nije tocno, eo san ja odlucila da ti pustim jer eto, da ne recu ovo sto Dumi kazepizarro wrote: 08 May 2021, 15:34 briga me, samo cu na presici izjaviti da sam namjerno pustio jer sam kavaljer![]()
![]()
Samo da te ne optuze kako si prodo utakmicu

nije tocno, eo san ja odlucila da ti pustim jer eto, da ne recu ovo sto Dumi kazepizarro wrote: 08 May 2021, 15:34 briga me, samo cu na presici izjaviti da sam namjerno pustio jer sam kavaljer![]()
![]()
Samo da te ne optuze kako si prodo utakmicu
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Misliš 6, nepopravljiv je, najbolje ponudu da stavim u jednom danu, po mogućstvu više od 10 utakmica koje se igraju u isto vreme

Eto 6. A ja u prednosti 3.srculence7 wrote: 09 May 2021, 11:06Misliš 6, nepopravljiv je, najbolje ponudu da stavim u jednom danu, po mogućstvu više od 10 utakmica koje se igraju u isto vreme![]()

Izvukose te golovi Chelsea u 93.oj i Osasune u 89.oj. ipak zasluzeno, cestitkeTokmak wrote: 09 May 2021, 21:45 Smiješi mi se pobjeda protiv @koračnog,uzvrat za poraz u finalu pretprošlog izdanja kupa...![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Pa ti svaku sezonu drugi. Kako?Tokmak wrote: 09 May 2021, 23:58 Sheval-Shadow,ako dobro vidim je neriješeno...![]()
to znači,da je Tokmak izbio na drugo mjesto,samo dva boda iza @Pizze koji je poražen ovo koljo...![]()

dabome kolega

Sta se ti smijes?