Jeste, meni se nimalo ne dopada... a i zloupotrijebljava se.Major wrote:nije ono sex smajli, ono je "razbojnik" smajli...
Zagorki sam jednom objasnila zašto mi se ne dopada, nije mogla da me razmije.
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
Jeste, meni se nimalo ne dopada... a i zloupotrijebljava se.Major wrote:nije ono sex smajli, ono je "razbojnik" smajli...

Izvini,ali mislim da je to fizicki neizvodivoJulia-Klara wrote:nisam ni znala da je na listi sa smajlijima jer je ne otvaram. mislila sam da ga samo String kopira kad mu padne na pamet
a inace mi je svejedno, sto ne zelim vidjeti i ne vidim
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
zato i ne vidim...a od Stringa me ne cudi...ako nije taj naci ce on drugiJulia-Klara wrote:nisam ni znala da je na listi sa smajlijima jer je ne otvaram. mislila sam da ga samo String kopira kad mu padne na pamet
a inace mi je svejedno, sto ne zelim vidjeti i ne vidim

Zagorka wrote:Pa dobro,ne vidis jer ne otvaras,ne zato sto otvoris,a ne zelis ga gledati,pa ga uopce i ne vidis kako je u drugom dijelu posta zazvucalo![]()
Imas pravo na misljenje,kao i svi mi...

Maja wrote:Nikad.nezaboravna wrote:Kad meni istiće kazna da mogu forumašima ba podijeliti karme

Moj mrki i ostali ja bi vama podijelila sve +5 ali ima njih par kojima sam skinula pa su kukali kod admina,jer njima karma je takkoooo nešto znaćajnomrki62 wrote:Meni nije jasno čemu zabrana da se daje il oduzima ?

...da se nebi forumasi posvadjali..zar nije ocito?mrki62 wrote:Meni nije jasno čemu zabrana da se daje il oduzima ?

Zagorka wrote:...da se nebi forumasi posvadjali..zar nije ocito?mrki62 wrote:Meni nije jasno čemu zabrana da se daje il oduzima ?

a sta ja znam,mjesecima sam bila ovdje,kunem se nisam ni znala za to,ljudi mi slali,ja ispala nezahvalna,ne znam uzvratiti....viče Behko,sta je tebi,ja se satro,ti nista,a đe vam je to rekoh bktkomsija wrote:Ma koji ce vam klinac te karme, k'o djeca ste
koga to vise zanima danas

Ah neeeee, Julija otkat toooooooooo?De ba sad i ti posavjetujJulia-Klara wrote:inace se neki ponasaju ko djeca, sa ili bez karme... sve neke provokacije, podmetanja... ko da im je 10 godina...
ne razumijem
Zar je Julia tesko ako imalo razumnog insana zamolis da te ostavi na miru, da te zaobidje, naravno, u virtuelnom smislu,Julia-Klara wrote:inace se neki ponasaju ko djeca, sa ili bez karme... sve neke provokacije, podmetanja... ko da im je 10 godina...
ne razumijem

Mrki poćinjem misliti kao Timrki62 wrote:A nije mi ni jasno da se neko može žaliti u slučaju da neko nekome dadne minus karmu ,........ što se onda ne žali kad se dadne plus ?
Majo, razmisli malo o tome , jer, ne treba se svakom ugađati ili to neki imaju privilegij.
Ko što komšija napisa k'o djeca ste ,...... između ostaloga .
EDIT , pogotovo ne mogu shvatiti da neko u današnje vrijeme živi za te qurčeve karme
moj komentar se nije odnosio na karmu nego upravo na ovo sto i sam pricasMajor wrote:Zar je Julia tesko ako imalo razumnog insana zamolis da te ostavi na miru, da te zaobidje, naravno, u virtuelnom smislu,Julia-Klara wrote:inace se neki ponasaju ko djeca, sa ili bez karme... sve neke provokacije, podmetanja... ko da im je 10 godina...
ne razumijem
a taj se i pored toga navali ko mutav i nezna prestati.
Da kada meni neko skrene paznju, nemoze mi se dogoditi da mu ikada pup preprijecim.
Hebes kako burek rece karmu, po srijedi je nesto sasvim drugo, a ono drugo ni jedan normalan insan nemoze razumjeti.
Meni je u interesu do miroljubivosti forumanja i da ne biuzurim bilo koga.
necu te savjetovati, dovoljno si stara da mi mati mozes biti, ali da nekad pretjerujes znas i sama,ali ti to pravi zadovoljstvo,ocitonezaboravna wrote:Ah neeeee, Julija otkat toooooooooo?De ba sad i ti posavjetujJulia-Klara wrote:inace se neki ponasaju ko djeca, sa ili bez karme... sve neke provokacije, podmetanja... ko da im je 10 godina...
ne razumijem![]()
kako se ko ponaša
![]()
Imaš ti pravo u jednu ruku
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest