Činilo mi se da ne kukam.
Zasrami me.
Neću više.
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Reci joj, vilo, i mene izdepresira ovim.vila wrote:Dode mi da te zviznem jednom (onako lagano opomenem)Chloe wrote:Išla sam sa mojim međedom u CM pa na kafu,
k vragu, smijali smo grohotom,
kad je došla njegova raja svi smo plakali ...
danas provodi dan s njima i pozdravlja se ...
Ima li ovdje smajo koje se smije i plače ...![]()
![]()
![]()
![]()
Na svakoj temi kukas
Djete ti ode svojim putem i nek mu je sa srecom
Potpuno prirodni tjek
Nije bolestan nije nista tragicno
I ne cmizdri vise

Imam par ideja sta se moglo desiti sorcu u putuSheval wrote:Ja sam izgubio sorc u nedjelju...na putu do moraspacebound wrote:Uspjelo mi je da izgubim hlače u kućiMislim da to nikom drugom ne bi pošlo za rukom
![]()
![]()
Nemam pojma gdje...neke čudne misterije

Zagorka wrote:Neko ih uzeo za sihire

Zagorka wrote:Sad ce sheva reci da samo crnjake bacam![]()
Chloe,jesi isplakala?

Ja mislim da je to jer mi nismo naucili da svoju djecu pustamo igdje i tako je generacijama.Chloe wrote:Zagorka wrote:Sad ce sheva reci da samo crnjake bacam![]()
Chloe,jesi isplakala?Jok ... to ja malo pomalo ...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ne smije vise ni reciZagorka wrote:Sad ce sheva reci da samo crnjake bacam![]()
Chloe,jesi isplakala?

Eno je na licnim oglasimavila wrote:Ne smije vise ni reciZagorka wrote:Sad ce sheva reci da samo crnjake bacam![]()
Chloe,jesi isplakala?
Sigurno ode na neki pdf gdje nitko ne proviruje pa se isplace
@chloe
Ajd jos danas mozes

Osoba koja zavrsi faks i ima posao treba zivjeti samotlano,ako je finasijski sposobna,a u SAD mnoge porodice imaju djecu u kuci do kraja 20tih godina djeteta. Njavise se izbacuju djeca iz porodice u kojoj nema novca ,koja je interno razorena.spacebound wrote:Ako Bog da, moja sestra ide u Njemacku u oktobru, i nakon sto sam istrošila sve rijeci podrške, utjehe i ohrabrenja mami okrenem na salu.Bas pomenem amerikance; kako faktički istjeraju djecu iz kuće cim su punoljetni. Imas 23 godine i živis sa mamom![]()