik, drugi put revolveras, pa malounik, pa krkan, lezba, kurva, zigolo i jos par hibridnih kombinacija. Mogo bi je opet odigratLebowski wrote:ZaebavašElfudin wrote:Presao sam Fallout 2 preko 50 puta, doslovno.. jesi li svaki put igrao pošteno, nisi nikad šao dole na jug prema SF da uzmeš onaj super oklop pa se vratio opet na sjever..
Kako je to dobra igra bila..![]()
![]()

Salahuddin wrote:Maja wrote:Pa koji je onda bio smisao bojenja tvog nicka kad si bio forumas mjeseca![]()
Nema veze, ja sam ipak znao da je to zelena, mada je ja ne vidim onako kao vi ostali.

Salahuddin wrote:Crna Rum, ne zajebaji vise.Rum wrote: KOJA JE OVO
koje boje je flaSA![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
jel te to strah Salahudinove kletve?JCR wrote:

Salahuddin wrote:Dabogda postali daltonisti svi koji zajebajete. A vama bi gore bilo, jer bi znali kako je nekada bilo a kako poslije. E, eto vam kletve.

Fatma wrote:U osnovnoj sam bila u sekciji "Borba protiv alkoholizma i pušenja"
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests