pismo EU,odnosno sestrinskom udruzenju EUZP,ja ih tako vidim ...
https://kroz-objektiv.com/izetbegovic-p ... LOeRzlTe48
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Kineska državna grupa Sinopec povukla se iz ugovora vrijednog 500 miliona o prodaji ruskog plina za Sibur u Kini zbog straha da bi se mogla naći na meti sankcija. Izvršni direktor Sinopeca izjavio je za Reuters da će kompanija strogo slijediti vanjsku politiku Pekinga tokom krize.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ko ste to vi
znas me najboljeTaare wrote: 27 Mar 2022, 16:16 Možda, al ne zbog razloga za koji sumnjaš, neg zato što je neuračunljiv
on ti je tam iz pazarića![]()

i sta kajes nadrndanko kina ne uvozi 50 plina i nafte iz rusije, tvrde pazar, a i imaju neka posla u mongoliji novih nalazista.Krokodil Behko wrote: 27 Mar 2022, 21:41 I šta kaže, stručnjak za sve, jebeš Evropu, mogu Rusi dilati plin Kinezima?
Kineska državna grupa Sinopec povukla se iz ugovora vrijednog 500 miliona o prodaji ruskog plina za Sibur u Kini zbog straha da bi se mogla naći na meti sankcija. Izvršni direktor Sinopeca izjavio je za Reuters da će kompanija strogo slijediti vanjsku politiku Pekinga tokom krize.

Uh, jes vala, tarčin je gori od vas. Ako želite, mogu vam pomoći.bagra wrote: 28 Mar 2022, 08:57 znas me najbolje
svakako imamo teritorijalne hipertenzije ka Tarčinu
provociramo ih vec duze vrijeme da mozemo rec da
su prvi napali. izvlacicemo se na neuracunljivost![]()

The 51st State wrote: 28 Mar 2022, 09:02i sta kajes nadrndanko kina ne uvozi 50 plina i nafte iz rusije, tvrde pazar, a i imaju neka posla u mongoliji novih nalazista.Krokodil Behko wrote: 27 Mar 2022, 21:41 I šta kaže, stručnjak za sve, jebeš Evropu, mogu Rusi dilati plin Kinezima?

sta god ti ljulja brod ok je sto se mene tice,Krokodil Behko wrote: 28 Mar 2022, 09:08The 51st State wrote: 28 Mar 2022, 09:02
i sta kajes nadrndanko kina ne uvozi 50 plina i nafte iz rusije, tvrde pazar, a i imaju neka posla u mongoliji novih nalazista.
I čim zarade, sagradiće Ujgurima džamije s podnim grijanjem?
Ti si kategorija Ma Znaš. E jedino, on zna a ti ne znaš i lupaš tu gluposti iz dana u dan.

Pa?Pasaga wrote: 28 Mar 2022, 17:23 ono o cemu stalno i govorim ...
https://www.bhdijaspora.net/analiticar- ... YpuR0TwaLc

Prestani čitati takve medije.Pasaga wrote: 28 Mar 2022, 19:23 pa da ...
mantra za umrtvit drzavu,narod....
izbezumljivanje naroda
sve to razvalit
oni ce na tom mitu,blokadama dokazivat da drzava nemoze funkcionisat,odnosno poenta je
da nemoze opstat
imal neka druga teorija ...?

otvaraju novi front vam na zapaduMa znas wrote: 29 Mar 2022, 19:57 Izgleda da Rusi i Ukrajinci priblizavaju stavove. Da li to znaci da bi uskoro moglo doci do mirovnog ugovora i sta bi to znacilo za BiH, prevazilazenje ili produbljavanje sadasnjih problema
![]()
![]()

koja Analena,ima ih vise ...Krokodil Behko wrote: 05 Apr 2022, 10:36 Analena šalje vojsku u BiH. Mala radi prave stvari, od samog početka.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest