najljepše-gitarijade (svi su nešto svirali)

druženja,iskrena bez gledanja tko je dijete doktora,profesora ili radnika
imala sam lijepo djetinjstvo i dio mladosti u Jugoslaviji
Moderator: Krokodil Behko
Ja se sjećam, da se u SA nagraiše začas, od silnih ljuski od košpi.posmatrac wrote:Sjecam se urbanijih i kulturnijih "faca" u SArajevu prije svega![]()
I ovo je jedan od razloga zasto mi nedostaje JugoslavijaKrokodil Behko wrote:NAGRAISE začas,posmatrac wrote:Sjecam se urbanijih i kulturnijih "faca" u SArajevu prije svega![]()
NAUCNO je dokazano.
Ovu su samo mitovi.posmatrac wrote:
A danas se bavimo svecanim otvaranjem Trotoara
Jugoslavija je imala sve,zato je nema.Mutevelija wrote:Ovu su samo mitovi.posmatrac wrote:
Narod je emigrirao dosta u 1970
Mazane su oči bile narodu od raznoraznih kredita.
Čak da nije bilo rata, da se Jugoslavija raspala mirnim putem opet bi bili siromašni, a čak i da se nije raspala nikako opet bi bili siromašni, jer se Jugoslavija puno zadužila.
Mutevelija wrote:Ovu su samo mitovi.posmatrac wrote:
Narod je emigrirao dosta u 1970
Mazane su oči bile narodu od raznoraznih kredita.
Čak da nije bilo rata, da se Jugoslavija raspala mirnim putem opet bi bili siromašni, a čak i da se nije raspala nikako opet bi bili siromašni, jer se Jugoslavija puno zadužila.
Samo ću reći da je to lupetanje s procentima i nema nikakve veze s realnošću.posmatrac wrote:SAmo cu ti reci da je u Jugi bilo 4% nezaposlenih
Camo cu ti reci da nisi dovoljno inteligentan da uopste spoznas pojam realnostiBla wrote:Samo ću reći da je to lupetanje s procentima i nema nikakve veze s realnošću.posmatrac wrote:SAmo cu ti reci da je u Jugi bilo 4% nezaposlenih
Znaš li ti da su se u Jugoslaviji djeca, u 90% slučajeva, rađala devet mjeseci poslije Nove godine,Dana republike i Praznika rada?posmatrac wrote:PA cu reci i da je Bosancima muslimanima pod vladavinom Komunista, za vrijeme SFRJ, natalitet u periodu od 1948 do 1991 skocio za 13%
https://hr.wikipedia.org/wiki/Popis_sta ... ovini_1948, tj postali su vecina.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Popis_sta ... ovini_1991.
Sta su radili ti nevaljali Komunisti