Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Trebali bi oni svi dzematile u amerike , ima mjesta 5 drzava da naprave a veliki frend im tamo ....ta ces na bliskom istoku vidis ne valja , u europi tjeskoba a u amerikama sve super ...docekali bi ih rasirenih ruku i njima bi bila Amerika frst
Nije Izrael na Bliskom istoku, nego na Zapadu, barem tako možeš da čuješ u anketama koje se provode širom Izraela... Skoro čujem lika, zaustavilo ga negdje u Jerusalemu, Tel Avivu, nebitno... Počinje svoje izlaganje:"Mi na Zapadu..."
Eki "na Zapadu"? Pa jes, oni ucestvuju na Eurosongu, igraju Euroligu i sve... Kontam kako Liban ne učestvuje na Eurosongu makar?
Onoliko koliko će pripadnika Vječnog naroda promptno pokupiti prnje i pobjeći iz Obećane zemlje, toliko će istinskih iranskih opozicionara spram iranskog režima stati uz državu i njen suverenitet.
Nego, htio sam da kažem da će nesumnjivo doći vakat - kojeg mi možda nećemo dočekati - naspram kojeg će Holokaust biti tek pitchkin dim, šerbe, sehurska paluza...
Kupola,pracka ,sveti poklopac ,pretis lonac il kako se zove odbrambeni stit ...
Mogao si tlacit Palestince pa onda kad ispale s ramena ti odbranis.
Sa ovima...busenje ko u sceni iz onog filma kad stari zove djecu da buse gume na autobusu..i msm da cijela planeta osim prodanih kurvinih sinova ako ne naglas a ono u sebi kaze busi hahaha..
ironman wrote: 15 Jun 2025, 20:27
Sa ovima...busenje ko u sceni iz onog filma kad stari zove djecu da buse gume na autobusu..i msm da cijela planeta osim prodanih kurvinih sinova ako ne naglas a ono u sebi kaze busi hahaha..
Evo upravo lete rakete prema izraelu.
Izgleda pretis lonac negdje pišti
Jbo majku ima uzivo na YouTube. Ko vatromet samo lete neka svjetla sa svih strana. Guzva
Kazu Izraelcani, Hamasove rakete koje je kupola presretala (jer i jes napravljena za kratkodometne) naspram ovih djeluju ko igracke.
E nek su okusili kad rokne, pa dvaput dvaput makar.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Kazu Izraelcani, Hamasove rakete koje je kupola presretala (jer i jes napravljena za kratkodometne) naspram ovih djeluju ko igracke.
E nek su okusili kad rokne, pa dvaput dvaput makar.
arzuhal wrote: 15 Jun 2025, 20:07
Eo slušam izjave običnih Izraelaca, ljudi uplašeni, kažu da je strašno sve to...
A, rek'o, tuga, u pčkmtrnu...
Tako su isto i srbi vikali kad ih je bombardovala koalicija
Strasno je kad ti neko hekne nesta u glavni grad a svi glavnogradasi se prave mahniti i zmire na ono sta se desaje, prave se sljepi i gluhi. Kad ih stigne necija suza bude kuku, sta nas snadje, cime smo mi ovo zasluzili
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
citam malocas
cenzura je totalna na sve info....
nezavisni,koji se nekako oglase pod anonimnosti vele da su
u izraelu stete ogromne,niko nesmije objavit
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".