Inače, Srbi/SNSD traže odštetu za Mrkonjić i to svega 600-700 miliončića

Kolika bi bila odšteta, za oko 1300 maloljetnih stanovnika Sarajeva?
Moderator: Krokodil Behko
Chloe wrote:Sve sam čekala kad će @Behko okačiti ovu vijest. Sad čekam @laganog komentare ...
..pa što da kažem srbi kolo vode i igraju se svama mačke i miša..i došlo je na moje..Chloe wrote:Sve sam čekala kad će @Behko okačiti ovu vijest. Sad čekam @laganog komentare ...
@Behko ...Krokodil Behko wrote:Chloe wrote:Sve sam čekala kad će @Behko okačiti ovu vijest. Sad čekam @laganog komentare ...
Ti samo nemoj biti na njegovom nivou
.
..to o suđenju si lukavo prišuio već par puta...Krokodil Behko wrote:Chloe wrote:Sve sam čekala kad će @Behko okačiti ovu vijest. Sad čekam @laganog komentare ...
Ti samo nemoj biti na njegovom nivou
Niti je teško pogoditi šta će napisati. Unaprijed će reći da će oni biti oslobođeni, a Hrvati osuđeni, jer se primjenjuju različiti zakoni, što je naravno - nemoguće, niti postoji zemlja u svijetu s takvom praksom, ali eto, ne znam kako bi mogli definisati to stanje svijesti, osim da obuhvatimo teška oboljenja i oštećenja psihe.
Predvidjela sam ovaj komentar.dr laganini wrote:..pa što da kažem srbi kolo vode i igraju se svama mačke i miša..i došlo je na moje..Chloe wrote:Sve sam čekala kad će @Behko okačiti ovu vijest. Sad čekam @laganog komentare ...
Valahi da ti je drago ne bi im dva puta potencirala eventualnu krivnjuVeca wrote:...valahi mi je drago ako nisu krivi!
Misu poznajem od malih nogu. Kako je to fino dijete bilo. Volio je macke .DAVOR MATIĆ - "MIŠO ŽMIRO"
Komandant jedinice u Švrakinom selu koja je zarobila pripadnike JNA. Matić je zarobljene vojnike najprije odveo u SJB Novi Grad. Načelnik policije Malik Krivić mu je rekao da zarobljenike odveze u Dom policije gdje se nalazila komanda Specijalne jedinice RMUP-a što je i učinio.
Matić je ubijen 1993.godine u obračunu kriminalaca na Alipašinom polju.
Sve to je upitno. Spekulacija za spekulacijom. Strasno.Sigurnosne službe BiH imaju saznanja o njegovom mjestu boravka, međutim niko nije upoznat kakav je "aranžman" Herenda napravio za Tužiteljstvom Tribunala u Haagu, i da li je to razlog što njegovog imena nema na optužnici Tužiteljstva BiH.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests