Ko placa piće ??

Diskusije o ljubavi, vezama, prijateljima...

Moderator: spacebound

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9872 times
Been thanked: 11666 times
Status: Offline

Re: Ko placa piće ??

Post by Krokodil Behko »

Maja wrote: 13 Jul 2020, 10:23 Mogla bih sad janjetine

Eto, Havana ti može poslati malo paške. Ionako veli, da mu ljudi ne daju platiti i sve mu besplatno.
Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare »

Krokodil Behko wrote: 13 Jul 2020, 10:25
HAVANA wrote: 13 Jul 2020, 10:21

Kaka ba safija i janjeci but.Tamo ti iznese vliki tanjir i u sredini nake salate,ko nokat mesa i preliveno sosom od nesta,nacrtano srce... :rol Tu da se najedem trebala bi mi milja.
:D.

Znam, proguglao sam i primjetio, da šaraju nekim hepekom iz tube, po tanjirima i to bi im bilo sve.
A jasno se sjećam, kad me je mati učila, dok sam bio dijete, da nije kulturno lizati tanjire, šerpe, itd.
Kud ide ovaj svijet u pm :sok
Biži, nisi snalazljiv. To se od kuće, onako u džepu, ponese jedna fina, friška zemička, pa fino obrišeš tanjir :o
Svi mi se morete obratit
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2877 times
Been thanked: 23822 times

Post by HAVANA »

Krokodil Behko wrote: 13 Jul 2020, 10:25
HAVANA wrote: 13 Jul 2020, 10:21

Kaka ba safija i janjeci but.Tamo ti iznese vliki tanjir i u sredini nake salate,ko nokat mesa i preliveno sosom od nesta,nacrtano srce... :rol Tu da se najedem trebala bi mi milja.
:D.

Znam, proguglao sam i primjetio, da šaraju nekim hepekom iz tube, po tanjirima i to bi im bilo sve.
A jasno se sjećam, kad me je mati učila, dok sam bio dijete, da nije kulturno lizati tanjire, šerpe, itd.
Kud ide ovaj svijet u pm :sok
Ma odlican je to restoran,uredjen top,drugacijih jela,ima i finih stvari...Moze nekad za promjenu...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine

Post by HAVANA »

Krokodil Behko wrote: 13 Jul 2020, 10:26
Maja wrote: 13 Jul 2020, 10:23 Mogla bih sad janjetine

Eto, Havana ti može poslati malo paške. Ionako veli, da mu ljudi ne daju platiti i sve mu besplatno.
Kurko moj sve,to prvi dan... :123 Vratio sam im poslije sve. :ooo
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine

Post by HAVANA »

A sto se tice morske klope,tople preporuke ako koga put nanese,i ja prvi put bio.Top! Na peljescu.Podobuce.Prodjes postup,pa borje pa na kraju poslije 6 kilometara podobuce i u gornjem dijelu sela restoran.Moras se naruciti a nema jest sta ti hoces nego sta ima i sta je taj dan ulovio.Iznese svega na ovalu,grdobine,cipol,orada i jos nekakve veze nemam ni sta je.Svega.Domace vino,sve,sluzi gazda,zena i sin.Gazda i pije s tobom :ooo Fenomenalno,posebno,izvrsno a stvarno nije skupo.Nas 6 za 930 kuna se ubili.I popili...
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22513 times
Been thanked: 20640 times
Status: Online

Post by Masamune »

Lavlje_srce wrote: 13 Jul 2020, 10:19
MarlboroGold wrote: 13 Jul 2020, 10:16 Svako je lijep nakon par alkoholnih pica :oo
Mozda. Ne pijem alkohol. :oo

Hint: gusti sok.
Mozda smo izlazili par puta :D.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
ina
Mjesečarka
Mjesečarka
Has thanked: 5188 times
Been thanked: 7321 times

Post by ina »

To te od jučer, još i danas svrbi :D.
Svijest ima sidrište.
Mister No
The Good, the Bad and the Ugly
Has thanked: 9039 times
Been thanked: 5790 times

Post by Mister No »

Ina, ti si puna para 100%
S tobom bi bas bilo super izac. :oo
The Dark Side Of The Forum...
ina
Mjesečarka
Mjesečarka

Post by ina »

Otkud ti to.. :p pa oni koji najviše imaju inače su i najskrtiji. Broje baš svaku bobu :lupa
Svijest ima sidrište.
tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 753 times
Been thanked: 1136 times

Post by tuzlak1212 »

zato i imaju :plete
tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 753 times
Been thanked: 1136 times

Post by tuzlak1212 »

nece rasipnik najvise imat :nora
ina
Mjesečarka
Mjesečarka

Post by ina »

Ma ne valja previše ni rasipati slažem se.. Ali neće ih vala niko ni u grob sa sobom.
Svijest ima sidrište.
Mister No
Has thanked: 9039 times
Been thanked: 5790 times

Post by Mister No »

Eto, meni djeluje da nisi skrta.
The Dark Side Of The Forum...
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Duminjo plaća svima na forumu rundu ako osvoji ligu :oo
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Nice try
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 23 times

Post by Nice try »

Dok sam bila djevojka muškarci su uvijek plaćali izlazak na kafu, sok, grickalice.
Ako sam bila s prijateljicama onda koja je bila više pri lovi i tako :oo Ponekad i svaka svoje piće.
Nismo mnogo gledale ko je zvao na kafu i slično. Ako je bilo s nama i nekih poznanika, muškaraca, oni bi plaćali. Tada su djevojke i žene stvarno rijetko plaćale račune.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."

Balada o Bohoreti
jelena...
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time

Post by jelena... »

HAVANA wrote: 13 Jul 2020, 10:50 A sto se tice morske klope,tople preporuke ako koga put nanese,i ja prvi put bio.Top! Na peljescu.Podobuce.Prodjes postup,pa borje pa na kraju poslije 6 kilometara podobuce i u gornjem dijelu sela restoran.Moras se naruciti a nema jest sta ti hoces nego sta ima i sta je taj dan ulovio.Iznese svega na ovalu,grdobine,cipol,orada i jos nekakve veze nemam ni sta je.Svega.Domace vino,sve,sluzi gazda,zena i sin.Gazda i pije s tobom :ooo Fenomenalno,posebno,izvrsno a stvarno nije skupo.Nas 6 za 930 kuna se ubili.I popili...
Ovo stvarno zvuči....vrh. :ok

Nema ništa bolje od svježe ulovljene ribe. Kad jedeš svježu oradu...ili bilo koju... i onu iz zamrzivača pa makar je ti sam ulovio i znaš kad si je zamrznuo, to veze s vezom nema, a kamoli ovo po restoranim kod nas i bilo gdje van primorja, koliko god bilo vrhunski spremljeno.

Isto važi i za riječnu ribu i sve ostalo iz mora. To vala vrijedi platit, ne trepnut.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Jest Orada beton što jes jes... jedna od najukusnijih riba koje sam jeo u životu, a jeo sam mnoštvo.
Salko
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Salko »

Plaćaju ovi što su dobili u prošlom kolu
:mmm
"ignorance is bliss"
Yenna
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 2 times

Post by Yenna »

Nice try wrote: 13 Jul 2020, 12:18 Dok sam bila djevojka muškarci su uvijek plaćali izlazak na kafu, sok, grickalice.
Ako sam bila s prijateljicama onda koja je bila više pri lovi i tako :oo Ponekad i svaka svoje piće.
Nismo mnogo gledale ko je zvao na kafu i slično. Ako je bilo s nama i nekih poznanika, muškaraca, oni bi plaćali. Tada su djevojke i žene stvarno rijetko plaćale račune.

Isto.
Nekako mi je to uvijek bio najmanji problem.
I partneri i prijatelji mi nikada nisu dali da platim, čak se naljute kad ponudim.
I ako sam to uradila bilo je kad on ode u toalet ili tako. Kupila bih karte za koncert, kino ili slično, to mi je normalno. Slatkiše, žvake i to ne brojim.

Mada doduse uvijek popijem sok do kraja i gledam da bas ne pretjerujem sa narudžbama, ne pijem alkohol pa nije neki ceh :ovaj
Al su svi džentlmeni, nije da nije.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Salko_dvominutaš wrote: 13 Jul 2020, 12:39 Plaćaju ovi što su dobili u prošlom kolu
:mmm
Dobro je pa sam igrao nerijeseno :D.
Post Reply

Return to “Ljubav & Prijateljstvo”