Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Maja wrote:Heidi i Mentalist molim lijepo (samo što se još nisu zbližili). Ruana i Zagorka. Tačno je šteta rastavljati taj par zbog tamo nekog muškarca.
ovdje se moramo organizirati,i skupiti donacije za zajednicki im vikend na Zegulji
Maja wrote:Heidi i Mentalist molim lijepo (samo što se još nisu zbližili). Ruana i Zagorka. Tačno je šteta rastavljati taj par zbog tamo nekog muškarca.
ovdje se moramo organizirati,i skupiti donacije za zajednicki im vikend na Zegulji
E to bi se tek zvala forumska sadaka, kako bi moja Zegulja i ja fino po Zegulji setale, a posto je sefica najbliza Zegulji svratile bi malo i do nje.
daj broj konta da odmah uplatim,,ali idemo i nas dvije tamo a i Maja mora doci
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Heidi wrote:ruana i zagorka ultimativna zeguljanska ljubav se prepoznala, nema potrebe za uplacivanjem
Sta je Heidi je si ljubomorna, ovog novog za ruku i pravac Zegulja.
Calla bez Pasage te ne primamo na Zegulju, on ti tamo svaki kamen zna ima da ti pokaze sva umjeca jednog Hercegovca.
Ubice me Behko odvedoh mu Zegulju.