ama grozan si

Moderators: spacebound, Duminjo
ama grozan si
a zene nemaju auto, posao, platu
hvala stom , interpretacija se mora obavezno primjeniti tokom prevodjenja, a sa ciljem identificiranja percepcije jednog drustvastorm wrote: 17 Jan 2020, 16:39 Pa u pravu je venera, malo tu ima zbrke u percepciji ili prijevodu riječi prijatelj / friend.. Dosta je to širi pojam u usa, pa ta neka norma društva oko dejtanja...
Prijateljstvo s povlasticama ne znači, da ćeš sad sa dugogodišnjim prijateljem odlučiti uvesti i intimne odnose iz nekog razloga, nego možda se dvoje upoznaju, privlače se, ali svaki iz svog razloga nije za potpunu vezu, ili bilo koji drugi oblik iste...
a joj ja ne mogu zamisliti seks bez zrna privlacnostiLuna. wrote: 17 Jan 2020, 17:55 Ja vjerujem da moze uspjet, samo mislim da taj sex ni za k.... nije![]()
Nemas muza, nemas momka, imas dobrog prijatelja i kreses se s njim ponekad, po principu daj sta das
Nije da je tu neka posebna privlacnost u pitanju, nego valjda zasvrbi![]()
Pa odgonetni onda šta je odlučujući faktor ?
Sa nekim da, sa nekim ne?
Luna. wrote: 17 Jan 2020, 17:55 Ja vjerujem da moze uspjet, samo mislim da taj sex ni za k.... nije![]()
Nemas muza, nemas momka, imas dobrog prijatelja i kreses se s njim ponekad, po principu daj sta das
Nije da je tu neka posebna privlacnost u pitanju, nego valjda zasvrbi![]()
najcesce muskraci prave gresku, imaju auto i posao i love na najlaksi nacin zene koje nemaju ni posao ni auto
da, razumijem sto pises, imam i ja takve prijatelje, malo ih je i treba ih cuvati kao malo vode na dlanuNice try wrote: 17 Jan 2020, 18:12Sa nekim da, sa nekim ne?Venera wrote: 17 Jan 2020, 09:52
seks nije kconica za priajteljstvo, i ne seksamo sa sa svim svojim prijateljima
zasto me nitko ne razumije![]()
U cilju međusobnog razumijevanja, kako podijeliš prijatelje?
Ne znam za druge, ali ja te ne razumijem jer prijateljstvo smatram posebnom kategorijom.
Tu ne može doći ni do pomisli na neko sviđanje, privlačnost, seks...inače, to više nije prijateljstvo.
jesteVanilla wrote: 17 Jan 2020, 19:32 Joj bila je ona neka emisija, prije rata cini mi se, Znanje i imanje![]()
ovo oduvijek postoji u povijsti ljudske seksulanosti, samo sa tek danas o tome pricaLaser wrote: 17 Jan 2020, 19:37 Eh, hajmo vi zastupnici seksa sa prijateljima.
Sa koliko ste se prijatelja/prijateljica poseksali?
Da li ste i dalje prijatelji kao što ste bili prije seksa?
Seksate li se i dalje sa njima?