Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
mrH wrote: 22 Oct 2019, 15:55
Ne, ne , ne, zaista se ne salim. Veliki fan sam fotografije, imam nesto i kao znanja, par kurseva, radionica odradio.
Sad cu ja to sve pregledati.
Svaka cast
Slobodno i komentarisi, volim ja cuti kritike, i pozitivne i negativne
mrH wrote: 22 Oct 2019, 15:55
Ne, ne , ne, zaista se ne salim. Veliki fan sam fotografije, imam nesto i kao znanja, par kurseva, radionica odradio.
Sad cu ja to sve pregledati.
Svaka cast
Slobodno i komentarisi, volim ja cuti kritike, i pozitivne i negativne
Imas li radova da podelis ovde?:)
Hocu obavezno. Procitah da si amater i da ovo radis iz hobija. Kako onda da te kritikuje? Nema smisla. Sve 5
Stavit cu i ja par komada kad izvucem iz arhive pa me naruzi ako ne valjaju.
mrH wrote: 22 Oct 2019, 16:04
Hocu obavezno. Procitah da si amater i da ovo radis iz hobija. Kako onda da te kritikuje? Nema smisla. Sve 5
Inace cime skljocas?
Profesionalci nek ruze ako treba, ja cu da se divim
Vecinom koristim canon rebel t6i, vec godinama. Tacno mi vreme i za upgrade, al' ne posvecujem vremena fotkanju kao ranije pa mi nekako nije ni prioritet :/
mrH wrote: 22 Oct 2019, 16:04
Inace cime skljocas?
Profesionalci nek ruze ako treba, ja cu da se divim
Vecinom koristim canon rebel t6i, vec godinama. Tacno mi vreme i za upgrade, al' ne posvecujem vremena fotkanju kao ranije pa mi nekako nije ni prioritet :/