Najava Filmova / Trejleri
Moderator: Krokodil Behko
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22202 times
- Been thanked: 20287 times
- Status: Offline
Re: Sljedeci Superman ce biti crnac?
Eh ja se sa time vec ne slazem. To je masakriranje likova. Kao da bi JK Rowling blagonaklono gledala na to da Harry Pottera glumi crnac.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 330 times
Ne gledamo kroz prizmu Amerike. Crnci koji zive u Europi, većinom zive od socijale, i opet se zale.MarlboroGold wrote: 07 May 2021, 09:26I zato nemoj na svijet gledati kroz prizmu Amerike. To što oni tamo kukaju o rasizmu, a o kojem u zadnje vrijeme nije ni riječ, ne znači da ne postoji stvarni rasizam negdje drugo gdje se iživljavaju na pripadnicima određene rase.CikCikCikPogodi wrote: 07 May 2021, 09:20
Puse zato sto se slabašni ljudi boje i nemaju muda da kazu crncima istinu. Pa ih je strah Black Lies Matter organizacija, jer se boje da im ne napadnu kucu, ne opljačkaju biznise.
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Glumci najmanji problem,oduzeli su im Isusa pa izgleda ko neki arijevac a svi znamo koliko ima plavokosih na podrucju palestineZizi505 wrote: 07 May 2021, 09:31 Meni uopće ne smeta da glumci druge rase igraju likove koji su u stripovima prvobitno bili bijelci. Bitna mi je izvedba, a ne koja je boja kože glumca/ice.
u moderno doba su pokusavali farone i piramide predstavit evropljanima,tu su ih sprijecili srecom jer nisu vise ljudi toliko nepismeni
- Zizi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 9716 times
- Been thanked: 8351 times
Meni to nije problem. Svejedno mi je da li je bijelac, crnac ili pripadnik žute rase. Performansa mi je u fokusu.
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2288 times
- Been thanked: 5532 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40963 times
- Been thanked: 27519 times
Lois na aparatima

Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22202 times
- Been thanked: 20287 times
To nije korektno prema autorima knjiga koliko god da je tebi svejedno.Zizi505 wrote: 07 May 2021, 09:37 Meni to nije problem. Svejedno mi je da li je bijelac, crnac ili pripadnik žute rase. Performansa mi je u fokusu.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš

A ti to ko vidjela koje je boje bio Isusbosnjakinja wrote: 07 May 2021, 09:36Glumci najmanji problem,oduzeli su im Isusa pa izgleda ko neki arijevac a svi znamo koliko ima plavokosih na podrucju palestineZizi505 wrote: 07 May 2021, 09:31 Meni uopće ne smeta da glumci druge rase igraju likove koji su u stripovima prvobitno bili bijelci. Bitna mi je izvedba, a ne koja je boja kože glumca/ice.
u moderno doba su pokusavali farone i piramide predstavit evropljanima,tu su ih sprijecili srecom jer nisu vise ljudi toliko nepismeni
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš

- Beni
- Fuck you

- Mood:
I onda ide Zack Snyder cut od 3 dana
Fuck you a friendly note to start the day
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14509 times
- Been thanked: 10024 times
CEO moje firme je Crnac, advokat, strasno pametan i elokventan covjek, i nesto ne vjerujem da radi uspjeha ili para podrzava "BLM".
naravno da rasizam postoji,a pokazatelj su i ovi komentari ovdje (ne svi).
Nekada se pretjeruje, naravno, i mene nerviraju neke promjene koje se desavaju (Pepe L Pfuj, evo sad i Snjeguljica
) - trpaju se stvari koje veze s mozgom nemaju u djecijem svijetu - koje to dijete zna razmisljati o seksualnim frustracijama jednog tvora ili curi koju poljubi lik jer ona "umrla"?
Onda komotno treba ukinuti sve bajke jer nemaju veze s mozgom, kakve crne vile, vjestice, zmajevi, princevi i pizde paterne?
Svijet lagano postaje mjesto gdje vise neces smjeti osloviti samog sebe a da nekog drugog ne uvrijedis... Upravo razmisljam o svom pravom imenu
pa ja sam rasista 
naravno da rasizam postoji,a pokazatelj su i ovi komentari ovdje (ne svi).
Nekada se pretjeruje, naravno, i mene nerviraju neke promjene koje se desavaju (Pepe L Pfuj, evo sad i Snjeguljica
Onda komotno treba ukinuti sve bajke jer nemaju veze s mozgom, kakve crne vile, vjestice, zmajevi, princevi i pizde paterne?
Svijet lagano postaje mjesto gdje vise neces smjeti osloviti samog sebe a da nekog drugog ne uvrijedis... Upravo razmisljam o svom pravom imenu
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9729 times
- Been thanked: 11469 times
Zizi505 wrote: 07 May 2021, 09:31 Meni uopće ne smeta da glumci druge rase igraju likove koji su u stripovima prvobitno bili bijelci. Bitna mi je izvedba, a ne koja je boja kože glumca/ice.
Bitno je da se i gej osobama omogući da glume super heroje.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14509 times
- Been thanked: 10024 times
e da - za ovog naseg CEOa - nadamo se da ce uskoro krenuti u trku za preCednika US 
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9275 times
- Been thanked: 9256 times
Kao što nije korektno da se Isus 2000 i nešto godina prikazuje kao bijelac i to najčešće sa plavom kosom i plavim očima a znamo svi da je to daleko od istineMarlboroGold wrote: 07 May 2021, 09:38To nije korektno prema autorima knjiga koliko god da je tebi svejedno.Zizi505 wrote: 07 May 2021, 09:37 Meni to nije problem. Svejedno mi je da li je bijelac, crnac ili pripadnik žute rase. Performansa mi je u fokusu.
Ergo, dođemo im bar koju ulogu supermena.
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 9716 times
- Been thanked: 8351 times
Možda je nekima ova ideja prihvatljiva.MarlboroGold wrote: 07 May 2021, 09:38To nije korektno prema autorima knjiga koliko god da je tebi svejedno.Zizi505 wrote: 07 May 2021, 09:37 Meni to nije problem. Svejedno mi je da li je bijelac, crnac ili pripadnik žute rase. Performansa mi je u fokusu.
Ne prihvatanjem drugih rasa u ovim ulogama kao da mi um ostaje skučen.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
Ian McKellen - MagnetoKrokodil Behko wrote: 07 May 2021, 09:47Zizi505 wrote: 07 May 2021, 09:31 Meni uopće ne smeta da glumci druge rase igraju likove koji su u stripovima prvobitno bili bijelci. Bitna mi je izvedba, a ne koja je boja kože glumca/ice.
Ezra Miller - Flash ...............
Fuck you a friendly note to start the day
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
sigurno nije bio ovakav:CikCikCikPogodi wrote: 07 May 2021, 09:39A ti to ko vidjela koje je boje bio Isusbosnjakinja wrote: 07 May 2021, 09:36
Glumci najmanji problem,oduzeli su im Isusa pa izgleda ko neki arijevac a svi znamo koliko ima plavokosih na podrucju palestine

jer kao sto kazem lik je bio sa bliskog istoka a ne Skandinavije,ne moras ga vidjet da to skopcas
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9729 times
- Been thanked: 11469 times
Gomez wrote: 07 May 2021, 09:52Ian McKellen - MagnetoKrokodil Behko wrote: 07 May 2021, 09:47
Ezra Miller - Flash ...............
Melinda Gates - king kong
Jesil gledo onog Tarzana, na netflixu, valjal?
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
Sviđa mi se ovaj naziv, puno je blizi istiniCikCikCikPogodi wrote: 07 May 2021, 09:17 Naravno da nema veze jer rasizam ne postoji, i nikad nije postojao, to je termin kojim se koriste određene grupe ljudi, koje od crnaca prave zrtve. I bukvalno terminom rasizam, sugeriraju da su crnci nesposobni za bilo šta zbog bijelog covjeka. I tako su crnci završili na državnoj sisi. Pa cak i oni crnci koji su uspjeli u zivotu, počnu podržavati Black Lies Matter, jer vide da imaju koristi od toga. A ostali crnci samo klimaju glavom.
Jesi vidio kako im je liderica kupila viletinu i to u vecinski bjelackom kvartu
somehow I manage