Moderator: VIP
Kako je iz tvog kraja ona je postala fina tek kad se udala za mog sugrađaninaChloe wrote:![]()
Ona je iz mog kraja, pa imaju nekretnine ovamo. Fin bračni par, penzionisani prosvjetni radnici.
Nole wrote:Kako je iz tvog kraja ona je postala fina tek kad se udala za mog sugrađaninaChloe wrote:![]()
Ona je iz mog kraja, pa imaju nekretnine ovamo. Fin bračni par, penzionisani prosvjetni radnici.
![]()
![]()
ma napraviću te ja finomChloe wrote:Nole wrote:Kako je iz tvog kraja ona je postala fina tek kad se udala za mog sugrađaninaChloe wrote:![]()
![]()
![]()
... pošto mi nismo fine nemoj mi se obraćati ... et' ...
Nole wrote:ma napraviću te ja finomChloe wrote:Nole wrote:Kako je iz tvog kraja ona je postala fina tek kad se udala za mog sugrađaninaChloe wrote:![]()
![]()
![]()
... pošto mi nismo fine nemoj mi se obraćati ... et' ...
![]()
Uvek si imala dobre ideje....moramo svi priznatiChloe wrote:
Ma nije finoća jedina moja mahana ... ima ih još ... dolazim na ideju da ti pošaljem svoju fotku ....
Nole wrote:Uvek si imala dobre ideje....moramo svi priznatiChloe wrote:
Ma nije finoća jedina moja mahana ... ima ih još ... dolazim na ideju da ti pošaljem svoju fotku ....![]()
SPINERKA wrote:Nole poslo tenude se same .
spini sve ubrljalaChloe wrote:Nole wrote:Uvek si imala dobre ideje....moramo svi priznatiChloe wrote:
Ma nije finoća jedina moja mahana ... ima ih još ... dolazim na ideju da ti pošaljem svoju fotku ....![]()
Uradim li to, nestat ćeš sa foruma, i još moliti administraciju da obriše sve tvoje postove koje te dovode u vezu sa mnom.
@Spini, nisam na ponudi.
Nole wrote:SPINERKA wrote:Nole poslo tenude se same .
Moraš li se u sve umešati??? Ko da ne znaš žensku sujetu, sad iz inata neće poslati
![]()
Pošto si se smejala tamo na temi ko plaća piće odmah da ti kažem: Ako se ikad sretnemo TI PLAĆAŠ PIĆE...i poručiću dupli džek, kafu kiselu i sendvič , čisto da naš![]()
A šta ako se zaljubiš?SPINERKA wrote:Nole wrote:SPINERKA wrote:Nole poslo tenude se same .
Moraš li se u sve umešati??? Ko da ne znaš žensku sujetu, sad iz inata neće poslati
![]()
Pošto si se smejala tamo na temi ko plaća piće odmah da ti kažem: Ako se ikad sretnemo TI PLAĆAŠ PIĆE...i poručiću dupli džek, kafu kiselu i sendvič , čisto da naš![]()
Sica --i kao shlag -dobiti ces nogu u *uzicu.
Hannibal Lecter wrote:Kako bi volio da sam pametan ko statebriga
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests