Imam uda sto ga je Suzi prevela zednog preko vode? hebla li ga ona

Nisam gledo Video pa sam mislio da je u bosni. Neko napisa da je u EU. Nema on muda, on je glup. Meni je njega žaobosnjakinja wrote: 22 Mar 2021, 15:13Imam uda sto ga je Suzi prevela zednog preko vode? hebla li ga ona![]()
Ne moze Suzi prevesti nikog preko vode, a da se on sam nije htio prevesti.bosnjakinja wrote: 22 Mar 2021, 15:13Imam uda sto ga je Suzi prevela zednog preko vode? hebla li ga ona![]()
Haj dobro je, nisu pederi.Fuddo wrote: 22 Mar 2021, 15:29 Znaci, hodze opake sexonje.
Ko bi reko da bas tolko vole picku
Tctctc
Selam alejch, i hop, za sisu.
Realno, bolje da se i kurvaju nego da djecu napadaju...ko neki, necemo ih imenovat da ne bude pogresno protumaceno.
A de joj odoli bozeFuddo wrote: 22 Mar 2021, 15:29 Znaci, hodze opake sexonje.
Ko bi reko da bas tolko vole picku
Tctctc
Selam alejch, i hop, za sisu.
tu je iZ reagirala primjereno ,i svaka im cast..ovdje nije,nego je muftija uputio im pismo "kako ONI stetu nanose zajednici i sebi" cuj ONI,pa ne kurva se ona nego onspacebound wrote: 22 Mar 2021, 15:20 Svasta. Nedavno slican, ali s drugacijim epilogom, dogadjaj u maminom selu. Dosao novi hodza sa suprugom i dvoje male djece, jako mladi, on 96. godiste, ona '95. Posumnjala da ga vara, odvede djecu roditeljima i vrati se kuci. Zatekne ga kuci s ljubavnicom, piju stok i djidji midji. Tu je bio krs i lom, dobila batine, davio je. Zena lijepo ode u IZ i izlozi slucaj. Oni pozovu hodzu, uruce mu otkaz, s tim da su ga obavezali da na posljednjoj dzumi koju ce predvodit dzematu isprica sta je ucinio.
Uglavno, otisao je, gdje niko iz sela ne zna. Zeni je IZ ponudila stan u gradu, samo rezije da placa. Zaposlena je.
Sta se dalje desilo ne znam, neki kazu da su se pomirili, neki da nisu.
Moje misljenje je da je taj covjek medresu i poziv izabrao pod pritiskom roditelja, drugog objasnjenja za takvo ponasanje nemam.
Pa formalno je njegova zena jos uvijek,bar dok se nisu razveli trebalo je da je zadrze tuMunDzi wrote: 22 Mar 2021, 15:52 A zasto hodzinica da stanuje gratis u stanu od IZ kad ona nije hodza?
Po kojem osnovu?
Ako je sadaka, onda OK.
Sta bude kad se razvedu?
Kakav je stav IZ prema hodzi i bivsoj zeni kad je "firmin" stambeni prostor u pitanju?
bosnjakinja wrote: 22 Mar 2021, 15:46tu je iZ reagirala primjereno ,i svaka im cast..ovdje nije,nego je muftija uputio im pismo "kako ONI stetu nanose zajednici i sebi" cuj ONI,pa ne kurva se ona nego onspacebound wrote: 22 Mar 2021, 15:20 Svasta. Nedavno slican, ali s drugacijim epilogom, dogadjaj u maminom selu. Dosao novi hodza sa suprugom i dvoje male djece, jako mladi, on 96. godiste, ona '95. Posumnjala da ga vara, odvede djecu roditeljima i vrati se kuci. Zatekne ga kuci s ljubavnicom, piju stok i djidji midji. Tu je bio krs i lom, dobila batine, davio je. Zena lijepo ode u IZ i izlozi slucaj. Oni pozovu hodzu, uruce mu otkaz, s tim da su ga obavezali da na posljednjoj dzumi koju ce predvodit dzematu isprica sta je ucinio.
Uglavno, otisao je, gdje niko iz sela ne zna. Zeni je IZ ponudila stan u gradu, samo rezije da placa. Zaposlena je.
Sta se dalje desilo ne znam, neki kazu da su se pomirili, neki da nisu.
Moje misljenje je da je taj covjek medresu i poziv izabrao pod pritiskom roditelja, drugog objasnjenja za takvo ponasanje nemam.
Ne pricam o ovom prvom slucaju.bosnjakinja wrote: 22 Mar 2021, 15:53Pa formalno je njegova zena jos uvijek,bar dok se nisu razveli trebalo je da je zadrze tuMunDzi wrote: 22 Mar 2021, 15:52 A zasto hodzinica da stanuje gratis u stanu od IZ kad ona nije hodza?
Po kojem osnovu?
Ako je sadaka, onda OK.
Sta bude kad se razvedu?
Kakav je stav IZ prema hodzi i bivsoj zeni kad je "firmin" stambeni prostor u pitanju?
da ne uzmemo u obzir da je to ipak vjerska zajednica,i ne mozes ono moralno odvojit od njih,nije ok da kazu -e to je vas privatni zivot.Pa po tome hodza sutra pedera sebi u kucu moze dovesti u tu IZ treba jel reci-ee to je njegov zivot![]()
pa tu je IZ reagovala onako vjerski kako i treba,jer islamska zajednica nije firmaMunDzi wrote: 22 Mar 2021, 15:56Ne pricam o ovom prvom slucaju.bosnjakinja wrote: 22 Mar 2021, 15:53
Pa formalno je njegova zena jos uvijek,bar dok se nisu razveli trebalo je da je zadrze tu
da ne uzmemo u obzir da je to ipak vjerska zajednica,i ne mozes ono moralno odvojit od njih,nije ok da kazu -e to je vas privatni zivot.Pa po tome hodza sutra pedera sebi u kucu moze dovesti u tu IZ treba jel reci-ee to je njegov zivot![]()
Nego o ovom sto je space navela.
Valjda ljudskost. Sto ne bi ako mogu?MunDzi wrote: 22 Mar 2021, 15:52 A zasto hodzinica da stanuje gratis u stanu od IZ kad ona nije hodza?
Po kojem osnovu?
Ako je sadaka, onda OK.
Sta bude kad se razvedu?
Pa ovo je primjer,zamisli sutra hodza useli s momkom i IZ kaze-to je njegov stan,s kim on zivi mi ne mozemo uticati?
Pa zato i pitam za pravila od IZ.bosnjakinja wrote: 22 Mar 2021, 15:59pa tu je IZ reagovala onako vjerski kako i treba,jer islamska zajednica nije firma
U dvadeset prvom stoljecu bilo bi sramota da nije tako, kad se radi o samohranom ili razvedenom nezaposlenom roditelju.spacebound wrote: 22 Mar 2021, 16:00Valjda ljudskost. Sto ne bi ako mogu?MunDzi wrote: 22 Mar 2021, 15:52 A zasto hodzinica da stanuje gratis u stanu od IZ kad ona nije hodza?
Po kojem osnovu?
Ako je sadaka, onda OK.
Sta bude kad se razvedu?
Oni nemaju svoju kucu, hodza dodje u kucu koju dzemat za hodzu napravi i njegova je za koristenje dok je tu.
Zena je prevarena, prebijena, s dvoje male djece od kojih beba nema ni godinu. A to je uradio muz koji je clan te iste IZ. Po meni lijep postupak, uzeli su zenu u zastitu i dali joj krov nad glavom
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests