Pedofilija

Ponašanje u društvu i odnosi među ljudima. Humanost, predrasude.

Moderator: Krokodil Behko

Podrinjac
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times
Status: Offline

Re: Razrednik i ranije spopadao učenice, slao im fotografije spolnog organa

Post by Podrinjac » 16 Mar 2019, 23:06

Vanilla wrote: 16 Mar 2019, 23:03
Podrinjac wrote: 16 Mar 2019, 22:44 Ja evo sad iz grada. Toliko sređenih 15-ogodišnjakinja, zategnutih, našminkanih, i obučenih u minićima, to nije normalno. Mada su fine, ruku na srce. Okrenuo sam se za nekolike. Jesam li pedofil možda?
Kako znas da im je 15 godina? :hm
Možda nemaju 15, ali preko 17 god nemaju sigurno.
Zna se i primjeti se. Ovo je mali gradić. Prije se nisu bile viđane u gradu. Sada kad su krenule u srednju, krenuli izlazci.

Vanilla
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 5250 times
Been thanked: 6745 times

Post by Vanilla » 16 Mar 2019, 23:10

Podrinjac wrote: 16 Mar 2019, 23:06
Vanilla wrote: 16 Mar 2019, 23:03

Kako znas da im je 15 godina? :hm
Možda nemaju 15, ali preko 17 god nemaju sigurno.
Zna se i primjeti se. Ovo je mali gradić.
To sto se zna je ok, nesto drugo, znate se izmedju sebe. Mislila sam da samo po izgledu procjenjujes. Nesto i ima razlike u 15 i 17 godina.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...

Podrinjac
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Podrinjac » 16 Mar 2019, 23:13

Ma ne znamo se između sebe. Kažem po tome jer su 'novi klinci' u gradu. A i primjeti se da su onako, djetinjasti.
Ima razlike, ali ja sam dao gornju granicu čisto da dam do znanja dokle pretpostavljam da su u godinama. Ništa drugo.

Čupava
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 10 times

Post by Čupava » 16 Mar 2019, 23:41

Teško se mogu dati godine od oka današnjim djevojkama, sve djeluju starije nego sto zapravo i jesu svakodnevno ih viđam jer imam jednu i vidim njene drugarice..neke izgledaju kao da imaju i 18 godina a ustvari imaju samo 15...

Sto se tiče odjevanja također ima svega ... od iscjepanih hlača do kratkih suknjica na - 8,-9... pa i zavijenih...

Većina tih djevojaka vole i dopada im se da izgledaju starije nego sto zapravo jesu, svakodnevno se susreću sa starijim djevojkama od sebe pa samim tim i budu inspirirane, izgledom, načinom odjevanja ..pa i ponašanjem ..pa i na internetu, trendovi šibaju .. također imaju svoje idole ..koji dodatno imaju svoj doprinos u svemu tome..

Eh slijedi ono glavno .. kucni odgoj.. ono sto je dužnost svakog roditelja da postavi granice, naravno.. sa kojom dužinom suknje se može izaći u grad,a da to ne djeluje provokativno i vulgarno.. sa kojom landarati po kuci ...
.

Merlin246
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 3 times

Post by Merlin246 » 17 Mar 2019, 07:30

Pa ne mogu da vjerujem da policija ne moze njemu uci u trag preko poziva, mobitela. Sto njega ne prate pa da vide jel on? Treba ludjak da ubije djevojku da bi oni nesto ozbiljnije poduzeli. :grana

Merlin246
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Merlin246 » 17 Mar 2019, 07:34

Njoj dolaze prijetnje smrcu.. Treba jedan policajac da uvijek strazari kod njene kuce. :cudi

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 10064 times
Been thanked: 17062 times

Post by spacebound » 17 Mar 2019, 08:13

I sta, ovi prijete, pucnji, farba, zastrasivanje djeteta, i setaju slobodno ulicom?
I dokad cete, moderatori, dozvoljavat muteveliji ove prolive u pisanoj formi?Ovaj je odavno za trajni ban.

I kakve veze ima kako se djevojke oblace.Evo i ovdje pobornika one slavne:"obukla je minic, sama je kriva." :bua
Mogu i ja i svaka da se obucemo kako zelimo(srecom nismo u Iranu ;) ), to moze samo znaciti da ili nemamo ukusa ili kucnog odgoja, nikako da musko kojem na um padne ima pravo da stavi sapu na nas, a kamo li sta drugo.

I jos u ovom konkretnom slucaju se poteze ta prica, a djevojcicu na slici vidjeli niste i pojma nemate kakva je ni sta oblaci.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1677 times
Been thanked: 3195 times

Post by Mutevelija » 17 Mar 2019, 09:34

Sto je moj post obrisan zbog tudje klevete?
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 17 Mar 2019, 09:38

Ti nemaš nikakva prava nikada prijaviti post, kako što si učinio... Budi zadovoljan našom tolerancijom.
Habibti, ya nour el - ain... :srce

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 17 Mar 2019, 09:40

I nije tema kako se tko oblaci...
Niste primati, da se ne znate kontrolirati.
Ako jeste, ostanite doma.

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14698 times
Been thanked: 10229 times

Post by Julia-Klara » 17 Mar 2019, 11:18

spacebound wrote: 17 Mar 2019, 08:13 I sta, ovi prijete, pucnji, farba, zastrasivanje djeteta, i setaju slobodno ulicom?
I dokad cete, moderatori, dozvoljavat muteveliji ove prolive u pisanoj formi?Ovaj je odavno za trajni ban.

I kakve veze ima kako se djevojke oblace.Evo i ovdje pobornika one slavne:"obukla je minic, sama je kriva." :bua
Mogu i ja i svaka da se obucemo kako zelimo(srecom nismo u Iranu ;) ), to moze samo znaciti da ili nemamo ukusa ili kucnog odgoja, nikako da musko kojem na um padne ima pravo da stavi sapu na nas, a kamo li sta drugo.

I jos u ovom konkretnom slucaju se poteze ta prica, a djevojcicu na slici vidjeli niste i pojma nemate kakva je ni sta oblaci.
Sa svim recenim se slazem, navise sa "povecanim".
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1677 times
Been thanked: 3195 times

Post by Mutevelija » 17 Mar 2019, 13:48

storm wrote: 17 Mar 2019, 09:40 I nije tema kako se tko oblaci...
Niste primati, da se ne znate kontrolirati.
Ako jeste, ostanite doma.
Pa jesam li ja spomenuo kako se ko oblaci prvi.ili Podrinjac, sta klevecete.

Ako je Klaro tako onda se izjasnite svi koji tako zelite da napustim sam svojevoljno forum, sta cu u drustvu nepozeljan.
Ne trebate se ni izjasnjavati.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Podrinjac
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Podrinjac » 17 Mar 2019, 14:12

Oblačenje sam ja spomenuo čisto radi primjera šta sam vidio. Da sam jaki protivnik takvog načina odjevanja koji nisu primjereni tom uzrastu, ništa drugo.
Što se tiče ove teme... pedofil će završiti iza rešetaka gdje mu je i mjesto. Samo se nadam da će tako i dosta popova koji se pedofilišu završiti iza rešetaka.

Merlin246
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Merlin246 » 17 Mar 2019, 14:19

spacebound wrote: 17 Mar 2019, 08:13 I sta, ovi prijete, pucnji, farba, zastrasivanje djeteta, i setaju slobodno ulicom?

Bas tako, slazem se sa svim.
Nit je tema odjevanje nit ista, znaci kakve veze ima to s temom.
Lik vidio cure u gradu obucene u kratke suknje, jao koji dozivljaj :lupa i cemu spominjanje toga na ovoj temi?

Merlin246
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Merlin246 » 17 Mar 2019, 14:24

Podrinjac wrote: 17 Mar 2019, 14:12 Oblačenje sam ja spomenuo čisto radi primjera šta sam vidio. Da sam jaki protivnik takvog načina odjevanja koji nisu primjereni tom uzrastu, ništa drugo.
Što se tiče ove teme... pedofil će završiti iza rešetaka gdje mu je i mjesto. Samo se nadam da će tako i dosta popova koji se pedofilišu završiti iza rešetaka.
Ok, al onda to mozes spomenuti na temama o modi ako ti je bas toliko stalo da kazes kako se zene oblace, a ne na ovoj temi gdje bi svatko normalan samo ostao zgrozen i osudio ovog manijaka.
Jer mislim cujes neku ovakvu vijest i tvoj komentar je: "ma bio sam sinoc u gradu, vidio sam kako se oblace te djevojcice"... To ti je u prijevodu: sto traze to dobiju, sama je kriva za to sto joj se desava :cudi

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 17 Mar 2019, 14:25

Merlin246 wrote: 17 Mar 2019, 14:24
Podrinjac wrote: 17 Mar 2019, 14:12 Oblačenje sam ja spomenuo čisto radi primjera šta sam vidio. Da sam jaki protivnik takvog načina odjevanja koji nisu primjereni tom uzrastu, ništa drugo.
Ok, al onda to mozes spomenuti na temama o modi ako ti je bas toliko stalo da kazes kako se zene oblace, a ne na ovoj temi gdje bi svatko normalan samo ostao zgrozen i osudio ovog manijaka.
Jer mislim cujes neku ovakvu vijest i tvoj komentar je: "ma bio sam sinoc u gradu, vidio sam kako se oblace te djevojcice"... To ti je u prijevodu: sto traze to dobiju, sama je kriva za to sto joj se desava :cudi
U prenesenom i izmedju redova, upravo tako :ok

Nice try
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 23 times

Post by Nice try » 17 Mar 2019, 14:26

Melek wrote: 16 Mar 2019, 22:28 Sto se mene tice, ja sad ne bi da mi ovdje pjenimo bez imalo dokaza osim neke tamo vijesti koju je neko negdje u vezi necega okacio na nekom portalu. Zamislite tu tragediju, da ova faca na slici nije kriva ni promil, a sva mahala odjednom bruji o njemu. Mozda je tako, mozda nije, mi to ovdje najmanje znamo.
Kako pise na vijestima i u novinama postoje poruke i one su date na uvid i novinarima i policiji.
I od ovog i od sina mu,a upucene curici.
Uostalom,sve ce izaci na vidjelo. Bar danas za sve postoje dokazi, a imaju i svjedoci ranijih slicnih ispada i idiotluka.
Još razrednik....
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."

Balada o Bohoreti

Femea
Propala kaladontašica 
Propala kaladontašica 
Been thanked: 2 times

Post by Femea » 17 Mar 2019, 15:00

Odvratni ljigavac a ni sina očito nije bolje vaspitao.
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4449 times
Been thanked: 3405 times

Post by Melek » 17 Mar 2019, 15:34

Nice try wrote: 17 Mar 2019, 14:26
Melek wrote: 16 Mar 2019, 22:28 Sto se mene tice, ja sad ne bi da mi ovdje pjenimo bez imalo dokaza osim neke tamo vijesti koju je neko negdje u vezi necega okacio na nekom portalu. Zamislite tu tragediju, da ova faca na slici nije kriva ni promil, a sva mahala odjednom bruji o njemu. Mozda je tako, mozda nije, mi to ovdje najmanje znamo.
Kako pise na vijestima i u novinama postoje poruke i one su date na uvid i novinarima i policiji.
I od ovog i od sina mu,a upucene curici.
Uostalom,sve ce izaci na vidjelo. Bar danas za sve postoje dokazi, a imaju i svjedoci ranijih slicnih ispada i idiotluka.
Još razrednik....
Ovako: Ne daje se nista "na uvid" novinarima dok prvo policija sve ne rasvijetli, podigne optuzbu i on se na
osnovu dokaza osudi. Ovako sad imamo paralelnu hajku i javnosti i institucija. Kako citam, optuzivan je i
prije izvijesnog vremena i tu je tvrdio da to nije bio on vec neko drugi, krijuci se iza njegovog identiteta.
I tad je hajka bila, i tad je procesuiran i da se nije utvrdilo da je to tacno, pretpostavljam da bi on vec
bio iza resetaka i bez posla. Ali nije, vec je i dalje nakon toga zaposlen, nije kaznjen i uz to i razrednik.
Kao sto i sama tvrdis, bar danas za sve postoje dokazi, MUP vjerovatno proceslja logove i te stvari.
Samo, opet tvrdim, mi ovdje o svemu najmanje znamo i ne treba da to sve glabamo, barem dok se
on pravosnazno ne osudi. Inace me frapira cinjenica da ako je jednom kroz sve to sranje prosao da
sad ponovo to isto radi. Ili je totalna budala ili bolesni perverznjak ili zrtva neceg treceg :cudi
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

Podrinjac
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Podrinjac » 17 Mar 2019, 15:44

Merlin246 wrote: 17 Mar 2019, 14:24
Ja, i...

Post Reply

Return to “Drustvo”