Princ u sivom fokusu

Moderator: Krokodil Behko
Ako ti se desi još jedan nastavak, poselami rodicu.Maja wrote: 17 Jun 2025, 00:06 Juce sanjam s rodicom sam u nekoj koncert dvorani i to na balkonu, ono ko u filmovima, samo mi dvogled falio. Klasicna bi muzika, 4 god doba, Vivaldi.
Uzivam u muzici kad odjednom umjesto vivaldija poce svirati i pjevati ekipa iz Nocne more. Al svi zivi, Zeljko, Seva, svi.
I ja i u tome uzivam i kontam koji skok al uzivam.
To je bilo nekad po danu kad sam odspavala jedan sahatak.
Navece sanjam skroz drugi san, drugo mjesto, radnja, ljudi i sretam majku od rodice s kojom sam bila na koncertu i govorim joj bila sam ti juce s kcerkom u Mostaru, bile smo na koncertu.
Zena me samo gledala ogromnim, crnim i pomalo zastrasujucim ocima.
To mi se nikad nije desilo. Da se u snu sjetim prethodnog sna. Svasta.
Meni je rjetkost da san nema nikakvih poveznica sa drugim snovima, u mene je to kao stotine prica pocetih i kad sanjam nastavljam jednu a mnoge ovise jedna od druge. Moji snovi su ko tracevi sene internetuseMaja wrote: 17 Jun 2025, 00:06
To se zove lucidni snovi.Maja wrote: 17 Jun 2025, 00:06 Juce sanjam s rodicom sam u nekoj koncert dvorani i to na balkonu, ono ko u filmovima, samo mi dvogled falio. Klasicna bi muzika, 4 god doba, Vivaldi.
Uzivam u muzici kad odjednom umjesto vivaldija poce svirati i pjevati ekipa iz Nocne more. Al svi zivi, Zeljko, Seva, svi.
Navece sanjam skroz drugi san, drugo mjesto, radnja, ljudi i sretam majku od rodice s kojom sam bila na koncertu i govorim joj bila sam ti juce s kcerkom u Mostaru, bile smo na koncertu.
kao i sa vrucinom i ovdje si meki drugi nivoMaja wrote: 17 Jun 2025, 00:06 Juce sanjam s rodicom sam u nekoj koncert dvorani i to na balkonu, ono ko u filmovima, samo mi dvogled falio. Klasicna bi muzika, 4 god doba, Vivaldi.
Jel si ti ko te ljubi kad nisam tu iz pesme zdravka čolića de pominje jastuk i prozor?Koteljubi_kadnisamtu wrote: 02 Jul 2025, 04:40 Neko je namjerno ubio konja i on u užasnim mukama umire ispred mene.
Završeci i novi počeci: Umirući konj može simbolizirati kraj nečega značajnog u vašem životu, bilo da se radi o vezi, životnoj fazi ili cilju. Međutim, završeci često otvaraju vrata novim počecima, pa ovaj san može biti znak da se pripremate za veliku promjenu.
2. Osjećaj bespomoćnosti ili gubitka kontrole: Svjedočenje smrti konja, posebno ako pati, može odražavati osjećaj ranjivosti, bespomoćnosti ili gubitka kontrole u vašem budnom životu. Možda se radi o situaciji u kojoj osjećate da ne možete zaštititi sebe ili druge, ili da se događaji odvijaju mimo vaše moći utjecaja.
3. Neriješeni konflikti i intenzivne emocije: Nasilne ili traumatične smrti u snovima, poput one koju ste opisali, mogu simbolizirati intenzivne emocije ili konflikte u vašem svakodnevnom životu. To može biti povezano s neriješenim bijesom, strahom ili osjećajem bespomoćnosti koje trebate razmotriti i riješiti.
Syndrom kad forum od opustanja prelazi u opsesiju...ina wrote: 02 Jul 2025, 17:32 Sanjala sam neku noć Mistera.
Bio u grupi nekih mi rođaka. I ono pogledom kao da moli: de izvuci me odavde![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests