Podrinjac wrote:Sultani naši ...
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/u-ist ... /160827041
![]()
![]()
I zamolio bih Administratore ove stranice da ubace i tursku zastavu među smajlijima.
Bakir Izetbegović
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
- Status: Offline
Re: Bakir Izetbegović
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Podrinjac
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Ima bosanska zastava, srpska, hrvatska ... zašto ne bi bilo zastave naše krvne braće ??Pasaga wrote:Podrinjac wrote:Sultani naši ...
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/u-ist ... /160827041
![]()
![]()
I zamolio bih Administratore ove stranice da ubace i tursku zastavu među smajlijima.![]()
![]()
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
backgrund foruma,ubacit podlogu tursku zastavu..... 
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Tursku i bosasnsku zastavu zajedno.Pasaga wrote:backgrund foruma,ubacit podlogu tursku zastavu.....
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Šok u Beču, staroj europskoj metropoli, izazv'o je niko drugi do gospodar bošnjačkih prstenova, a bogme i ogrlica, narukvica i lančića, Bakir Izetbegović, naslijednik Alije Izetbegovića, neznajući jadan da je još iz davnina običaj europskih državnika, a i šire, da se najave i navedu željeni protokol, koji se tada pomno prouči, uvedu izmjene i dopune i dovede u sigurnosne okvire, te nakon toga i dobije pristanak domaćina.
Taj običaj je iznikao iz potrebe i činjenice da niko u svijetu neće i ne želi biti odgovoran nizakakvu budalu, koja tajno boravi i sa sumnjivim tipovima tumara po njihovim zemljama, a opet predstavlja kakvu-takvu državu.
Bolje rečeno: sta svijetu reći i odgovoriti, ako se budali tokom tajne posjete njihovoj zemlji nešto desi , a oni poima nemaju da se on u nju uvukao ?
Kako se oprati pred svojom javnošću, koja traži od javnih ličnosti javan i transparentan rad, a ne tajan i umotan u Bog te pit'o šta ?
Kako svojoj javnosti objasniti da se i sa takvim sumnjivim državnicima suradjuje ?
Kako se oprati pre UN-om i Hagom ?
Kako se oprati pred svekolikim dunajlukom ?
Al, nas Baki je, bez ičijega znanja, drpio 4 državna automobila, brdo gorila i trojicu sumnjivo i nepoznatih saputnika, te poput Hadžerine Ševale, kada se narene u obližnju čarsiju na vašar, "uprtio rep na štap" i "opleo" ravno u Beč, a da niko od Austrijanaca, niti Bosanaca nije ni znao, niti šta čuo.
Sta ćes, hoće mu se, more mu se, a ima se.
Zvanični Austrijanci su se od šoka mogli šlagirati.
Niti mu kako prići, niti ga pustiti da talambira k'o tramvaj po Saraj'vu ?!
U čudu su se pitali :" Otkud ovaj izbi, braćo draga ?"
Al' Bakir ih ne jebe ni za suhu šljivu !
Sve austrijske novine i silni cajtunzi su se u čudu pitali, o kakvoj li se to posjeti radi, da se niskim ne sastaje od čestitih ljudi, niti sa bilo kim od domaćih političara, niti sa bilo kim od legalnih austrijskih trudbenika, a da stvar bude jos gora, niti bilo ko išta o toj posjeti zna.
Ne znaju oni koje brige našeg Bakija muče !
Valja prokontrolisati svu onu i onoliku lovu, te iznaći rjesenje, sa kojim jadan može ogromne novce u Bosnu uvući i graditi begovgrad pored Sarajeva, a da ne izazove sumnju i neželjena pitanja "pametnih" Bosnjaka "93.
Valja sve to uskladiti !
Valja naći naziv firme, onako zvučan, milodaran za "pametno" bosnjačko uho, a more bit' i registrovat' novu u Turskoj, ili Austriji, koja će vršiti ulaganje "njegovih" para u njegove projekte, a da opet to nema veze sa nim, a pogotovu sa onih 46 milijardi dolara (donacije za odbranu Bosne), niti sa onolikim prstenjem, narukvicama i ogrlicama, još iz Bakirovog "ratnog" doba.
A, možda je ujedno odlepršao i za odbjeglim "sevama", a to se ne radi javno, nego tajno, kako bi im se "požalio" na nekog ko mu smeta, pa time spojio ugodno sa korisnim , vrag će ga znati ?!
Bezbeli, goleme muke muče sina jedinca, "poštenoga" Alije.
Vala i nije lahko naslijediti državu !
"Suosjećajan": Jasmin Mayor
Taj običaj je iznikao iz potrebe i činjenice da niko u svijetu neće i ne želi biti odgovoran nizakakvu budalu, koja tajno boravi i sa sumnjivim tipovima tumara po njihovim zemljama, a opet predstavlja kakvu-takvu državu.
Bolje rečeno: sta svijetu reći i odgovoriti, ako se budali tokom tajne posjete njihovoj zemlji nešto desi , a oni poima nemaju da se on u nju uvukao ?
Kako se oprati pred svojom javnošću, koja traži od javnih ličnosti javan i transparentan rad, a ne tajan i umotan u Bog te pit'o šta ?
Kako svojoj javnosti objasniti da se i sa takvim sumnjivim državnicima suradjuje ?
Kako se oprati pre UN-om i Hagom ?
Kako se oprati pred svekolikim dunajlukom ?
Al, nas Baki je, bez ičijega znanja, drpio 4 državna automobila, brdo gorila i trojicu sumnjivo i nepoznatih saputnika, te poput Hadžerine Ševale, kada se narene u obližnju čarsiju na vašar, "uprtio rep na štap" i "opleo" ravno u Beč, a da niko od Austrijanaca, niti Bosanaca nije ni znao, niti šta čuo.
Sta ćes, hoće mu se, more mu se, a ima se.
Zvanični Austrijanci su se od šoka mogli šlagirati.
Niti mu kako prići, niti ga pustiti da talambira k'o tramvaj po Saraj'vu ?!
U čudu su se pitali :" Otkud ovaj izbi, braćo draga ?"
Al' Bakir ih ne jebe ni za suhu šljivu !
Sve austrijske novine i silni cajtunzi su se u čudu pitali, o kakvoj li se to posjeti radi, da se niskim ne sastaje od čestitih ljudi, niti sa bilo kim od domaćih političara, niti sa bilo kim od legalnih austrijskih trudbenika, a da stvar bude jos gora, niti bilo ko išta o toj posjeti zna.
Ne znaju oni koje brige našeg Bakija muče !
Valja prokontrolisati svu onu i onoliku lovu, te iznaći rjesenje, sa kojim jadan može ogromne novce u Bosnu uvući i graditi begovgrad pored Sarajeva, a da ne izazove sumnju i neželjena pitanja "pametnih" Bosnjaka "93.
Valja sve to uskladiti !
Valja naći naziv firme, onako zvučan, milodaran za "pametno" bosnjačko uho, a more bit' i registrovat' novu u Turskoj, ili Austriji, koja će vršiti ulaganje "njegovih" para u njegove projekte, a da opet to nema veze sa nim, a pogotovu sa onih 46 milijardi dolara (donacije za odbranu Bosne), niti sa onolikim prstenjem, narukvicama i ogrlicama, još iz Bakirovog "ratnog" doba.
A, možda je ujedno odlepršao i za odbjeglim "sevama", a to se ne radi javno, nego tajno, kako bi im se "požalio" na nekog ko mu smeta, pa time spojio ugodno sa korisnim , vrag će ga znati ?!
Bezbeli, goleme muke muče sina jedinca, "poštenoga" Alije.
Vala i nije lahko naslijediti državu !
"Suosjećajan": Jasmin Mayor
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Zoran Čegar:
"Ja da znam ko su ti ljudi koji su radili zločine – ja sam bio visoki policijski dužnosnik – bio bih ih zatvorio. Ja nisam kompjuter i enciklopedija da to sve imam u glavi, ali postoje ljudi koji sve to znaju. To se može vrlo brzo razriješiti, ali očito da to nekome nije u interesu. Pa, pogledajte te ljude koji prije rata nisu imali šta da jedu, nisu imali za kifle, a sada su multimilioneri. Vedre i oblače. To je tako, ovo je bio rat da se obogate pojedini ljudi i da kriminalnim radnjama dođu do bogatstva. Par familija se obogatilo. Uostalom, znate kako kažu: Kad pametni zašute, tad budale progovore. To je tako.
Ipak, Vi biste opet branili BiH?
"Opet bih je branio. Ja sam ponosan na ono što sam radio u ratu. Ja nisam branio ni muslimana, ni Srbina, ni Hrvata, ni Roma, ni Jevreja – branio sam komšiju, svoje roditelje, svog prijatelja. Moji su svi prijatelji muslimani. Ne može mi biti preči papa u Rimu kao katolik, od mog komšije muslimana. Jer meni kad skoči pritisak na 220/90 i padnem u komu, mene moji Almir ili Ado unesu u auto i odvezu u hitnu."
"Ja da znam ko su ti ljudi koji su radili zločine – ja sam bio visoki policijski dužnosnik – bio bih ih zatvorio. Ja nisam kompjuter i enciklopedija da to sve imam u glavi, ali postoje ljudi koji sve to znaju. To se može vrlo brzo razriješiti, ali očito da to nekome nije u interesu. Pa, pogledajte te ljude koji prije rata nisu imali šta da jedu, nisu imali za kifle, a sada su multimilioneri. Vedre i oblače. To je tako, ovo je bio rat da se obogate pojedini ljudi i da kriminalnim radnjama dođu do bogatstva. Par familija se obogatilo. Uostalom, znate kako kažu: Kad pametni zašute, tad budale progovore. To je tako.
Ipak, Vi biste opet branili BiH?
"Opet bih je branio. Ja sam ponosan na ono što sam radio u ratu. Ja nisam branio ni muslimana, ni Srbina, ni Hrvata, ni Roma, ni Jevreja – branio sam komšiju, svoje roditelje, svog prijatelja. Moji su svi prijatelji muslimani. Ne može mi biti preči papa u Rimu kao katolik, od mog komšije muslimana. Jer meni kad skoči pritisak na 220/90 i padnem u komu, mene moji Almir ili Ado unesu u auto i odvezu u hitnu."
- KOMESAR
- Forum [Bot]
"Spomenuti trotoar svakako zaslužuje podsmijeh koji je i dobio međutim u njegovoj sjeni ostaje sukob u vrhu SDA između Senada Šepića i Bakira Izetbegovića i prosto je nevjerovatno da je bilo kakva reakcija izostala! Sukob je primjećen, politički protivnici se naslađuju, mediji pišu, ali niko da kaže da je Bakir Izetbegović javno, de facto priznao da biti član SDA sa sobom nosi društvene privilegije kakve nemaju ni borci, ni akademici, ni ljekari, ma niko živ! Niko da, poput njegove Sebije, Bakiru zaprijeti čupanjem grkljana, niko da ga pozove i kaže, odstupi sa svih pozicija i javno se ispričaj svim građanima, naročito onima koje je u svom istupu pomenuo. Niko da ga govnjivom motkom potjera niz Ferhadiju. Naravno, pa on je naš, a mi od naših i gore trpimo. Poručio je tako Bakir i da je SDA Šepiću omogućila lagodan život, a da on uprkos tome traži nešto bolje. Prijevod: ako nisi naša stranka, teško ćeš do lagodnog života.
"Kada jedan mladi čovjek sa 35 godina postigne takav komfor, takav stan, takvu društvenu poziciju, takvu plaću, takvu mogućnost da putuje po svijetu, takvu mogućnost da priča šta god hoće, on počne iznositi takve tvrdnje i govoriti da treba neka bolja SDA, pa za njega nikada bolje stranke, koja će mu to omogućiti, neće biti. On sa svojih 35 godina živi u ovom centru BiH u koji je došao, bolje nego najbolji branioci zemlje, akademici, pisci, dobitnici nagrada za film i režiju, sportisti... I njemu ovakva stranka ne valja, treba bolja i vjerovatno će bolju i potražiti"
Poenta Bakirove priče jeste da možete biti stručnjaci, možete biti akademici, možete dati ruku, nogu, pola familije za odbranu države i opet ćete dobiti šipak, ako niste SDA. To je suštinski napad na temelje ne samo društva, nego svega, bukvalno svega što čini civilizaciju i nedostaje mi pripovjedačke vještine da osmislim još kakav prigodan primjer koji bi istaknuo težinu Bakirovih riječi. Pljuska je to u lice svemu i svačemu, pišanje po sirotinji, bahaćenje bogatog sina Bakira, dakle sve što treba da neko reaguje, stvori pritisak i kazni takvo ponašanje. Niti ima reakcije, niti neko vidi problem u svemu ovome izrečenome, niti ima ikakve sankcije, pravne i moralne. Ko nas jebe, ili tačnije: ko nam čupa grkljane."
"Kada jedan mladi čovjek sa 35 godina postigne takav komfor, takav stan, takvu društvenu poziciju, takvu plaću, takvu mogućnost da putuje po svijetu, takvu mogućnost da priča šta god hoće, on počne iznositi takve tvrdnje i govoriti da treba neka bolja SDA, pa za njega nikada bolje stranke, koja će mu to omogućiti, neće biti. On sa svojih 35 godina živi u ovom centru BiH u koji je došao, bolje nego najbolji branioci zemlje, akademici, pisci, dobitnici nagrada za film i režiju, sportisti... I njemu ovakva stranka ne valja, treba bolja i vjerovatno će bolju i potražiti"
Poenta Bakirove priče jeste da možete biti stručnjaci, možete biti akademici, možete dati ruku, nogu, pola familije za odbranu države i opet ćete dobiti šipak, ako niste SDA. To je suštinski napad na temelje ne samo društva, nego svega, bukvalno svega što čini civilizaciju i nedostaje mi pripovjedačke vještine da osmislim još kakav prigodan primjer koji bi istaknuo težinu Bakirovih riječi. Pljuska je to u lice svemu i svačemu, pišanje po sirotinji, bahaćenje bogatog sina Bakira, dakle sve što treba da neko reaguje, stvori pritisak i kazni takvo ponašanje. Niti ima reakcije, niti neko vidi problem u svemu ovome izrečenome, niti ima ikakve sankcije, pravne i moralne. Ko nas jebe, ili tačnije: ko nam čupa grkljane."
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9756 times
- Been thanked: 11490 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Jedna od najuglednijih građanki Sarajeva, poznata po svojoj humanosti, učenosti i stručnosti, naš jedini akademik na UKCS-u prof. dr Senka Mesihović-Dinarević smijenjena je s pozicije šefa Pedijatrijske klinike Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu, koju je obnašala od 2003. godine.
Uglednog svjetskog eksperta, pedijataricu specijalistu za kardiologiju smijenila je novopečena direktorica UKCS-a Sebija Izetbegović, supruga efendije iz trezora, rođena u malom selu pored Podgorice. Inače, svima je poznata ljubomora višedecenijskog studenta medicine "princeze Seke", prema studentu generacije na Medicinskom fakultetu profesorici Senki. Ovo je poruka najboljim studentima i uspješnim ljudima da nemaju mjesta u Bosni i Hercegovini, gdje vlada nepotizam porodice Izetbegović.
Direktorica Sebija, kako najviše voli da je zovu, na tu poziciju imenovala je dr Edu Hasanbegovića koji je po učenosti i stručnosti udaljen hiljadu godina od smijenjene profesorice. Prof. dr Mesihović-Dinarević je očigledno žrtva višedecenijske ljubomore i sujete tek ustoličene direktorice, a ovo je još jedan dokaz da ukoliko nisi dobar s "Royal family Izetbegović", ideš za Kanadu. Inače, prof. dr Dinarević je jedna od najobrazovanijih Bošnjakinja koje smo ikada imali. Pogledajte biografiju profesorice u nastavku teksta, na koju će svako ostati postiđen, naravno svi osim Seke Izetbegović.
KO JE ZAPRAVO SENKA MESIHOVIĆ-DINAREVIĆ?
1958. Rođena u Sarajevu
1965. – 1974. Osnovna i Muzička škola
1974. – 1977. Maturant generacije Prve gimnazije
1977. – 1982. Student generacije Medicinskog fakulteta u Sarajevu
1981. Dobitnik nagrade “Dr. Bogdan Zimonjić”
1982. Dobitnik Zlatne značke “Hasan Brkić”
1982. Zaposlena na Dječijoj klinici u Sarajevu gdje i danas radi kao pedijatar-kardiolog
1982. – 1985. Postdiplomski studij Medicinski fakultet Univerziteta u Sarajevu
1985. Magistrirala na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu
1984. – 1988. Specijalizirala Pedijatriju 1988. godine
1988. Jugoslovenska Ultrazvučna škola-postdiplomski tečaj
1988. – 1991. Subspecijalizacija dječije kardiologije: Sarajevo, Beograd i London
1990. – 1991. Subspecijalizacija kardiologija i ehokardiografija: Dečija klinika KCU Beograd
1989. – 1990. Subspecijalizacija kardiologija: Postgraduate School Hammersmith Hospital, London
1989. Asistent na predmetu Pedijatrija, Medicinski fakultet Sarajevo
1988. – 1991. Doktorirala na Medicinskom fakultetu u Sarajevu
1991. Predavač na Postdiplomskoj školi Kardiologije, Univerzitet u Sarajevu
1991. – 1992. Pedijatar na Dječijoj hirurgiji KCU Sarajevo
1993. – 1995. Predavač Royal Brompton NHL Hospital London
1992. – 1995. Subspecijalizacija kardiologija, ehokardiografija: Royal Brompton National Heart and Lung Hospital, London
1995. Redovan član Evropskog udruženja pedijatara kardiologa (AEPC)
1995. Redovan član Britanskog udruženja pedijatara kardiologa (BPCA)
1995. – 1996. Predavač dječije ehokardiografije Postdiplomski studij kardiologije u RoyalBrompton Hospital-Imperial Collage, Londonu
1995. – 1997. Freelancer, medicinski konsultant, izdavačka medicinska kuća ”IMS” World Publications, London
1995. – 1997. Research Fellow, Klinički asistent Kardiologija, Royal Brompton Hospital, London
1995. – 2009. Predavač Dječije kardiologije na Postdiplomskom studiju u Londonu- Membership Royal Collage of Physicinas (MRCP)
1996. – 2001. Konsultant kardiolog: Medicinski centar “Cardiac alert”, London Quintiles, North Carolina, Klinička kardiologija: naučno istraživački rad
1997. – 2008. Konsultant pedijatar-kardiolog: Royal College of Paediatrics and Child Health (RCPCH), London
1997. Docent na predmetu "Pedijatrija" Medicinskog fakulteta u Sarajevu
1998. Predsjednik Pedijatrijsko-kardiološke sekcije BiH
1998. Član Organizacionog Odbora I kongresa pedijatara BiH s internacionalnim učešćem, Sarajevo
1999. Gostujući profesor u Bergamu - International Heart School “J.W.Kriklin”
2000. Gostujući profesor na Univertiztetu u Lundu - Pedijatrijska klinika
2000. Član Evropskog Udruženja kardiologa (FESC)
2000. - 2002. Predavač na Internacionalnoj Kolor Doppler KCU Sarajevo
2001. Vanredni profesor Medicinskog i Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu i Višoj medicinskoj školi, na Katedri za pedijatriju
2001. Član Organizacionog Odbora II Kongresa kardiologa i angiologa s internacionalnim učešćem, Sarajevo
2002. - 2004. Predavač: Postdiplomski studij Javno Zdravstvo, Medicinski fakultet, Univerzitet u Sarajevu
2002. Pozvani predavač: Beč-AKH Univerzitetska klinika
2002. Član Organizacionog Odbora II Kongresa pedijatra BiH s internacionalnim učešćem, Sarajevo
2003. Direktor Pedijatrijske klinike KCU Sarajevo
2003. Šef Katedre za pedijatriju, Medicinski fakultet Univerzitet u Sarajevu
2003. - 2005. Pozvani predavač: XX i XXII Hrvatska pedijatrijska proljetna škola Split
2004. Pozvani predavač: KCU Ljubljana, Pedijatrijska klinika
2006. Pozvani predavač: Inter-University School of Medical Ultrasound Ian Donald in Gynaecology and Perinatology
2006. Predavač ANU BiH, Dani srca
2007. Pozvani Predavač Univerzitetska Kardiološka klinika Bologna, Pizza, Massa, Italija
2007. Pozvani predavač na III Kongresu pedijatara s internacionalnim učešćem, Mostar
2007. Pozvani predavač na I Kongresu Dermatologa BiH, Sarajevo
NAUČNI PROJEKTI
"Antropometrijske mjere u pedijatrijskoj populaciji", Klinika i poliklinika za dječije bolesti "Prof. dr. Milivoje Sarvan", Sarajevo 1990.-1991.
"Transtelefonski transmonitoring srčanog ritma", Medicinski centar “Cardiac alert”, London, Quintiles, North Carolina,1995.-1996.
"Praćenje Meropenema u liječenju teških intrahospitalnih infekcija", Pedijatrijska klinika KCU Sarajevo i Astra Zeneca, Hrvatska, 2007.
"Ispitivanje izdahnutog nitričnog oksida kod djece" Royal Brompton Heart and Lung Hosptal/Imperiall Collaege, London 1995.-1996.
"Prevencija gojaznosti kod djece i adolescenata sa područja Kantona Sarajevo", 2007/08; Pedijatrijska klinika KCU Sarajevo i Ministarstvo zdravlja Kantona Sarajevo
"Sport i zdravo srce", 2008; Pedijatrijska klinika KCU Sarajevo Ministarstvo zdravlja Kantona Sarajevo, Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo
Autor 14 knjiga i 318 radova
5 poglavlja u udžbenicima
4 CD-a
7 priručnika
Recenzent 5 knjiga
Mentor u diplomskim radovima studenata pri Medicinskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu i Sjedinjenim Američkim Državama
Komentor i mentor radova na Visokoj Zdravstvenoj Školi Univerziteta u Sarajevu (7)
Mentor osam magistarskih radnji i mentor jedne doktorske disertacije
Kaaaaakir
Kaaaaaakir
Kaaaaaaaaakir
joj sto ga volim
da mi je ga izljubiti macolom
Kaaaaaakir
Kaaaaaaaaakir
joj sto ga volim
da mi je ga izljubiti macolom
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Bojim se da je situacija čak obrnuta. Primjer Dodika. Već godinama se čuju glasine u RS da isti treba da ode, a on neće. Na kraju se ispostavilo da on i dalje donosi svojoj stranci veliki broj glasova.Krokodil Behko wrote:Sa Bakirom na čelu, SDA sigurno nema nikakve šanse, na izborima.
Nijedan ni drugi mi se ne sviđaju, ali najvjerovatnije narod i jeste kriv ili mašinerija koja glasa za njih jer bi u protivnom ostali bez posla. Jedini lijek ovom stanju jeste da oni koji ne žele da glasaju zbog ovakvog stanja u kome se država nalazi udare kontru i za inat glasaju u velikom broju. Tada bi se znalo pravo stanje dok ovako kako je sada, penzioneri odlučuju o budućnosti zemlje.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ništa ti ne brini, otići će njih dvojica i preostala dvojica - Fahro i Čović.Vladimir RUS wrote:Bojim se da je situacija čak obrnuta. Primjer Dodika. Već godinama se čuju glasine u RS da isti treba da ode, a on neće. Na kraju se ispostavilo da on i dalje donosi svojoj stranci veliki broj glasova.Krokodil Behko wrote:Sa Bakirom na čelu, SDA sigurno nema nikakve šanse, na izborima.
Nijedan ni drugi mi se ne sviđaju, ali najvjerovatnije narod i jeste kriv ili mašinerija koja glasa za njih jer bi u protivnom ostali bez posla. Jedini lijek ovom stanju jeste da oni koji ne žele da glasaju zbog ovakvog stanja u kome se država nalazi udare kontru i za inat glasaju u velikom broju. Tada bi se znalo pravo stanje dok ovako kako je sada, penzioneri odlučuju o budućnosti zemlje.
To su ljudi nedostojni i mjesne zajednice, a kamo tek države. Predugo su na funkcijama, pa zato i jeste ovakvo stanje,
- dr laganini
- Inventar foruma

Gledao sam sinoć intervju Bakira Izetbegovića sa Romanom Boljkovićem (hrt)
neloša spika....samo ne znam koja je količina istine u priči.
neloša spika....samo ne znam koja je količina istine u priči.
Habibti, ya nour el - ain... 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator