Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ubi me glavobolja, dzaba tableta.Jao maloprije kad kihnuh promucka mi mozak.I ako otresito hodam isto.Znaci moram hodat lagano, ko perce.Ne sjecam se kad me ovoliko boljela,cak me sinoc budio bol.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
spacebound wrote:Ubi me glavobolja, dzaba tableta.Jao maloprije kad kihnuh promucka mi mozak.I ako otresito hodam isto.Znaci moram hodat lagano, ko perce.Ne sjecam se kad me ovoliko boljela,cak me sinoc budio bol.
spacebound wrote:Ubi me glavobolja, dzaba tableta.Jao maloprije kad kihnuh promucka mi mozak.I ako otresito hodam isto.Znaci moram hodat lagano, ko perce.Ne sjecam se kad me ovoliko boljela,cak me sinoc budio bol.
Jesi bila kod doktora?
Zadnji put poslije drugog poroda, na kontroli, prije 3 godine
Bijeli badem wrote:Space...iscjedi limun u kafu i popij
Mogu tek kad dodjem kuci, popila sam sad dva Panadola, valjda ce pocet djelovat.Hvala
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Ugasi komp i odmori par dana vidjeces kako sve prestaje da boli,puno si tu nije cudo da ti glava otpadne
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Jesi bila kod doktora?
Zadnji put poslije drugog poroda, na kontroli, prije 3 godine
Bijeli badem wrote:Space...iscjedi limun u kafu i popij
Mogu tek kad dodjem kuci, popila sam sad dva Panadola, valjda ce pocet djelovat.Hvala
Ti si gora od mene, ja kod lekara, valjda na regrutaciji zadnji put
Tri dobra druga su doktori, urgentna, ortoped i urolog pa kad me nešto boli njih nazovem
Ugasi komp i odmori par dana vidjeces kako sve prestaje da boli,puno si tu nije cudo da ti glava otpadne
Tjera me
Nisam tu stalno nego ulijecem s mobitela.
Zapravo, ravnih crta u zivotu nema. Sve su vijugave, lohotne, varljive. Stalno balansiras izmedju tuge i radosti, uspjeha i neuspjeha, snage i nemoci, uzleta i pada, bolesti i zdravlja...
Hvala ti; Badema, vidim da lezis, zelim ti da sto prije ozdravis
Zapravo, ravnih crta u zivotu nema. Sve su vijugave, lohotne, varljive. Stalno balansiras izmedju tuge i radosti, uspjeha i neuspjeha, snage i nemoci, uzleta i pada, bolesti i zdravlja...
greeneyes wrote:Ustao sam oko 11 h. Doruckovao sam. Popio casu cockte. Upalio racunar. Kanim seb' napraviti kafu. I taako.
Like a Ibrahim Hasecic
i svi racuni placeni, ves opran i takooo