Nevin muškarac

Slatko ćoše.....

Moderators: spacebound, Duminjo

Grom
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 42 times
Been thanked: 23 times
Status: Offline

Re: Nevin muškarac

Post by Grom »

MrH wrote: 28 Apr 2020, 12:02
Nije da sad nesto glumim ili valjam bombe. Boga mi dragog meni se javilo par njih.

I kunem ti se da me jedna naljepila sto se ja njoj nisam javio.
Kaze sta ti mislis, ja cu cekati da mi se javis. Lajkam ti slike, storije, dajem znakove, a ti nista.

Zato je meni vjecno pitanje u glavi. Da li lajk znaci da ti se neko svidja ili ti se svidja fotografija od te osobe :hm
I ja sam primijetio da se više koriste tim suptilnim signalima da ih primijetimo i javimo se, online ili uživo nebitno. Ali onako baš direktne da budu nikako, pogotovo one koje dobijaju često ponude i muškarci ih svaki dan salijeću.
Umihana
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Umihana »

almir90 wrote: 28 Apr 2020, 12:01
Umihana wrote: 28 Apr 2020, 11:58
Ko kaže da se nikada prve ne jave?
Ali, problem je što vas to toliko behne (ne znam jel ova riječ postoji uopšte) da se mnogi, ne svi, instant počnu kretenski ponašati...
Mislim da je rijetkost da se žena prva javi i da do znanja direktno muškarcu da joj se sviđa. Ne kažem da se ne dešava nikako, ali nije čest slučaj. Kako misliš kretenski, kao papak ili izgubljen i zbunjen?
To kada ti se žena prva javi ne znači mnogo, možda samo hoće malo da ti olakša, prvi korak, možda joj je žao kada vidi koliko se patiš :DD znači, daje ti šansu...

Ali pojedini misle da je time sve odrađeno, gotovo, i nagli skok ega dovede do neke kretenske amnezije :oo pa zaborave da im se sviđala, valjda jer su u nevjerici da se oni nekome sviđaju :ha

Odoh sada raditi šta korisno, poslati koju poruku, možda :oo
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesretan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom, a zemlja obnavlja proljećem...
Odraz
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 270 times
Been thanked: 268 times

Post by Odraz »

Zannalee wrote: 28 Apr 2020, 12:05 Prava žena se javi prva ali izrežira tako da izgleda da ste se vi javili prvi :baba
Kad bi to cekali ...
Image
Grom
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by Grom »

Umihana wrote: 28 Apr 2020, 12:06
To kada ti se žena prva javi ne znači mnogo, možda samo hoće malo da ti olakša, prvi korak, možda joj je žao kada vidi koliko se patiš :DD znači, daje ti šansu...

Ali pojedini misle da je time sve odrađeno, gotovo, i nagli skok ega dovede do neke kretenske amnezije :oo pa zaborave da im se sviđala, valjda jer su u nevjerici da se oni nekome sviđaju :ha

Odoh sada raditi šta korisno, poslati koju poruku, možda :oo
Nisam ni mislio na to da olakšava situaciju, ali sam mislio da se to može desiti, ali ja lično nisam imao takvo iskustvo.

Ovo dalje za ego, ne znam baš, mislim da ima veze i tip muškarca.
Umihana
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Umihana »

almir90 wrote: 28 Apr 2020, 12:06
MrH wrote: 28 Apr 2020, 12:02
Nije da sad nesto glumim ili valjam bombe. Boga mi dragog meni se javilo par njih.

I kunem ti se da me jedna naljepila sto se ja njoj nisam javio.
Kaze sta ti mislis, ja cu cekati da mi se javis. Lajkam ti slike, storije, dajem znakove, a ti nista.

Zato je meni vjecno pitanje u glavi. Da li lajk znaci da ti se neko svidja ili ti se svidja fotografija od te osobe :hm
I ja sam primijetio da se više koriste tim suptilnim signalima da ih primijetimo i javimo se, online ili uživo nebitno. Ali onako baš direktne da budu nikako, pogotovo one koje dobijaju često ponude i muškarci ih svaki dan salijeću.
Eto, vidiš, ti već imaš predrasudu da se javljaju prve samo one kojima se drugi ne javljaju...
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesretan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom, a zemlja obnavlja proljećem...
Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2752 times
Been thanked: 4943 times

Post by Nora Ibsenova »

Šta je spejso, ni tebe svakodnevno ne obasipaju komplimentima? :place
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Odraz
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 270 times
Been thanked: 268 times

Post by Odraz »

Bolje vam je nego meni, meni se samo pederi javljaju. :123
Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova »

Doduše jest mi jedan napisao, izgledaš mi kao cura koju bi odveo na burek ispod sača.

Ako to nije kompliment....
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 10006 times
Been thanked: 16895 times

Post by spacebound »

Nora Ibsenova wrote: 28 Apr 2020, 12:06 Meni nije inbox na ig pun poruka : lijepa si

Ružnaaaa saaaaam :place
Sestro sapatnice :pije

De da mi te lajkove malo pretresemo.
Sta je s forumom? Smijem li muskinju :oo , gluho bilo, lajkat selfie ili outfit, eto zato sto mi se svidja kako je obucen ili zato sto je bas fora selfie, ili mi jednostavno drago da ga vidim, dam do znanja da sam vidjela, mozda mi je i zgodan, a da ne ocekuje pp lascivnog sadrzaja :ovaj
Odoh ja na kuhanje, tamo je sve jednostavnije :spavanje
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Ariel
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Ariel »

Mozda bi ja trebala taj inastragram napraviti da vidim hocu li koju poruku dobiti, ako ijednu :valja
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

A cuj. Lijepa zna da je lijepa
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 626 times

Post by Zagorka »

Može li žena reći šta mislim o komplimentima, ili da pustim egzampleta i slične da mi objasne kako se osjećam?
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Grom
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by Grom »

Umihana wrote: 28 Apr 2020, 12:11
Eto, vidiš, ti već imaš predrasudu da se javljaju prve samo one kojima se drugi ne javljaju...
Tako ispade vidim i ja. Mislio sam više na situaciju, da one kojima se često momci javljaju, neće naći nekoga ko im se sviđa i javiti se njemu prve i biti direktne i otvorene. Ali, da ne bude zabune, i cure koje nisu u toj poziciji da im se stalno javljaju momci neće se dovesti u tu poziciju da one idu i javljaju se prve. Da to raščistimo.

Ja sve što znam se koriste tim raznim načinima da budu primjećene, pojavljuju se u blizini, onako znaju se ponekad pozdraviti, nekada stidljive, nekada nervozne, nekada te malo studiraju i skontaju ti interes pa pokušavaju da pokažu da vidiš da i njih slično zanima ne bi li se prvi javio, igranje s kosom, stane skroz blizu, ima još stvari. Ja sam nešto kontao da je čisto igranje igrica i manipulisanje, ako ti se sviđam daj direktno do znanja. Ali ne ide tako, već obično na kraju postanu hladne i ignorišu. Ja mogu navesti samo jedan slučaj gdje mi je sestra od jedne rekla da joj je setra zaljubljena u mene.
Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova »

Pa vidiš da znaju šta nam je u inboxima, što ne bi znali šta nam je i u glavama :DD
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Znaci ovako
Image
Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova »

Ako sam se ikad u životu igrala s kosom da dam frajeru do znanja da mi se sviđa, eo glava :D.
Grom
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by Grom »

spacebound wrote: 28 Apr 2020, 12:14
Sestro sapatnice :pije

De da mi te lajkove malo pretresemo.
Sta je s forumom? Smijem li muskinju :oo , gluho bilo, lajkat selfie ili outfit, eto zato sto mi se svidja kako je obucen ili zato sto je bas fora selfie, ili mi jednostavno drago da ga vidim, dam do znanja da sam vidjela, mozda mi je i zgodan, a da ne ocekuje pp lascivnog sadrzaja :ovaj
Odoh ja na kuhanje, tamo je sve jednostavnije :spavanje
Bilo bi glupo da neko od nas tako i pomisli.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Nora Ibsenova wrote: 28 Apr 2020, 12:22 Pa vidiš da znaju šta nam je u inboxima, što ne bi znali šta nam je i u glavama :DD
Dobro, evo u komemtarima ti se javi neki random decko sa komplimentom, nemate zajednickih prijatelja i ti radis sta?
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica

Post by Zagorka »

Nora Ibsenova wrote: 28 Apr 2020, 12:22 Pa vidiš da znaju šta nam je u inboxima, što ne bi znali šta nam je i u glavama :DD

Doduše..... :D. .....a oni jedni drugima objašnjavaju šta mi volimo :grana

Ko u dječijoj komediji kad raspravljaju o zarobljeniku a on pobjego.

I to raspravljaju o njemu, a niko da se okrene da njega upita.

I ne vide grešku već i dalje graje :grana

Sad je nevinost i kronični muzaferluk nesto jasniji.
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica

Post by Zagorka »

Rockefeller wrote: 27 Apr 2020, 23:00 Poznavajući vas dvojcu preko foruma vi morate način razmišljanja mijenjati. Ljudi bježe od crnjaka i negative po jednoj strani.

Po drugoj strani postoji nešto što se zove socijalni krug i o tome se treba ponekad razmisliti. Neće djevojka pasti sa neba. Ona mora biti u nekom tvom socijalnom krugu pr. u društvu sa kojim izlaziš, u džamiji, u školi ili na poslu ili slično.

To da priđeš žnj djevojci na ulici to ima samo u Americi i to ako si James Bond. Dobro je da ti znaš u samom početku ko i kakva je djevojka, a to je još važnije njoj jer djevojke dobro paze s kim će leći. Ženama je bar po mom utisku/iskustvu to da ti mogu vjerovati ključ.

One žele vjerovati da ti nećeš otići pošto je prvi put povališ niti da ćeš pričati kakvo tijelo Selma ima. Ne govore, ne objašnjavaju ali sam siguran da im je to jedan od najvažnijih prioriteta prilikom donošenja odluke da li leći sa nekim ili ne.

Avanture sa mora izuzimam.

To su prve dvije stvari. Početi aktivnije upravljati svojim životom i tražiti djevojke unutar svog kruga. I raditi. Jer Mutevelija bježi od rada k'o djavo od krsta bar po pričama koje ovde priča. A ne zna da je rad zdrav.

Rocke jesi ti nevin?

Nako pitam.
Post Reply

Return to “Sex”