seln wrote: 17 Dec 2023, 18:23
Naseef Mushroom wrote: 17 Dec 2023, 16:27
A Mozart se inače sluša širom svijeta po diskotekama, novim godinama, rođendanima i klubovima
Ne čudi da taj post dokazi od osobe koja nudi alternativu u 2023. u vidu mongolijskog kamenog plesa ili kako već
Nazife, osim nedostatka muzičkog ukusa, nisi ni duhovit.
Ako je tebi džigara mjera svih stvari, ok, nemam ništa protiv.
Ali, dopustićeš da postoje i drugi, kojima je to majmunsko dernjanje ili bina za pokazivanje sisa i guzica preskupih hostesa.
I nemaju godina nikakve veze s tim. Znam ih koji 60plus, pa opet padnu u karasevdah kad neka napirlitana opajdara "pjeva".
Znam sijede glave koje zaboravljaju din, iman i kuran kad vide malo srbijanske golotinje kako vrišti na TV-u.
Ovu drugu rečenicu neću ni komentarisati, i sam znaš šta sam mislio reći, ali treba "argument" za diskusiju...
Znam da ti nisam duhovit. Da sam krenuo sa tobom pljuvati “cigankure”(jer si očigledno po uvodnom postu htio da tema u tom pravcu krene) koliko bi tek onda bio tebi duhovit? Koliko bi onda sa tvoje strane pljuštalo lajkova i ovakvih emojija
Nego si skontao da je ovo pro-Bosanskohercegovački i pro-bošnjački forum bez političke korektnosti pa si mislio poentirati pljuvanjem djevojke gdje pominješ da joj je otac Rom i to sve na neki pogrdan način, ali ti nije upalilo.
Kad smo već kod mog nedostatka humora. Ja sam na ovom forumu napisao hiljade postova o Bošnjacima i pljuvanju/kritikovanju Srba ali su moji postovi i kod onih koji se ne slažu sa mnom zvučali simpatično. To je zato što moji postovi sadrže određenu dozu inteligencije, sarkazma i humora sa adekvatnim izborom riječi, dok kod tebe zvuči kao čisti fašizam.
Samo nemoj, ako te jednom zasluženo banuju zbog fašističkih postova o Romima, da tušiš na Beharu mjesecima ljude o ovom forumu, kako tušiš nas pričama o Klixu.
Pa eto, imamo li mi neku novu Selmu Bajrami, pa ako će se gubiti din, da to bude zbog neke naše?
Ili, što nismo sposobni zadržati jednu Ilmu zbog koje se i ne mora izgubiti din da bi se slušala?
Nema, dovedi nam po pedeseti put onu čuntravu spodobu u Sarajevo za novu godinu, za kojeg se ne zna da li ga manje razumiješ kada pjeva ili kada priča, koji na predstavljanju nije ništa uradio da dokaže da je zaslužio da pjeva za doček 2024. godine jer mu je imidž 30 godina isti.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.