Aa jecmiste .

Moderator: spacebound
Aa jecmiste .
'If you like bosnian specialities as muckalica, grilled meat, friendy atmosfere with nice staff and no parking problem you just have to visit this restaurant. I was already there for several times and never disappointed.Mutevelija wrote: 13 Jul 2020, 23:59 Cim se zove jecmiste kod.Tome , znaj da je Mocart stalno na repertuaru.
Bio nisam, otprilike znam sta je jaran mi je bio dok nije oso u Slo.Lavlje_srce wrote: 14 Jul 2020, 00:12'If you like bosnian specialities as muckalica, grilled meat, friendy atmosfere with nice staff and no parking problem you just have to visit this restaurant. I was already there for several times and never disappointed.Mutevelija wrote: 13 Jul 2020, 23:59 Cim se zove jecmiste kod.Tome , znaj da je Mocart stalno na repertuaru.![]()
Jos ako je ziva muzika, super. Meni nista draze nego igrati.![]()
Sto, sta fali, uvijek placam hocu i mogu
Nice try wrote: 13 Jul 2020, 16:59 Dešavalo se i da npr. sjedimo drugarica i ja i slučajno moj dečko ili njen nas ugleda i priđe. Ponudimo ga da sjedne s nama ili i ne sjedne već mi ustanemo da idemo s njim...i tada plati ono što smo imale. To je bilo sasvim normalno.
Pa imali smo dosta anegdota, kad si spomenula obzir pri naručivanju, da neke djevojke dovedu u nezavidnu situaciju svog udvarača, pa on jadnik jedva ima da plati ili ostane zabezeknut njenim apetitom![]()
Bilo je raznih šala u vezi toga![]()
Dobro si me procitao, sinteticki zvuk sintisajzera me ushicuje.
Odmah sam znala da ne valja cim se zove 'Kod' ... (dodaj po zelji), ali na trenutak me prevario pominjanjem klavira.Mutevelija wrote: 14 Jul 2020, 01:37 Bio nisam, otprilike znam sta je jaran mi je bio dok nije oso u Slo.
Stekao je neprijatelja.
Red je redOdraz wrote: 14 Jul 2020, 07:44Nice try wrote: 13 Jul 2020, 16:59 Dešavalo se i da npr. sjedimo drugarica i ja i slučajno moj dečko ili njen nas ugleda i priđe. Ponudimo ga da sjedne s nama ili i ne sjedne već mi ustanemo da idemo s njim...i tada plati ono što smo imale. To je bilo sasvim normalno.
Pa imali smo dosta anegdota, kad si spomenula obzir pri naručivanju, da neke djevojke dovedu u nezavidnu situaciju svog udvarača, pa on jadnik jedva ima da plati ili ostane zabezeknut njenim apetitom![]()
Bilo je raznih šala u vezi toga![]()
![]()
![]()
![]()
... ma sjetih se neceg pa mi smijesno, ne smijem se vama ...![]()
Kad te zenska izradi da moras platiti ceh to je sitna stavka sta smo mi radili ... skupi nas se gomila u kafani i udarimo po rundama, i kad udje nepoznat momak sa djevojkom posaljemo im rundu po konobaru i masemo mu ko da ga znamo sto godina.![]()
I jadnik da ne ispadne papak pred njom vrati rundu ... a nas po deset za stolom.![]()
![]()
![]()
E sad ga bas utrljavas.greeneyes wrote: 14 Jul 2020, 09:03 Ko klavir u mojoj osnovnoj. Za mog skolovanja triput zasvirano na njemu, a i to je zvucalo toliko dobro da je bara bara sa zvukom vrbove pisce
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests