Već sam i ja spominjao da nije isto materijalni napredak i moralni napredak, a jednako tako materijalno propadanje i moralno propadanje.Bosnia_Nord wrote: 18 Mar 2023, 22:43Opet klasičan argument gdje kada nešto neko kaže protiv zapada, krene priča "pa što ne odeš u Iran živjeti".Duminjo wrote: 18 Mar 2023, 22:39 Svi bi da zabrane gejevima parade u ovim vukojebinama od drzava a iste te drzave obaraju rekorde kada je u pitanju iseljavanje vlastitog naroda i to baš u one drzave gdje gejevi normalno paradiraju.
Sve se divi nekoj demokratiji, ljuckim pravima, pravima zena, pravima radnika i uredjenim sistemima tog zlog zapada a svima evrici vire iz anusa.
Mnogo smo licemjerni
Svaka čast zapadnim zemljama na ekonomiji, nauci i pravima radnika, kako to mijenja da su bolesni po pitanju parade?
To što su oni tehnološki razvijeniji, ne mora značit da je svaki aspekt njihovog društva kako treba.
Parada ponosa u Sarajevu
Moderator: Krokodil Behko
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 111 times
- Status: Offline
Re: Policija u Banjoj Luci zabranila održavanje skupa u okviru Povorke ponosa
Kontra mraku, kontra sili.
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2765 times
- Been thanked: 22854 times
Idemo dje su konobarice.Haj znaj sta nam more naumpast.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 219 times
Ako ćemo već čitavoj populaciji davat osobine nekih ljudi, što onda nisi napisao "oni debili od Srba" a ne "huligani".HAVANA wrote: 18 Mar 2023, 22:59Pa zato sto reze,sto bi tukli i sto su tukli...Ne znam sta ti nije jasno koji debili.Bosnia_Nord wrote: 18 Mar 2023, 22:55
Što debili??
Koja dvoličnost, podržavaš gej ljude na osnovu fora "žive svoj život", "ne diraju me", itd.
A kad su se selefije pojavila prije 20 godina zar nije bilo "otimaju nam djecu"?
I selefije žive sami u miru, nikad nikakav incident, a ako se i desi, ograde se ljudi, pa eto tih zoveš debilima.
Znači kad su gejevi u pitanju svako svoj život nek živi a kad su neki vjernici onda hajmo se miješat kako oni žive. Hajmo narediti selefijama da se rukuju sa ženama. Retardirano to što ne slave godinu i ne kite jelku...
Na selefijama i pokrivenim ženama (nikab, burka) uglavnom padaju maske lažnih liberala kojima niko ne smeta ko živi svoj život.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13881 times
- Been thanked: 22830 times
Ma ja, vrlo sumnjivaBlack Velvet wrote: 18 Mar 2023, 22:59Problematika svećeničke pedofilije je vrlo sumnjiva. Prema holywoodskim filmovima i dnevnim tiskovinama koji najviše govore o tome, ispada da svaki svećenik koji poželi zlostavljat dijete, to i uspije, nijedno dijete ga ne odbije, nijednom djetetu ne bude sumnjivo pa prijavi roditeljima ili prijateljima, svećenik uvijek uspije ostati nasamo s djetetom, a ti se nekad slomiš dok ostaneš nasamo s curom koja ti se sviđa. Čak i Brad Pitta poneka ženska odbije, ali nijedno dijete nijednog svećenika nikad ne odbije. No i to je neka druga tema.Fuddo wrote: 18 Mar 2023, 22:43
Realno, opasnije je poslat dijete na pricest u crkvu, nego na gay paradu. Mislim, brojke su neoumoljive.
Ali, svetinje, jebiga
Holivud izmislio
Drzi pedere!
Dozvolite da se obratimo
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3718 times
- Been thanked: 6813 times
Ova bine Maja otvorila temu da se pokrhamo..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
Neki dan sam gledao "Hrabro srce", šesti put ali uvijek mi je dobar. I zaista, tamo engleski princ lijepo i fino dođe na škotsko vjenčanje da prvu večer spava s mladom, a zaostali Škoti nasiljem rješavaju situaciju i udaraju Engleze. Primitivci.Matan wrote: 18 Mar 2023, 22:45Pa i nije...Bosnia_Nord wrote: 18 Mar 2023, 22:43
Opet klasičan argument gdje kada nešto neko kaže protiv zapada, krene priča "pa što ne odeš u Iran živjeti".
Svaka čast zapadnim zemljama na ekonomiji, nauci i pravima radnika, kako to mijenja da su bolesni po pitanju parade?
To što su oni tehnološki razvijeniji, ne mora značit da je svaki aspekt njihovog društva kako treba.
samo tamo se uci, da se nasiljem ne rjesavaju stvari..
i da se zivi u toleranciji sa razlicitostima..
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21800 times
- Been thanked: 19851 times
- Status: Online
Unučad će biti šta žele i hoće.
Generacije koje su svoje isprdile više se ništa i ne pitaju.
- HAVANA
- Forumaš godine
Nabijem ih ja na qrac sve.Drazi su mi pederi od njih.Bosnia_Nord wrote: 18 Mar 2023, 23:01Ako ćemo već čitavoj populaciji davat osobine nekih ljudi, što onda nisi napisao "oni debili od Srba" a ne "huligani".HAVANA wrote: 18 Mar 2023, 22:59
Pa zato sto reze,sto bi tukli i sto su tukli...Ne znam sta ti nije jasno koji debili.
HAVANA wrote: 18 Mar 2023, 22:21Jos nisam vidio ni jednu stvar da se mogu diviti banjaluci.A ovo im se fino uklapa u imidz.Sve sto je drugacije,satari.Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 22:19
Nisam te osporio. Ali rekao sam i ja već da se divim Banjoj Luci kako se usprotivila gej agresiji, i da će kad-tad morat past, ali će barem znati da nisu pali bez ispaljenog metka.
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
Pa nije isto da Deen dođe u Ljubuški, popije kavu, pojede burek, obiđe malu Kravicu i kulu herceg Stjepana i ode nazad, i da ide gej parada kroz Ljubuški. Parade postoje zbog poruka, a što čovjek radi privatno, to je nešto drugo.HAVANA wrote: 18 Mar 2023, 22:51Pa pusti ih onda da prosetaju i kud koji mili moji.O cemu onda pises ako ne bi?Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 22:49
Pa ništa im ne bi osim ako me ne napadnu, bilo fizički, bilo verbalno.
- HAVANA
- Forumaš godine
Sta bi onim radio sto klece?Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 23:09Pa nije isto da Deen dođe u Ljubuški, popije kavu, pojede burek, obiđe malu Kravicu i kulu herceg Stjepana i ode nazad, i da ide gej parada kroz Ljubuški. Parade postoje zbog poruka, a što čovjek radi privatno, to je nešto drugo.HAVANA wrote: 18 Mar 2023, 22:51
Pa pusti ih onda da prosetaju i kud koji mili moji.O cemu onda pises ako ne bi?
- Matan
- Sila nečista
I onima sto plivaju sa krstom u ladnoj vodi..HAVANA wrote: 18 Mar 2023, 23:09Sta bi onim radio sto klece?Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 23:09
Pa nije isto da Deen dođe u Ljubuški, popije kavu, pojede burek, obiđe malu Kravicu i kulu herceg Stjepana i ode nazad, i da ide gej parada kroz Ljubuški. Parade postoje zbog poruka, a što čovjek radi privatno, to je nešto drugo.
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
Nije svako ubojstvo fizičko, ubijaju nam se djeca itekako. I prestani više navoditi primjere pojedinih zločinaca kao argumente. U nas je mater ćerku klela što se udaje u selo Lokvu a ne u Blato.Matan wrote: 18 Mar 2023, 22:58Ja nisam cuo da je neko ubio djete iz LBGT zajednice..
a procitao sam jucer da je stric iz muslimanske porodice u Engleskoj ubio djevojcicu od brata jer se nije htjela udati za
rodjaka iz Pakistana..to su ti koji cuvaju tradiciju porodice ubijanjem svoje djece..
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
Priznajem. I gledam na nju s prijezirom. Iako me vjera uči da ne prezirem, i ne mrzim. Ali pokušavam se popravit.Matan wrote: 18 Mar 2023, 22:59Moras priznati da je ima..Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 22:59
Problematika svećeničke pedofilije je vrlo sumnjiva. Prema holywoodskim filmovima i dnevnim tiskovinama koji najviše govore o tome, ispada da svaki svećenik koji poželi zlostavljat dijete, to i uspije, nijedno dijete ga ne odbije, nijednom djetetu ne bude sumnjivo pa prijavi roditeljima ili prijateljima, svećenik uvijek uspije ostati nasamo s djetetom, a ti se nekad slomiš dok ostaneš nasamo s curom koja ti se sviđa. Čak i Brad Pitta poneka ženska odbije, ali nijedno dijete nijednog svećenika nikad ne odbije. No i to je neka druga tema.
- HAVANA
- Forumaš godine
Pa eto ti prilike.https://www.google.com/amp/s/www.slobod ... 38699.htmlBlack Velvet wrote: 18 Mar 2023, 23:15Priznajem. I gledam na nju s prijezirom. Iako me vjera uči da ne prezirem, i ne mrzim. Ali pokušavam se popravit.
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
Kojim što kleče?HAVANA wrote: 18 Mar 2023, 23:09Sta bi onim radio sto klece?Black Velvet wrote: 18 Mar 2023, 23:09
Pa nije isto da Deen dođe u Ljubuški, popije kavu, pojede burek, obiđe malu Kravicu i kulu herceg Stjepana i ode nazad, i da ide gej parada kroz Ljubuški. Parade postoje zbog poruka, a što čovjek radi privatno, to je nešto drugo.
- Black Stallion
- Poneki mu pročitamo
Ne kužim, ali osjećam neku ironiju u ovom postu.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1207 times
- Been thanked: 3827 times
Dumke i Matan su pederi isto ko Fudo i Havana.
Zana nije.
Zana nije.

Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- HAVANA
- Forumaš godine
Zana je peder.Sve prijavljuje narod po komsiluku.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21800 times
- Been thanked: 19851 times
- Status: Online
Možda i pederima smeta islam i promovisanje istog. Šta fali malo da i oni o vama govore sve ovo što se njima kači s vaše strane?Bosnia_Nord wrote: 18 Mar 2023, 22:50Nisam ja za maltretiranje, ali nisam za promovisanje.Fuddo wrote: 18 Mar 2023, 22:47
Pa sustinski, njegujete iste (ne) vrijednosti.
Nije u redu nekog maltretirat, tuci, ponizavat, zlostavljat, zato sto ti se ne svidja njegova sexualna orijentacija, rasa, nacija, etnija, muzika koju slusa…
Ne kontam, kako ne kontas?
Jedino da ti jos nacrtam
To što je neko protiv parade ne znači da bi odmah klao i ubijao.
Pa u ovom slučaju, što se tiče protivljenja LGBTQ tu njegujem iste vrijednosti sa četnicima.
Isto tako mrzim i libtarde ali sa njima njegujem iste vrijednosti po pitanju protivljenja white supremacyu.
A da, islam je svetinja pa ne može. E moRe tamo gdje su sekularni zakoni, pa negdje mogu bez frke zapaliti Kur'an.
Šta fali da ne samo fašisti pale Kur'an, već da to počnu raditi i pederi u Bosni kao odgovor na to? Ili da crtaju karikature Muhameda ismijavajući ga?
Što taj lobi bude više jačao i što više bude rasla netrpeljivost prema njima s vaše strane očekujte ovo gore.
- Matan
- Sila nečista
I meni se cini da nije..